sobota 13. júna 2015

New in máj 2015

Nakupovať a míňať nakúpené je jeden veľký kozmetický kolotoč, na ktorý keď raz nastúpite, tak sa na ňom točíte a točíte a točíte...


Schwarzkopf – Essence Ultime Omega Repair Shampoo
Schwarzkopf – Essence Ultime Biotin+ Volume Shampoo
Schwarzkopf – Essence Ultime Mineral Strength Shampoo
Túto radu šampónov Schwarzkopf sme si veľmi obľúbili, pretože sú šetrné k vlasom, nezaťažujú ich a všetky krásne voňajú. V máji bola navyše v DM akcia, kedy ste k nákupu dvoch akýchkoľvek šampónov dostali ten modrý posilňujúci zadarmo. Zlatý aj fialový ste už videli v našich empties, ale modrý sme ešte doteraz nevyskúšali, takže sme naň veľmi zvedavé.

L’Oreal – Elseve Fibralogy Shampoo
Novinkou pre nás nie je ani šampón Fibralogy, ktorý vytvára vlasovú hmotu a tým vlasom dodáva väčšiu hustotu. Aj keď sme po použití menšieho 200 ml balenia žiadne zväčšenie objemu nezaznamenali, tento šampón bol veľmi príjemný a krásne voňal, takže dostal šancu opäť a dokonca vo väčšom balení.


Avéne – Eau Thermale
Toto malé cestovné balenie termálnej vody v spreji bolo v júnovom vydaní niektorého z časopisov. Táto voda v 50 ml balení síce stojí iba okolo 4,- € no je to predsa len voda v spreji. Väčšie balenia sa pohybujú v cenách 8,- až 12,- €, takže to už ani nekomentujem.

Olay – Eye Makeup Remover
Tento krémový odličovač od Olay sme už mali a je naozaj výborný, pretože neštípe v očiach a poradí si aj s vodeodolnou špirálou. Recenziu naň nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2013/09/olay-essentials-eye-makeup-remover.html

Balea – Čistiace obrúsky grapefruit
Zásoba čistiacich obrúskov Simple sa nám už prakticky takmer minula, takže opäť musíme siahnuť po odskúšaných produktoch z našich drogériek. No a tam jednoznačne vyhráva Balea. Dúfam, že aj tento rok pripravia nejakú letnú limitovanú edíciu.


Maybelline – The Nudes
Za uvádzaciu cenu majú v DM-ke aj pre nás novú paletku The Nudes od Maybelline. Stojí 6,99 € a s ďalšími kupónmi ešte o čosi menej, takže som neodolala.

L’Oreal – Nude Magique Eau De Teint, 100 Porcelain
Síce bez fotky, pretože som tento make-up zabudla odfotiť, no už som ho aj vyskúšala a musím povedať, že ma skutočne milo prekvapil. Je tekutý, veľmi jemný a ľahký. Nevytvára tapetu a síce sa trochu zanáša do pórov, no v kombinácii s podkladovou bázou L’Oreal Nude Magique Blur Cream je úžasný.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...