nedeľa 9. augusta 2015

New in júl 2015

Júlové novinky boli v našom prípade poriadne bohaté. Opäť sa nám rozrástla už aj tak pomerne veľká zbierka lakov, pribudli nám nejaké nové doteraz nevyskúšané produkty a samozrejme nemohlo chýbať niekoľko stálych obľúbencov.



Essence !Arriba! LE – Vejár, 01 Festival of Colours
V júli sa vo vybraných DM-kách s dvojitým stojanom objavila limitka !Arriba! od Essence inšpirovaná Španielskom. Okrem kozmetiky a lakov obsahovala aj tento prekrásny farebný vejárik, ktorý sme jednoducho museli mať. Je to praktický pomocník, pekná dekorácia a určite by bol fajn aj ako darček. Konštrukcia vejárika je z dreva s nalepenou látkou s farebnou potlačou.


Essence !Arriba! LE – Trblietkový top coat, 01 Chica Bonita
Zo španielskej limitky je aj tento prekrásny trblietkový lak na nechty v odtieňoch fialovej, ružovej a tyrkysovej. Lak má priesvitný základ a obsahuje menšie aj väčšie trblietky v naozaj unikátnej farebnej kombinácii.


Maybelline – Colorama All Access NY Top Coat, 423 Broadway Lights



Maybelline – Colorama All Access NY Top Coat, 424 NY Lover



Maybelline – Colorama All Access NY Top Coat, 425 Lady Liberty



V stojane Maybelline sme objavili tieto nové trblietkové laky Colorama s veľmi nápaditým mixom rôznych trblietok. Zatiaľ čo prvý pripomína šašovský oblek, druhý je vďaka bielym srdiečkam ako stvorený na Valentín a tretí so zelenými trblietkami v tvare diamantov zase určite poteší všetky fanúšičky The Sims.


Maybelline – Lash Sensational Lash Multiplying Mascara, black, 2 ks
Tohtoročnú novinku, špirálu Lash Sensational od Maybelline sme si natoľko obľúbili, že po dvoch minutých sme si rovno kúpili ďalšie dve. Špirála má naozaj výbornú konzistenciu, nehrudkuje, dá sa navrstviť a vďaka tvarovanej kefke so štetinkami rôznej dĺžky s ňou dokážete vytvoriť naozaj očarujúci pohľad. Recenziu na túto úžasnú novinku nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/maybelline-lash-sensational-review.html

Rimmel – Stay Matte Long Lasting Pressed Powder, 001 Transparent
Tento púder má vo všeobecnosti veľmi dobré hodnotenia aj recenzie blogeriek a my sme ho doteraz ešte ani raz nevyskúšali. Aj na základe zľavového kupónika z DM-ky sme sa preň konečne rozhodli. Sme presvedčené o tom, že tento púder bude dobrý, takže sa už na jeho vyskúšanie veľmi tešíme.

Avon – Ultra Colour Lip Crayon, Reddy For Me
Pastelku na pery som dostala ako darček a keďže produktom na pery nikdy nepohrdneme, tak z nej mám naozaj radosť. Rúž je peknej sýtej červenej farby so studeným podtónom, jemným sheenom a trblietkami. Takúto farbu v kobinácii s trblietkami sme doteraz nemali, takže určite rúž využijeme.



Kiko – Eyeshadow, 151
Mono tienik značky Kiko som dostala ako darček. Má krásny bledučko fialový odtieň a krásne trblietky s diamantovým odleskom.


Kupón na 25% zľavu na produkty značky Mixa bol tým najlepším, čím nás v DM mohli potešiť. Vybrali sme si hneď niekoľko produktov a okrem našich obľúbených odličovačov sme sa odhodlali aj na vyskúšanie novej micelárky a čistiaceho tonika.


Mixa – Bi-phase Cleanser, 2 ks
Odličovač od Mixa je ten naj...naj...najlepší aký sa dá u nás kúpiť. Neštípe, nie je mastný, rýchlo a precízne odlíči aj vodeodolnú špirálu. Je vhodný aj na citlivé oči a pokožku, odličovač je hypoalergénny a neobsahuje parabény ani alkohol. Recenziu nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/mixa-soothing-toner-mixa-bi-phase.html

Mixa – Puryfying Lotion Anti-Imperfection
Novinkou od Mixa je táto čistiaca a zmatňujúca pleťová voda, ktorá vďaka obsahu čistiaceho zinku redukuje póry a vyrážky, reguluje tvorbu kožného mazu, má pH vhodné aj pre citlivú pokožku, je hypoalergénna a neobsahuje parabény ani alkohol. Táto pleťová voda je teda určená pre mastnú a citlivú pleť so sklonom k nedokonalostiam.

Mixa – Micellar Water Anti-Imperfection
Okrem novej pleťovej vody ponúka Mixa aj novú micelárku, ktorá je tiež z rady Anti-Imperfection s obsahom čistiaceho zinku. Táto zmatňujúca micelárna voda je vhodná pre mastnú a zmiešanú citlivú pleť. Jemne odstráni make-up z tváre a očí a pleť zbaví nečistôt. Micelárka má hypoalergénne zloženie bez obsahu parabénov a alkoholu.


Diadermine – Upokojujúca čistiaca pleťová voda
Na túto pleťovú vodu som mala kupón, tak som si povedala, že by bola škoda nevyužiť ho a nevyskúšať opäť niečo nové. Pleťová voda obsahuje Dermo-lipid-aktivátor, ktorú pleť šetrne čistí, hydratuje a upokojuje.


Balea – Wasser Spray Aqua
Rôzne osviežujúce termálne vody v spreji od Avéne, Vichy či Evian sú síce super pomocníkom do kabelky na príjemné osvieženie počas horúcich dní, no na druhej strane sú aj veľmi drahé. Balea priniesla tento rok novinku v podobe síce obyčajnej vody v spreji, ktorá však prináša presne také isté osvieženie ako tie vychýrených značiek.

Balea – Peeling Gel
Tento limitkový gélový peeling na tvár od Balea s výťažkami z jazmínových kvetov, provitamínom B5 a bambusovými peelingovými zrniečkami sme objavili úplnou náhodou. Je to ružový gél s príjemnou sladkou vôňou, jemnými peelingovými čiastočkami a modrými perličkami. Peeling je určený na normálnu a zmiešanú pleť.


Balea – Čistiace obrúsky
Jednoznačne najlepšie a zároveň cenovo najdostupnejšie čistiace obrúsky u nás sú tie od Balea. Tieto s výťažkami z grapefruitu sú z bežnej ponuky.



Balea – Čistiace obrúsky Summer Garden
Balea – Čistiace obrúsky Fresh Purple
Stalo sa už pravidlom, že každé leto sa v DM-ke objaví letná edícia dvojbalení čistiacich pleťových obrúskov od Balea. Toto leto sú to obrúsky s kvetinovými vôňami.


Schwarzkopf – Styliste Ultime Amino-Q Hold Hair Spray
Lak na vlasy s amino-Q komplexom a ultra silnou fixáciou sľubuje 100% fixáciu akéhokoľvek účesu až po dobu 48 hodín. Lak od Schwarzkopf z edície Ultime, ktorú propaguje Claudia Schiffer sme doteraz neskúšali, no s inými produktami sme doteraz boli veľmi spokojné, tak dávame šancu aj ďalším.

Schwarzkopf – Styliste Ultime Sea Salt Beach Look Texture Spray
Sprej na vlasy s morskou soľou, ktorý dodáva vlasom plážový vzhľad. Vďaka obsahu morskej soli podporuje vlnitý vzhľad prirodzene zvlnených vlasov. Dá sa aplikovať na suché aj vlhké vlasy a po nanesení sa môže vysušiť fénom alebo nechať iba voľne preschnúť. Sprej sme už od polovice júla stihli aj vyskúšať a je naozaj fajn, vlasy nezaťažuje a prirodzene zvlneným vlasom naozaj dodáva jemný vzhľad vlasov namočeních v morskej vode a následne vyschnutých na slniečku.


Oriflame – Discover Parisian Delight Shower Gel
Oriflame – Discover Parisian Delight Body Scrub
Sada sprchového gélu a telového peelingu ma zaujala práve vďaka svojej krásnej sladkastej levanduľovo vanilkovej vôni. Vôňa bude síce vhodná skôr na jeseň a zimu, no už teraz sa na ne tešíme.


Palmolive – Aroma Sensations Feel Glamorous Pampering Shower Scrub
Palmolive – Aroma Sensations So Vibrant Pearly Shower Gel
Tieto dva sprchové gély sú z tohtoročnej novej edície Palmolive Aroma Sensations. Ružový sprchový peeling Feel Glamorous s výťažkami z černíc a pitahaye s bourbonskou vanilkou má hustú konzistenciu s bublinkami, jemnými peelingovami čiastočkami a príjemnú tropickú ovocnú vôňu. Oranžový So Vibrant sprchový gél s obsahom výťažkov z plodov goji a esenciálnych olejov zo zázvoru a ibišteka má zase zaujímavý perleťový odlesk a príjemnú sladkastú vôňu so stopami zázvoru.


Palmolive – Oriental Beauty Stimulating Shower Gel
Palmolive – Oriental Beauty Sophisticated Bath Foam
Tento sprchový gél a penu do kúpeľa inšpirované orientom sme dostali ako darček. Menší Stimulating gél je obohatený o mandľový olej a výťažky so santalového dreva a má silnejšiu korenistú vôňu. Väčšia pena do kúpeľa Sophisticated so sladkou orientálnou vôňou je obohatená o jojobový olej a výťažky z čínskej ruže.


Balea – Shower mit Schimmer Cocos-Duft
Ak máte rady vôňu kokosu určite odporúčame tento zaujímavý sprchový gél od Balea. Gél má sladkú kokosovú vôňu, modrú farbu a obsahuje jemné trblietky... dosť cool!



Balea – Badesalz Glucksmoment
Balea – Badesalz Wohlfuhlmoment
Aj keď kúpeľ nie je naše úplne najobľúbenejšia skrášľovacia procedúra, no tieto soli do kúpeľa vyzerali naozaj lákavo. Oranžová by mala mať sviežu vôňu marhúľ a melónu, fialová zase kokosu, ríbezlí, sladkého drievka a karamelu. Necháme sa teda prekvapiť.

Balea – Totes Meer Salz Ol-Peeling
K novším produktom v ponuke DM-kovej značky Balea patrí aj tento telový peeling na olejovej báze so soľou z Mŕtveho mora a vôňou citrónovej trávy. Peeling obsahuje zmes olivového, jojobového a slnečnicového oleja, kofeín a ďalej účinné látky ako ureu, zinok a horčík. Tento peeling vyzerá naozaj luxusne a už teraz sa nevieme dočkať, kedy ho vyskúšame.


Balea – Rasiergel Pink Grapefruit
Balea – Rasiergel Fruchtige Sommerliebe
Balea – Rasiergel Caribbean Dreams
Balea – Rasiergel Blueberry Love
Gély na holenie od Balea sú jedným z produktov, bez ktorých by sme si našu existenciu nevedeli predstaviť. Pri poslednom veľkom nákupe nás milo prekvapili dva nové druhy a to ružový grapefruit a malina.


Garnier Mineral – 5 Protection 48h Anti-perspirant, 2x
Garnier Mineral – Clean Sensation 48h Anti-perspirant
Garnier Mineral – InvisiCool 48h Anti-perspirant
Poriadna zásoba deosprejov od Ganier nám počas leta nemôže chýbať. Všetky spoľahlivo ochránia pred potením a nepríjemnými sprievodnými javmi, no a zároveň sú šetrné k oblečeniu, na ktorom nezanechávajú škvrny.


Balea – Fuss und Schuh Deo Lovely
Deo sprej na nohy od Balea je takým malým rozmaznaním počas letných dní. Chodidlá príjemne osvieži, predchádza ich poteniu a navyše im dodá ovocnú vôňu.


The Face Shop – Blackhead Out Charcoal Nose Strips
The Face Shop – Blackhead Out Aloe Nose Strips
Momentálne nemáme ošiaľ objednávania z eBay-u, takže naše obľúbené čistiace pásiky na nos pridávam do normálnych New in. Tieto pásiky sme si naozaj obľúbili a nie len, že naozaj dobre čistia zanesené póry, ale sú aj cenovo výhodné a od nášho obľúbeného predajcu vždy prídu aj s množstvom vzoriek zadarmo.


Tony Moly – Moisture Cream Aquaporin
Tony Moly – Whitening Capsule Essence Floria
Tony Moly – Intense Care Dual Effect Sleeping Pack
Lioele – Triple the Solution BB Cream, odtieň 3
Lioele – Multi Seaweed Gel
Etude House – Fresh Cherry Tint
Innisfree – The Green Tea Seed Serum

4 komentáre:

  1. pokiaľ viem, tak ten píling od Balei s tou citrónovou trávou nie je novinka :)) a sprcháče od Palmolive milujem, obzvlášť ten ružový s pitahayou :) nádherne vonia

    OdpovedaťOdstrániť

  2. Ahoj :)

    Pozývam ťa na letnú súťaž na mojom blogu :)
    Budem rada ak sa zapojíš.

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/2015/08/its-time-for-global-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to sú brutálne nákupy! Baleu už veľmi nekupujem, ale ich parfumácie sú dosť zaujímavé :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...