utorok 29. decembra 2015

DM box zima 2015

Opäť sme mali šťastie a mohli sme si zakúpiť aj zimnú edíciu DM boxíku, ktorý stojí iba 5,- € a ukrýva kopu skvelých produktov, ktorých hodnota niekoľkonásobne prevyšuje symbolickú cenu boxíku. Tento krát bolo balenie tematické v bielo červenej škatuľke s vianočnými obrázkami. No a čo sa produkty sa v boxíku ukrývali? 



Dove - Regenerate Nourishment Shampoo, 250 ml
Tento šampón je novinkou od značky Dove z ich produktovej línie Advanced Hair Series. Konkrétne červená rada je určená na veľmi poškodené vlasy a vlasy, ktoré sú často farbené. Zloženie produktov z tejto rady je obohatené o výťažky z červenej riasy a Keratin Nutri Complex, tie napomáhajú regenerácií a vyživeniu poškodených a unavených vlasov. Vlasy budú po použití hebké, zdravé a silné.


Schwarzkopf - Gliss Kur Oil Nutritive Shampoo, 250 ml
Šampón Oil Nutritive je taktiež novinkou a je určený najmä na poškodené vlasy náchylné na štiepenie končekov. Receptúra s 8 vzácnymi skrášľujúcimi olejmi a keratínom hĺbkovo regeneruje vlasy bez zaťaženia a sľubuje až do 90% menej rozštiepených končekov pri používaní s kondicionérom z rovnakej rady.


Balea - Beauty Effect Bodylotion, 200 ml
Tento telový krém od DMkovskej značky Balea má inovatívne gélovo-krémové zloženie, a tak sa ľahko rozotiera a rýchlo vstrebáva. Obsahuje kyselinu hyalurónovú a vitamín E, ktoré priaznivo pôsobia na pokožku a dodávajú jej krajší a mladistvejší vzhľad.


Essence - #mymessage kiss EDT, 30 ml
Vo vianočnom DM boxe sa nachádzala aj jedna z nových toaletných vôní od Essence, konkrétne Kiss. Je to energická vôňa, červené a čierne ríbezle, ako aj jablko a maliny štartujú ovocnú sviežosť v hlave, ktorá prechádza do jemného a zmyselného iskrenia v srdci s vôňou krémových mandlí. Základ uzatvára vôňu santalovým drevom, vanilkou, pižmom a cukrovou vatou pre jemný dotyk sladkosti.


Balea - Candy Queen Lip Balm, 4,8 g
Od značky Balea sa v boxe nachádzal ešte balzam na pery z limitovanej edície. Je vyrobený s použitím kandelilového a včelieho vosku a má sladkú karamelovú vôňu.


Colgate - Zubná kefka Slim Soft
Veľmi zaujímavou novinkou je táto zubná kefka od Colgate. Má neobvyklú čiernu farbu, keďže jej štetinky sú vyrobené z čierneho uhlia. Sú mäkké a jemné, majú 17x tenšie konce ako štetinky bežných zubných kefiek, takže sa ľahšie dostanú k ďasnám a do úzkych medzier medzi zubami pre ich dôkladnejšie vyčistenie.


Herbex - Premium Ginger Tea, Orange, 20 x 2 g
V boxe sa nachádzal aj aromatizovaný porciovaný zázvorový čaj s príchuťou pomaranča so škoricou a klinčekmi. Ako stvorený na zimné vianočné obdobie.

Mali ste už aj vy šťastie na niektorý z DM boxíkov? Ak áno na ktorý? 

3 komentáre:

  1. Měla jsem už tři boxy a tento by mě moc nepotěšil.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Toto bol prvý box, ktorý som sa pokúšala vyhrať, ale teraz som rada, že to nevyšlo. Nevyužila by som nič (a ani by ma nič iné nepotešilo) okrem čaju :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. čím ďalej tým menej výrobkov je v tých dm boxoch, keď som pozerala na letný v čechách, tak tam mali perfektné produkty a kopu, všetko by som využila a keď mi prišiel náš letný tak tam boli tri veci do kopy :P

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...