štvrtok 24. decembra 2015

Lookfantastic beauty box december 2015

Do tretice s nami môžete nazrieť aj do posledného z Lookfantastic boxov z tohtoročnej limitovanej edície. Produkty boli opäť zabalené v luxusnej bielej krabičke so zlatou potlačou a za tie peniaze určite stál aj jej samotný obsah. Luxusné značky, veľké balenia, Wet brush... ste zvedavé?


  

Eve Lom - Morning Time Cleanser, 50 ml
Ľahký čistiaci balzam od Eve Lom s ich charakteristickým aromatickým prírodným zložením. Čistí pleť bez toho aby ju vysušoval či dráždil a zanecháva ju hladkú, mladistvú a žiariacu. Obsahuje výťažky z papáje, ktoré pleť rozžiaria, zjemnia a minimalizujú póry, zatiaľ čo karotkový olej pomáha stimulovať prirodzenú tvorbu kolagénu v pleti. Je určený na použitie každé ráno a je vhodný pre všetky typy pleti.


Lord & Berry - Pailette Glitter Eye Pencil, #5072 Sparkle black, 0,6 g
Táto klasická ceruzka na oči čiernej farby obsahujúca množstvo strieborných trblietok je ako stvorená pre obdobie vianočných či novoročných večierkov. Je dobre pigmentovaná, no má skôr jemnejší finiš, takže nepôsobí hrubo a vulgárne, ale príjemne a elegantne.


Jemné trblietky očiam dodajú sofistikovaný lesk a pomôžu im ešte viac vyniknúť. Nanáša sa ľahko, hladko a rovnomerne a vhodná je aj na rozmazanie a vykúzlenie perfektného "smoky eye".


The Wet Brush Squirts
Kefa na vlasy Wet Brush dokáže rozčesať suché aj mokré vlasy bez ťahania, šticovania a bolesti a zamedziť lámaniu a štiepeniu vlasov. Tenké, odolné, ale flexibilné zúbky kefy ľahko preniknú vlasmi, zatiaľ čo hladké guličky na koncoch jednotlivých zúbkov jemne masírujú pokožku hlavy pri česaní. Kefa je tak vhodná pre všetky typy vlasov a aj tých s citlivou pokožkou na hlave.


Codage - N°03 Radiance & Energy Serum, 7 ml
Toto sérum je elixírom pre obnovu buniek a je špeciálne navrhnuté aby detoxikovalo a dodávalo žiarivosť matnej pleti bez života. Koncentrácia aktívnych výživných zložiek a antioxidantov napomáha udržiavať pleť hydratovanú, žiariacu a zrelaxovanú. Odstraňuje prvé známky starnutia a minimalizuje aj hlbšie vrásky. Sérum je vhodné nanášať ráno a/alebo večer na vyčistenú pleť v pár kvapkách jemnými masážnymi pohybmi prstov smerom nahor.


Eylure - N°156 Exaggerate Lashes
Umelé mihalnice od londýnskej značky Eylure. Sú ľahké a dobre sedia, tento konkrétny štýl má husté mihalnice prirodzenej dĺžky s menším množstvom jemných dlhších mihalníc. Balenie obsahuje malý aplikátor, lepidlo a samozrejme pár mihalníc, ktoré sú vhodné aj na opakované použitie.


Molton Brown - Coco & Sandalwood Body Wash, 100 ml
Luxusný sprchový gél od britskej značky Molton Brown sa v boxoch nachádzal v rôznych vôňach. K nám sa dostala úžasná vôňa filipínskeho kokosu s prímesou medu a santalového dreva, ktorá vás po privoňaní ihneď prenesie na tropický ostrov.

Ak sa chcete o tejto krabičke krásy dozvedieť o čosi viac, tak si prečítajte záver článku o októbrovom boxíku, kde sme pre vás zhrnuli tie najdôležitejšie informácie: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/lookfantastic-beauty-box-oktober-2015.html

Hodnota produktov v decembrovom boxíku bola až neuveriteľných 88,67 € (pomerný prepočet som robila podľa cien e-shopu lookfantastic).

3 komentáre:

  1. Tento boxik jsem take objednavala a jsem s nim spokojena. Hreben je bozsky.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hmhm, tak tentokrát ma zaujali len umelé riasy :(

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...