piatok 15. januára 2016

Empties december 2015

Decembrové empties sú akési poskromnejšie, no aj napriek tomu sme sa snažili vyskúšať zaujímavé produkty a tiež minúť niektoré hlavne dlhšie otvorené produkty. Minúť niečo do poslednej kvapky je naozaj super pocit, pretože to znamená, že môžeme vyskúšať niečo ďalšie z našej zásoby alebo si kúpiť niečo nové.



Schwarzkopf - Gliss Kur Million Gloss Shampoo, 400 ml
Dodať vlasom lesk a objem sú asi dva najžiadanejšie efekty, ktoré by sme chceli od šampónov, no nie vždy sa deklarovaný efekt dostaví. Očarujúci lesk bez zaťaženia sľuboval aj tento šampón, no v prípade mojich jemných vlasov to zaťaženie bolo dosť značné. Už okolo obeda som mala vlasy ako inokedy večer pred umývaním. Na hrubších vlasoch v prípade sestry sa síce tento efekt prejavil neskôr, no určite sa nedá povedať, že by šampón vlasy nezaťažoval.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE 

Či by tento produkt sovičky odporučili? Skôr NIE 

Avon – Winter Nourishment Shampoo, 250 ml
Tento šampón s peknou vanilkovou vôňou s podtónom hrušky som si objednala práve kvôli tej zaujímavej vôni. Šampón bol však aj dobrý čo sa týka umývania. Tieto šampóny od Avonu z rady Naturals majú hustejšiu konzistenciu, dobre penia a vo všeobecnosti s nimi máme dobré skúsenosti. Šampón vytváral hustú penu a vlasy dobre umyl. Určený je hlavne na zimné obdobie a oslabeným vlasom má dodávať hydratáciu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO 

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO 

Lee Stafford - Dry Shampoo Original, 50 ml
Cestovné balenie suchého šampónu od Lee Stafford sme mali ešte z Ladybox škatuľky. Jeho použitie bolo veľmi jednoduché, klasicky ho stačilo nastriekať na mastné korienky, nechať ho chvíľku pôsobiť a následne prečesať prstami a vytriasť. Okamžite odmastil korienky, dodal vlasom objem a sviežosť a mal tiež príjemnú vôňu. Mám hnedé vlasy a aj keď neboli po použití lesklé, ale skôr trochu matné, nezanechával na nich viditeľný film. 

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi NIE, v DMkách sa nedávno objavili suché šampóny od Batiste a tak sme siahli rovno po jednom z nich 

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Soaphoria - Nutrishamp tuhý šampón, 7g
Asi úplne najhorším produktom, ktorý sme v roku 2015 použili bol tento tuhý šampón od Soaphoria. Viem, že prírodná, bio a ostatná podobná kozmetika je momentálne veľkým hitom, no odtiaľ potiaľ. Tento šampón bol s prepáčením OTRASNÝ! Zostal vo vlasoch, nepenil, nedal sa vymyť, vlasy takmer nechceli voľne vyschnúť, po akom takom usušení sa zlepili do útvarov podobných dredom, totálne mastnú a zvyškami šampónu pokrytú som mala aj celú pokožku hlavy, ktorá ma z toho navyše aj na nevydržanie svrbela... šampón sme vyskúšali spolu so sestrou a rovnaký účinok mal na jemné aj na hrubšie vlasy. Aby sme ho následne dostali z vlasov, museli sme vlasy podrobiť sestra 2 a ja 3 umytiam šampónom najvyššieho kalibru a to Head&Shoulders Sport! Naozaj neviem, či takéto niečo už ktosi z vás skúšal, no my zvyšok tejto vzorky hádžeme do koša a v živote si na vlasy nič podobné dobrovoľne nedáme. V poslednom čase som čítala viac nie veľmi lichotivých recenzií aj na inú ručne vyrábanú bio kozmetiku, napríklad ide o množstvo alergických reakcií na tuhé dezodoranty.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIKDY! 

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE, NIE, NIE... ak si vážite vaše vlasy, toto neskúšajte! 


Korres - Guava Showergel, 40 ml
Malé cestovné balenie tohto sprchového gélu od gréckej značky Korres sa k nám dostalo v Look Fantastic boxe. Táto značka je známa svojimi veľmi kvalitnými produktami na prírodnej báze a výnimkou nie je ani tento sprchový gél. Mal hustú gélovo-krémovú konzistenciu, výborne penil a pokožku zanechával jemnú a čistú. Vôbec nevysušoval a mal veľmi príjemnú tropickú vôňu, ktorá nepôsobila umelo. 

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO 

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO 

Garnier Mineral - Protection Anti-perspirant, 150 ml
Antiperspiranty od Garnier patria medzi naše dlhodobo obľúbené. Majú príjemnú vôňu, nezanechávajú stopy na oblečení a majú dobrú výdrž. Samozrejme sú bez obsahu parabénov a alkoholu. 

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO 

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO 


Mixa - Bi-phase Cleanser, 125 ml 
Dvojfázový odličovač od Mixa je našou stálicou a objavuje sa v empties už každý mesiac. Stačí ho len zahrkať, naniesť na odličovací tampónik a aj vodeodolný očný make-up je dole raz dva. Review: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/mixa-soothing-toner-mixa-bi-phase.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO 

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO 

Mixa - Soothing Toner, 200 ml 
Pleťová voda od značky Mixa u nás taktiež nie je novinkou. Je jemná, na pleti po použití nelepí, ani ju nevysušuje. Je osviežujúca, má upokojujúce účinky a pleť samozrejme zľahka vyčistí. Je hypoalergénna, bez obsahu alkoholu či parabénov. Viac o nej si môžete prečítať v našej review: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/mixa-soothing-toner-mixa-bi-phase.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO 

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO 

Garnier - Čistiace adstringentné tonikum, 200 ml 
Toto čistiace tonikum od Garnier je skvelým pomocníkom, keď sa moja pleť rozhodne mať zlé obdobie, je mastnejšia, póry sú zväčšené a objavuje sa aj viac nedokonalostí. Obsahuje totižto kyselinu salicylovú a čistiaci zinok, ktoré póry sťahujú vysušujú nedokonalosti a zmatňujú pleť. Tento výrobok je určený špecificky pre mastnú pleť so sklonom k nedokonalostiam a na fľaštičke je dokonca napísané, že sa neodporúča pre suchú a citlivú pleť. Je to pre to, že pokožku naozaj veľmi vysušuje (jeho zloženie z veľkej časti tvorí aj alkohol), ja ho na moju zmiešanú pleť taktiež používam iba nepravidelne a vždy iba po krátku dobu, no keď je to potrebné, so všetkými problémami a nedokonalosťami si vždy rýchlo a ľahko poradí. 

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, už je to naše niekoľké balenie. 

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO 


Balea - Čistiace obrúsky, 25 ks
Opäť sme minuli ďalšie balenie našich obľúbených čistiacich obrúskov od Balea. Tieto sú zo stáleho sortimentu, majú grepovú vôňu, sú pevné, dobre vlhčené, ľahko odstraňujú make-up a sú dostatočne veľké, takže na celú tvár stačí použiť jeden obrúsok. 

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO 

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

The Face Shop - Blackhead Out Aloe Nose Strip, 2 ks
Pásiky na nos sú naše obľúbené produkty, pretože ich stačí nalepiť a počkať štvrť hodinku, kým spravia svoje. Tieto sú naše úplne najobľúbenejšie a pravidelne si ich objednávame cez eBay od tohto predajcu: http://www.ebay.com/itm/The-FACE-Shop-BlackHead-Out-Aloe-Nose-Strips a http://www.ebay.com/itm/The-FACE-Shop-BlackHead-Out-Charcoal-Nose-Strips

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO 

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO 


Elf - Eyelid Primer, Sheer 
Minuli sme taktiež podklad pod očné tiene od Elf. V pomere cena vs. kvalita bol tento podklad výborná kúpa. Mal ľahké krémové zloženie a napriek názvu jeho odtieňu Sheer (priesvitný) má jemný telový odtieň, ktorý na očnom viečku zjednotí farbu, ľahko zakryje žilky a zosvetlí ho. Ľahko a rovnomerne sa nanáša, viečko vyhladí a pripraví na aplikáciu očných tieňov. Tie sa naň dobre prichytávajú, nanášajú a tieňujú. Podklad zintenzívni farbu tieňov, uľahčí aplikáciu a predĺži ich výdrž. Po použití tohto primeru sa tiene nezlievajú do vrások a vydržia celý deň, postupne však trochu strácajú na intenzite a tak v porovnaní s našimi obľúbenými podkladovými bázami od Urban Decay či Gosh ťahá za kratší koniec, na každodenné použitie je ale výborným pomocníkom. 

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO 

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO 

Jordana - FabuLiner, 01 Black, 1,54 g 
Túto linku v pere od americkej značky Jordana už mám druhý krát. Má intenzívnu čiernu farbu, hrot je pomerne tenký a pevnejší, takže sa s ňou ľahko manipuluje a dá sa s ňou jednoducho vytvoriť aj precízna tenká mačacia linka. Má dobrú výdrž, nerozmazáva sa, nie je ale vodeodlolná. Dobre sa nanáša aj na očné tiene a s jej odlíčením nie je žiadny problém. Toto druhé balenie mi vyschlo trochu rýchlejšie ako to prvé, stále však vydržala dosť dlhú dobu. 

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO 

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO 

Benefit - They're Real! Push-up Liner, 0,1 g 
Miniatúrka tejto gélovej linky sa k nám dostala už dávnejšie a to myslím v britskom Elle časopise. Veľmi sme sa tešili na jej vyskúšanie, keďže produkty od značky Benefit patria k našim obľúbencom, hlavne riasenka They're Real!, takže sme od linky z rovnakej rady mali veľké očakávania... ktoré zostali nenaplnené. 


Ono nápad vytláčacej gélovej linky priamo z gumeného aplikátora je super, ale realizácia nič moc. Samotná gélová linka je veľmi dobrá, má intenzívnu čiernu farbu, nerozmazáva sa a neotláča, je matná, takže je trochu suchšia, ale je veľmi dobre pigmentovaná. Problém pre mňa je však v špeciálnom AccuFlex aplikátore, s ktorým sa linka veľmi ťažko nanáša. Aplikácia je nesúmerná, je ťažké naniesť rovnomernú vrstvu linky pozdĺž celých rias a keď sa ju snažíte lepšie rozniesť linka sa mrví, keďže má matné zloženie, ktoré rýchlo schne a dráždite si tým viečko. Aplikátor je pomerne veľký a mäkký, takže sa ľahko ohne keď s ním pritlačíte a precíznu mačaciu linku vytvoríte len veľmi ťažko. 

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE 

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

MeMeMe - Flawless Loose Powder, Translucent, 12 g
Okrem kompaktného púdru od Maybelline sme v decembri domíňali aj tento sypký zmatňujúci fixačný púder od MeMeMe. Bol v bezfarebnom odtieni Translucenct, bol rozomletý na veľmi jemné mikročiastočky a obsahoval aj malé množstvo mikroskopických trblietok. Veľmi dobre zmatňoval a fixoval makeup, ako aj korektor pod očami, ale pleť po použití stále vyzerala prirodzene. Dobre sa nanášal, stačilo ho použiť malé množstvo a mal dobrú výdrž. 

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO 

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Maybelline - Fit me! Pressed Powder, 125 Nude Beige, 9 g
Kompaktný púder Fit me! od Maybelline sme si veľmi obľúbili a museli sme si ho kúpiť znovu. Nepráši, dobre sa nanáša, na pleti zanecháva súmernú jemnú matnú vrstvu, ale pleť nevyzerá príliš plocho a má stále prirodzený vzhľad. Odtieň Nude Beige mi úplne vyhovuje, je neutrálny a nemá výrazný ružový či žltý alebo oranžový podtón. Má veľmi dobrú výdrž a tiež ľahké krytie. Jeho balenie je tiež veľmi praktické, pevné a obsahuje pomerne veľké zrkadielko. 

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO 

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...