sobota 24. októbra 2015

BioBeauty box október 2015

Krabička krásy od BioBeauty sa stala našou obľúbenou a vždy sa veľmi tešíme, keď sa nám podarí vystihnúť jej predaj a kúpiť si ju. Je vždy plná zaujímavých produktov, hlavne prírodnej kozmetiky. V októbrovej krabičke sme našli napríklad bambusovú zubnú kefku, vegánsku dekoratívnu kozmetiku, vzorky slovenskej kozmetiky Soaphoria a ďalšie.



Curanatura - Bambusová zubná kefka, Soft
Zdravá zubná kefka, ktorá neobsahuje prímesi ftalátov ani BPA a je vyrobená výlučne z bambusu. Rúčka je z tepelne ošetreného bambusu a jemné štetinky sú vyrobené z prírodných vlákien z bambusovej celulózy, čiže kefka ako celok je bezozvyšku ekologicky kompostovateľná.


Cosm'etika - Vegan Organic Eyeliner, Black, 4 ml
Česko-talianska vegánska značka Cosm'etika je nám už známa z iných beauty boxov, tentokrát sa v Bio Beauty objavila tekutá očná linka v čiernej farbe. Linka je výborne pigmentovaná, má skutočne čiernu farbu a rovnomerne sa nanáša. Rýchlo zasychá a následne sa už neotláča ani nerozmazáva, nie je však vodeodolná. Už sa tešíme na jej vyskúšanie, kedy ju podrobíme poriadnemu testu.



Soaphoria - Soľ do kúpeľa, Nevinnosť
V boxíku sa nachádzalo aj mini balenie soli do kúpeľa od Soaphoria, konkrétne soľ s názvom Nevinnosť. Táto obsahuje organické esenciálne oleje zo zeleného čaju, taktiež organický hroznový olej a 26 rôznych minerálov, ktoré majú blahodarný vplyv na nervovú sústavu, regeneráciu, pružnosť a hebkosť pokožky. Kúpeľové soli vo všeobecnosti podporujú detoxikáciu organizmu, odstraňujú únavu, uvoľňujú svalové napätie a majú antibakteriálny a antimykotický účinok.


Soaphoria - Levanduľový balzam, Univerzálny
Od tejto slovenskej značky sa v boxe nachádzala aj ďalšia mini verzia produktu, a to Levanduľový balzam.  Je to balzam s univerzálnym použitím na telo, tvár aj pery. Vyrobený je z extra panenského olivového oleja v kombinácií s včelím voskom a olejovým macerátom z levandule a lavandinu. Balzam napomáha k rehydratácii a regenerácii vysušenej pokožky, upokojuje a tonizuje.



Dulcia - Ochranný krém proti vetru a chladu
Ďalšou slovenskou značkou zastúpenou v tohto mesačnom BioBeauty boxe je Dulcia a to so svojím Ochranným krémom proti vetru a chladu v mini balení. Tento príjemný hustý krém jemnú pokožku tváre hydratuje a dokáže ju ochrániť pred chladom, vetrom aj silným zimným slnkom.


Sophie La Girafe Baby - Hair & Body Wash, 10 ml
Natura Siberica - Extra-firming Hand Cream, 6 ml
Natura Siberica - Volumizing and Nourishing Conditioner, 6 ml
Yarok - Feed Your Curls, Defining Creme, 2 ml
V boxe s ako bonus nachádzali aj 4 vzorky. Dve vzorky sú od kozmetickej značky Natura Siberica, sú nimi spevňujúci krém na ruky a kondicionér pre objem a výživu vlasov. Ďalšími dvomi vzorkami boli šampón na vlasy a telo pre bábätká od značky Sophie La Girafe Baby a vzorka krému na zvýraznenie kučier od prírodnej vlasovej kozmetiky Yarok.

Páčil sa vám obsah októbrovej BioBeauty krabičky krásy? Vyskúšali ste ju už niekedy aj vy, alebo sa na to ešte iba chystáte?

3 komentáre:

  1. Už som túto krabičku videla a je veľmi pekná ,páči sa mi viac ako tá od babičkinej záhrady :)
    http://lavanduladiary.blogspot.sk/2015/10/krabicka-od-babickinej-zahrady.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tato krabička se mi velice líbí.. Asi si jí pořídím.. Nejvíce mě zaujal ten kartáček :-)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O Krásné šperky

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...