nedeľa 18. októbra 2015

L’Oréal Nude Magique Eau De Teint - review

Toto je rozhodne ten najjemnejší make-up aký som kedy vyskúšala! L’Oréal Nude Magique Eau De Teint má úplne tekutú konzistenciu, vďaka ktorej sa ľahko rozotiera a zároveň vytvára peknú jednoliatu vrstvu. Make-up má nízke až stredné krytie a vďaka svojmu jedinečnému zloženiu je takmer neviditeľný. Pleť je po jeho nanesení zamatovo jemná a zjednotená. Make-up nezanecháva fľaky ani mapy. Pre ešte krajší výsledný efekt ho odporúčame používať spolu s podkadovou bázou L’Oréal Nude Magique Blur Cream, ktorá vyplní póry a jemné vrásky. Pekný je aj samotný odtieň make-upu, mám ho v najbledšom odtieni 100 Porcelain, ktorý je prirodzený nude, bez prevažujúceho ružového či oranžového podtónu. Výdrž je skôr priemerná, keďže ide o make-up s naozaj jemným zložením. Predĺžite ju však zafixovaním púdrom hneď po nanesení a tiež ďalšou aplikáciou púdru počas dňa.



Tento make-up však nie je vhodný na príliš suchú pokožku so sklonom k šúpaniu, pretože zvýrazní aj tie najjemnejšie šupinky. Keďže je veľmi ľahký, nie je vhodný ani pre nadmerne sa mastiacu pleť. Keďže má ľahké zloženie, ktoré je podľa výrobcu ľahšie než voda odporúčame ho skôr na leto, pretože obsahuje aj SPF 18. Vzhľadom na svoju ľahkosť neobsahuje hydratačné zložky, takže jeho možnosť používania v zime závisí od typu vašej pleti.



Balenie je v sklenenej fľaštičke, z ktorej si ho pri aplikácii v kvapkách vylievate na prst. Na celú tvár vám stačí doslova niekoľko kvapiek, keďže vďaka jeho redšiemu zloženiu malým množstvom pokryjete veľkú plochu. Aj keď fľaštička nemá dávkovaciu pumpičku, make-up pekne stečie a dá sa teda minúť do posledných kvapiek bez toho, aby v balení zostalo veľa nepoužiteľných zvyškov.



Celkovo tento make-up hodnotím veľmi dobre a to aj preto, že vyhovuje môjmu typu pleti. Jeho ľahké zloženie a prirodzený vzhľad som si užívala celé leto, zároveň mi vyhovoval aj jeho prirodzený odtieň.

Naše hodnotenie:  

Aj keď patrí k tým drahším, v DM ho vďaka kupónom môžete kúpiť so zľavou. Keďže má prirodzený vzhľad a skôr iba vylepší váš prirodzený vzhľad a zjednotí pleť, odporúčam ho skôr na denné líčenie, letné mesiace a tým z vás, ktoré preferujete práve prirodzené líčenie.

3 komentáre:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...