pondelok 15. júna 2015

Empties máj 2015

V máji sme toho nazbierali nej pomenej, takže po dlhej dobe sú naše empties pomerne chudobné, čo sa počtu prázdnych obalov týka. Rozhodne tu však opäť nájdete kopu zaujímavostí, či už zo zahraničia alebo z našich obchodov, z ktorých sú mnohé našimi obľúbencami a vrelo ich odporúčame.



Garnier – Ultra Doux Revitalizačný šampón 5 rastlín, 400 ml
Tento šampón patrí k mojim najobľúbenejším šampónov z tej lacnejšej kategórie. Má naozaj prekrásnu jemnú citrusovo-bylinkovú vôňu, vlasy dobre umyje bez zbytočného zaťaženia a je naozaj vhodný na každodenné používanie. Jeho zloženie je k vlasom skutočne priateľské, pretože neobsahuje parabény ani silikóny. Je určený na normálne až oslabené vlasy bez lesku, ktorým vďaka svoju revitalizačnému zloženiu dodáva vitamíny aj lesk. Šampón obsahuje výťažky zo zeleného čaju, citrónu, eukalyptu, hluchavky a verbeny.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, tento šampón skutočne každej z vás odporúčame

Bodycology – Wild Poppy Body Wash, 473 ml
Sprchový gél od americkej značky Bodycology, ktorá je bežnou drogérkovou značkou, no u nás ju žiaľ nedostať. Gél dobre penil, pokožku po umytí zanechával jemnú a mal peknú kvetinovú vôňu. Zloženie je obohatené o med a výťažky z aloe vera, ktoré pokožke hydratujú.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Balea – Rasiergel Sweet Vanilla, 150 ml
Gél na holenie od značky Balea je v našich empties zastúpený už po niekoľký krát, no tento produkt naozaj stojí za to. Gél je hustý, žiletka sa po ňom dobre kĺžke, takže ochráni pokožku pred podráždením a navyše všetky veľmi pekne voňajú. Tento mal krásnu sladkú vanilkovú vôňu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, stojí pár centov a je naozaj veľmi kvalitný

Garnier Mineral – Invisi Cool Freshness 48h Anti-perspirant, 150 ml
Ďalším z pravidelných zástupcov je aj deo-sprej. Tento krát tu máme prázdny obal od nášho obľúbeného Garnieru, ktoré nedráždia pokožku, no ochránia vás pred potením a zároveň sú šetrné k oblečeniu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, značka Garnier je naším no. 1

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Soľ do kúpeľa, 30 g
Táto vzorka soli do kúpeľa neidentifikovateľnej značky bola myslím pribalená k nejakému časopisu. Obsahovala výťažky z verbeny a inak to bola úplne obyčajná soľ, nič špeciálne.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? Asi NIE, celkovo nie sme veľké fanúšičky vylihovania vo vani, voňavú sprcha a dobrý peeling máme radšej

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Essence – 24h Hand Protection Balm, Gingerbread Chai Latte, 75 ml
Krémiky na ruky z vianočných limitiek od Essence sú našimi must have každý rok. Vždy krásne voňajú a ich kvalita je na veľmi dobrej úrovni. Krémiky sa dobre a rýchlo vstrebávajú do pokožky, ľahko sa rozotierajú a po ich použití sú ruky krásne jemné a hladké. Už teraz sa tešíme na tohtoročné vianočné „príchute“.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO, nás si krémiky na ruky od Essence naozaj získali

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Essence – Nail Art Nail Polish Remover Ultra, 150 ml
Ďalším z našich obľúbených produktov, na ktoré nedáme dopustiť je tento odlakovač od Essence. Je omnoho účinnejší než väčšina ostatných, no pritom je bez obsahu acetónu, je šetrný k nechtom aj k pokožke a pritom pomerne rýchlo odstraňuje aj efektové a trblietkové laky.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Avon – Outspoken Intense by Fergie, 50 ml
Táto vôňa bola druhou v poradí z edície „by Fergie“, ktoré ponúkol Avon. Oproti prvej vo fialovom flakóne bola táto korenistejšie a ťažšia. Vôňa bola kombináciou kvetinových a ovocných vôní s drevitým základom. Aj keď máme korenisté a ťažšie vône rady, táto sa nestala našou obľúbenou.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? Vôňu si musí každý vyskúšať sám na sebe


Mixa – Bi-phase Cleanser, 125 ml
Bez obalu od odličovača by sa naše empties asi nezaobišli. Opäť tu máme našu najobľúbenejšiu Mixu, ktorá je na našom trhu vo svojej cenovej kategórii neprekonateľná. Našu recenziu nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/mixa-soothing-toner-mixa-bi-phase.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? Určite ÁNO, tento odličovač si po prvom vyskúšaní zaručene zamilujete aj vy

Balea – Gute Laune Maske, 2 x 8 ml
Krémová pleťová maska od Balea s názvom „dobrá nálada“ a veľmi pekným obalom so slnečnicou a lienkou jednoducho nemohla sklamať. Maska mala hustú krémovú konzistenciu, počas pôsobenia bola príjemná a veľmi pekne voňala. Pleť bola po jej použití jemná a hydratovaná. Maska obsahovala bambucké maslo, mandľový a kukuričný olej, pantenol a vitamín E.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO, ale žiaľ to bola limitka, takže zrejme sa už nedá kúpiť

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Oriflame – Tender Care Vanilla, 15 ml
Hojivé vajíčka od Oriflame zrejme nikomu netreba predstavovať. Sú to maličké balenia v tvare vajíčka so zázračným hojivým krémikom, ktorý zázračne hojí všetky boľačky na pokožke. Upokojí poškriabanú pokožku, zjemní príliš suché miesta a zmierni podráždenie. Kedysi bol tento zázrak iba v ružovom balení v klasickej variante, no časom sa k nemu pridali rôzne vône ako napríklad vanilková, kokosová, čokoládová, karamelová...

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO, vlastne tak trochu máme všetky druhy, ktoré sa doteraz dali kúpiť.

Či by tento produkt sovičky odporučili? Určite ÁNO

Simple – Clear Skin Oil Balancing Cleansing Wipes, 25 ks
Ďalšie z úžasných čistiacich obrúskov na pleť od Simple, z ktorých nám zostal už iba prázdny obal. Tieto obrúsky s obsahom prírodného zinku boli určené hlavne na problematickú pleť s vyrážkami, ktoré pomáhali redukovať. Viac o týchto obrúskoch ako aj o mnohých ďalších sa dočítate v našom článku tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/simple-st-ives-cleansing-wipes-haul.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? Určite ÁNO

The Face Shop – Blackhead Out Charcoal Nose Strip, 2 ks
Máme tu aj dva obaly od našich obľúbených pásikov na nos, ktoré nedávno dostali nové balenie. Pásiky si objednávame cez e-bay a sú to tie najlepšie pásiky na nos, aké sme kedy vyskúšali. Dobre vyčistia póry a ich použitie je pritom veľmi jednoduché.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...