sobota 18. júla 2015

Empties jún 2015

Opäť trochu oneskorené, no zato bohaté empties, v ktorých sa opäť nachádza celá kopa najrôznejšej kozmetiky a make-upu, teda vlastne už iba prázdnych obalov. Náš najobľúbenejší príspevok je opäť tu.



Schwarzkopf - Essence Ultime Omega Repair Shampoo, 250 ml
Šampóny z rady Essence Ultime od Shwarzkopf sme si veľmi obľúbili a už máme v zálohe ďalšie balenia. Šampón má veľmi príjemnú parfémovú vôňu, ktorá pripomína profesionálnu vlasovú kozmetiku. Konkrétne tento zlatý je určený pre poškodené a oslabené vlasy, napomáha obnove vlasov a ochraňuje končeky pred ich štiepením. Vlasom dodával lesk a po používaní vyzerali zdravšie a boli hebkejšie. Jeho používanie je vhodné striedať s čistiacim šampónom, keďže tento vlasy síce vyživuje, ale môže ich aj zaťažovať.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, už máme v zásobe aj ďalšie šampóny z tejto rady.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Schwarzkopf – BLONDME Keratin Restore Blonde Mask, 30 ml
Toto cestovné balenie masky na blond vlasy z profesionálnej rady produktov značky Schwarzkopf sme dostali ešte prostredníctvom LadyBoxu. Maska určená na blond vlasy s obsahom keratínu intenzívne obnovuje vnútornú štruktúru vlasov a dodáva im silu a pružnosť. Maska bola príjemná, mala bielu farbu s jemnými zlatými trblietkami a pekne voňala. Po jej použití boli vlasy na dotyk hladšie a jemnejšie, boli lesklejšie a mali zdravší vzhľad. Maska vlasy zbytočne nazaťažovala a odporúčané používanie 2x do týždňa bolo akurát.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Balea – More Blond 1-minute Intensiv-kur, 20 ml
Mnohé z vás si určite v DM-ke všimli šampóny a maska na vlasy, ktoré podporujú farebný odtieň vlasov. Ja som si kúpila šampón aj masku na blond vlasy, obe ma však skôr sklamali. Maska, respektíve intenzívna jednominútová kúra mala podporiť blond odtieň vlasov, no mala kvalitu iba priemerného kondicionéru. Vlasy síce na dotyk zjemnila, no výsledok vonkoncom nebol taký, ako po použití masky od Schwarzkopf. Zloženie maska s obsahom včelieho vosku, bambuckého masla, phytokeratínu a pantenolu znie síce zaujímavo, no sľubované zázračné ošetrenie vlasov sa nekonalo.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE


Ziaja - Refreshing Shower Gel Lime-Citrus Exotic Cocktail, 270 ml
Tento sprchový gél bol limitovanou edíciou pre Ladybox, takže asi už nie je voľne dostupný, ale ak by bol, určite by sme sa jeho kúpe nebránili. Mal skutočne osviežujúcu citrusovú vôňu, dobre penil a nevysušoval pokožku, výborne by sa hodil na osviežujúcu rannú sprchu v letných horúčavách.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, bola to však limitovaná edícia a tak sa poobzeráme aj po iných sprchový géloch od značky Ziaja, ktorá patrí k našim obľúbeným.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Balea - Shower Gel Melon Tango, 300 ml
Keďže v zime aj v sprche radšej používame ťažšie sladké a kvetinovo-korenisté vône, všetky svieže ovocné sprcháče si odkladáme na teplé letné mesiace. V našich empties sa tak nachádza ďalší osviežujúci sprchový gél, tentokrát od Balea so sladkou ovocnou vôňou vodného melóna. Sprchové gély od značky Balea opäť nesklamali a aj tento sprcháč nezaostáva svojou kvalitou. Výborne pení, prevonia celú kúpeľňu a pokožku nevysušuje.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, je to ale limitovaná edícia z minulého roku, ktorú už možno v predajniach DM nenájde. Rozhodne vám však odporúčame aj sprchové gély z tohtoročnej limitky, ktoré tiež voňajú skvele.

Garnier Mineral - 5 Protection 48h Anti-perspirant, 150 ml
Anti-perspiranty od Garnier patria k našim najobľúbenejším a tak sa v našich empties objavujú už pravidelne. Tentokrát ide o anti-perspirant s kvetinovou vôňou, bez obsahu alkoholu a parabénov.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Essence - 24h Hand Protection Balm Kiwi Dark Chocolate, 100 ml
Krémiky na ruky od Essence patria k našim obľúbeným. Už každoročne sa tešíme na túto špeciálnu limitovanú edíciu a vždy si zaobstaráme jeden z každej "príchute". Keďže ale krémov na ruky máme doma celú kopu, na tento z limitky zo zimy 2013 prišlo až teraz. Ľahko sa rozotieral, rýchlo sa vstrebával, na rukách nezanechával mastný film a dobre hydratoval. Vôňou pripomínal najmä čokoládu, kivi sme z neho veľmi necítili.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, bola to ale už staršia limitka, takže sa už zohnať pravdepodobne nikde nedá.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, odporúčame vyskúšať aj iné krémy na ruky od Essence.

Essence - Studio Nails Ultra Gloss Nail Shine Top Coat, 2 x 8 ml
V tomto mesiaci sa nám podarilo domíňať aj dva naše obľúbené top coaty od Essence. Viac si o nich môžete prečítať v našej recenzii: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/nail-tips.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Mixa - Micellar Water, 400 ml
Micelárku od značky Mixa sme si veľmi obľúbili a toto je už naše druhé balenie. Používame ju najmä na dočistenie pleti po odlíčení čistiacimi pleťovými obrúskami. Pleť po jej použití nelepí, nevysušuje ju ani inak nedráždi. Neštípe ani v očiach a je vhodná aj pre tých s citlivou pleťou, či očami.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, určite si kúpime ďalšie balenie, táto micelárka sa veľmi rýchlo stala našim favoritom.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, je za veľmi dostupnú cenu a jej kvalita je porovnateľná so slávnou micelárkou od Biodermy.

Dermacol - Perfect Cleanser 2 in 1, 200 ml
Zatiaľ čo micelárka od Mixa je u nás hitom, micelárna voda od Dermacolu je úplný opak. Viac si o nej môžete prečítať v našom článku o prepadákoch tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/kozmeticke-prepadaky-roku-2013.html Nakoniec sme ju dopoužívali na odličovanie swatchov z rúk, k tvári som sa s ňou už neodvážila priblížiť.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? Za nás rozhodne NIE

L'Oréal Paris - Jemný odličovač, 125 ml
Keďže sa už stalo pravidlom, že sa v našich každomesačných empties nachádza vždy len odličovač od značky Mixa, povedali sme si, že je na čase vyskúšať niečo nové a zistiť, či sa nášmu favoritovi dokáže niečo aspoň vyrovnať. Tento odličovač od L'oréal bol krok správnym smerom, stále sa ale Mixe vyrovnať nedokázal. Oči dokázal dobre, ľahko a rýchlo odlíčiť, nedráždil ich, neštípal, ani nelepil, oproti Mixe je však o niečo olejovejší a tak zanecháva okolie očí jemne mastné. Maximálne ma však vytáčalo jeho balenie! Je síce pekné, ale keďže je hranaté a rovné, zakaždým keď som si ho išla nanášať na kozmetický tampón mi z neho vytieklo trochu naviac a mastná bola celá fľaška a aj moje ruky :D.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, keby náhodou nemali Mixu, siahneme zrejme po tomto pomocníkovi.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, ale radšej si kúpte tú Mixu.


Simple - Radiance Brightening Wipes, 25 ks
Posledné Simple čistiace obrúsky, ktoré sme si priniesli z nášho výletu do Londýna. Tieto konkrétne mali pórovitejšiu textúru a boli dobre vlhčené. Ľahko si poradili s odlíčením make-up a pleť po použití zostala čistá a dokonca jemne hydratovaná. Neštípali, nevysušovali a pleť po vyčistení nezostávala napnutá. Ako všetky obrúsky od Simple, ani tieto nás nesklamali. Niečo viac o ich zložení si môžete prečítať tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/simple-st-ives-cleansing-wipes-haul.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Bel Premium - Cosmetic Lotion Pads + Marine Minerals, 30 ks
Už v minulosti sme vyskúšali navlhčené odličovacie tampóny od Bel v zelenej verzii s aloe vera, a keďže sme na ne mali opäť kupón, vyskúšali sme aj ich modrú verziu s morskými minerálmi. Tampóny sú napustené pleťovým tonikom, sú bez obsahu alkoholu, majú jemne a dôkladne čistiť pleť a odstraňovať aj vodeodolný makeup. Po predošlej skúsenosti už ale vieme, že to je veľmi nereálne, no tampóny nám poslúžili na dočisťovanie pleti, ktorej dodali aj jemnú hydratáciu. Po použití na pokožke zostal jemný film po pleťovom toniku, ktorým sú napustené a tak som niekedy musela aj tak ešte siahnuť po micelárnej vode a bežnom tampóne, aby som pleť ešte následne dočistila.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Skôr NIE, siahli sme po nich znovu iba preto, že sme mali kupón s 50% zľavou.

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE, aj keď by mohli byť praktickým pomocníkom na cestovanie najmä do príručnej batožiny do lietadla, jedine pokiaľ však nepoužívate vodeodolný makeup, s ktorým by si len ťažko poradili.

The Face Shop - Blackhead Out Charcoal Nose Strip, 1 ks
The Face Shop - Blackhead Out Aloe Nose Strip, 2 ks
Naše obľúbené pásiky na nos vo verziách s čiernym uhlím a s aloe, ktoré sú stálicou v našich empties. Objednávame ich z e-bay, priame odkazy môžete nájisť tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/ebay-haul-8.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Himalaya - Purifying Neem Scrub, 75 ml
Scrub na tvár od Himalaya bude vyhovovať najmä tým z vás, ktoré preferujete jemnejšie scruby s menšími a šetrnejšími peelingovými zrniečkami. U nás sa zaradil do kategórie tých priemerných, keďže máme radšej scruby s hrubšími zrniečkami, ktoré pleť poriadne vyčistia. Tento od značky Himalaya nám pripadal veľmi mydlový a jemný, pri čom na jeho zmytie z pokožky ste potrebovali teplejšiu vodu. O jeho zložení sa viac môžete dočítať v našom prehľade scrubov a peelingov v tomto článku: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/vsade-same-scrubiky.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE, náším "holy grail" sa stali scruby od St. Ives, najmä ten marhuľový, ktorý sme nedávno minuli, a tak si radšej opäť zaobstaráme ten.

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE, aj keď to nie je žiadny prepadák, opdorúčame vám radšej scruby od St. Ives, a keby ste náhodou nezohnali tie, keďže sa u nás nedajú kúpiť, skúste nejaký od Freeman.

Etude House - Sunshine in Spoon Scrub Massage Cream Pomegranate, 7 ml
V našich zásobách sme objavili ešte druhú polovicu trial balenia jemného scrubu od Etude House. Má maličké peelingové čiastočky, krémové zloženie a je veľmi jemný a šetrný k pleti. Odporúčame ho teda aj pre tie z vás s citlivou pleťou. Má tiež príjemnú slabú sladkú vôňu a roztomilé obaly produktov Etude House nás ešte viac lákajú skúšať ich kozmetiku.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, je ich viacero druhov, líšia sa vôňou aj základom. Okrem krémových sú ešte bublinkové, olejové a jogurtové.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Ja Yeon Mapping – Green Tea Essence Mask, 23 g
Maska s výťažkami zo zeleného čaju, je vhodná na všetky typy pleti, dobre hydratuje a má príjemnú sviežu vôňu zeleného čaju. Existuje tiež vo viacerých variantách a rady vyskúšame aj ďalšie masky od tejto značky.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Holika Holika - Juicy Mask Sheet Aloe, 1 ks
Holika Holika - Juicy Mask Sheet Mango, 1 ks
Plátenné masky od Holika Holika sme vyskúšali snáď už vo všetkých variantách. Majú dobrú veľkosť, sú dostatočne napustené, dobre hydratujú a pleť je po použití vyživená, hladká a jemná. Maska v zelenom obale s výťažkami aloe má za úlohu pleť najmä upokojiť a hydratovať, tá v žltom obale s výťažkami s manga napomáha revitalizácii pleti a udržiava ju žiarivú a vitálnu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Catrice – Nude Illusion Make-up, 010 Nude Ivory, 30 ml
Jeden z najlepších make-upov, ktoré som kedy vyskúšala. Za jeho objavenie vďačím LadyBoxu a stal sa mojim obľúbencom aj preto, že je veľmi podobný ako trojnásobne drahší MaXfactor. Má redšiu konzistenciu, ktorá sa pekne rovnomerne rozotiera bez zanechávania fľakov a šmúh. Ideálny pre moju pleť je aj odtieň, najbledší 010 Nude Ivory je perfektný, ani príliš bledý, ani tmavý, ani oranžový ani ružový, takže vlastne najlepší aký môže byť. Vďaka svojej redšej konzistencii sa dá naniesť aj v tenšej vrstve, ktorá pôsobí veľmi prirodzene, no zároveň má aj pomerne dobré krytie. Výdrž je stredná čo na bežný deň úplne stačí. Tento make-up má stredne matný na dotyk zamatový finiš, takže nie je nutné ho zapúdrovať, no samozrejme mu to neuškodí. Make-up má aj praktické balenie v sklenenej fľaštičke s pumpičkou, ktorá sa dá aj odšróbovať, takže sa dá minúť do poslednej kvapky.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Maybelline – Fit me! Pressed Powder, 125 Nude Beige, 9 g
Opäť jeden z produktov od Maybelline, ktoré môžeme iba pochváliť. Tento púder z rady Fit me!, ktorá by mala odtieňmi lepšie ladiť s rôznymi odtieňmi pleti sa podľa nás dosť vydarila. Púder v odtieni Nude Beige bol presne vyváženým pre našu pleť. Opäť žiadna prevaha oranžovej či ružovej a nebol ani príliš tmavý. Púder veľmi neprášil, pleť dobre zmatnil a mal aj jemné krytie. Za zmienku stojí aj pekné balenie so zrkadielkom v spodnej časti pod púdrom.

 Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Catrice – Colour Correcting Mattifying Powder, 010 Delicate Blossom, 8 g
Ďalším púdrom je viacfarebný púder, ktorý koriguje odtieň pleti. Pri nanášaní sa zmiešajú všetky odtiene púdru dokopy a pleť tak krásne zjednotia. Tento púder bol tiež veľmi dobrý, naozaj sa pekne spojil s make-upom a zjednotil pleť. Každá farba má svoj význam, presne ako to je pri korektoroch, ružová dodáva pleti svieži vzhľad, fialová rozžiaruje pleť a zelená neutralizuje začervenanie.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Maybelline - Lash Sensational Lash Multiplying Mascara, 9,5 ml
Táto špirála je určite top novinkou v našich obchodoch za rok 2015. Pred pár dňami sme o nej napísali review, ktorú si môžete prečítať tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/maybelline-lash-sensational-review.html Prezradím len, že už používame ďalšiu!

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, už sa stalo.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Gosh - Eye Shadow Base Waterproof, 001 Matt, 2,5 g
Ak máte problém s tým, že vám očné tiene nevydržia na očiach a zlievajú sa do vrások, rozhodne vám odporúčame podklad od Gosh, ktorý patrí k najlepším podkladom pod očné tiene u nás, ak nie je tým najlepším vôbec. Viac si o ňom môžete prečítať v našej recenzii tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/gosh-eye-shadow-base.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, stále si ho kupujeme znovu a znovu.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Essence - Lash & Brow Gel Mascara, 9 ml
Tento priehľadný gél je skvelým pomocníkom na skrotenie a zafixovanie obočných chĺpkov, ktorý nikdy nesmie chýbať v našej kozmetickej taštičke. Recenziu si môžete prečítať tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/essence-lash-brow-gel-mascara.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


1 komentár:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...