štvrtok 14. apríla 2016

Lookfantastic box apríl 2016

Keď si myslíte, že to už ani lepšie nemôže byť, tak príde rozkvitnutý aprílový lookfantastix boxík so SIEDMIMI produktami! Peeling na ruky, telový peeling, sprchový gél, krém na ruky... a samozrejme nechýbalo ani aktuálne vydanie britského ELLE. Opäť musím spomenúť aj prekrásnu krabičku s pestrofarebným jarným dizajnom.




Rituals - Miracle Hand Scrub, 75 ml
Peeling na ruky od značky Rituals má príjemnú jemnú vôňu ženšenu a ginko biloby. Obsahuje prírodné oleje, ktoré hĺbkovo vyživia pokožku rúk a postarajú sa o to, aby vyzerala jemne a zdravo. Stačí použiť malé množstvo peelingu, chvíľku ním masírovať pokožku rúk, opláchnuť, osušiť a suchá a poškodená pokožka bude razom hladká a hydratovaná.


Bloom and Blossom - Bath and Shower Gel, 50 ml
Tento sprchové gél bez obsahu parabénov, sulfátov či syntetických farbív a vôní je dostatočne jemný a vhodný na použitie pre celú rodinu. Obsahuje organický uhorkový extrakt a vitamín E, ktoré vyživia pokožku tela a tá bude vyzerať krásne a zdravo.


Briogeo - Don't Despair, Repair! Deep Conditioning Mask, 29 ml
S obsahom aganového, avokádového, šípkového a mandľového oleja je táto maska od organickej značky Briogeo tým správnym záchrancom pre vlasy. Dodáva vlasom lesk, jemnosť, elasticitu a silu a zanecháva ich revitalizované a zdravé.


Elemis - British Botanical Hand & Nail Butter, 20 ml
Od značky Elemis sa už v jednom z predošlých boxov nachádzal denný krém, ktorý sme však ešte nestihli vyskúšať. Tentokrát sa tu objavilo niečo z telovej kozmetiky od tejto značky, a to maslo na ruky a nechty. Obsahuje esenciálne oleje z harmančeka, levandule, pelargónie, palmarosa a bambucké maslo, ktoré sa postará o hydratáciu. Po použití bude pokožka rúk jemná, vyživená, zdravo vyzerajúca a príjemne prevoňaná.


Tanworx - Tan Maintainer, 60 ml
Toto je jediný výrobok z celého boxu, ktorý nás až tak nenadchol. Je to telový krém, ktorý napomáha udržať si umelé opálenie dosiahnuté samoopaľovacími produktami. Je obohatený o výťažky z karotky, kokosu a slnečnicového oleja, ktoré napomáhajú hydratácií pokožky a tiež kyselinu hyaluronovú a extrakt z morských rias, ktoré hydratáciu v pokožke "uzamknú" a udržia ju tak jemnú a hladkú a opálenie bude vyzerať prirodzene a úžasne po dlhší čas.


Balance me - Super Toning Body Polish, 50 ml
Prírodný peeling na telo od značky Balance me obsahuje čiastočky mletých orechových škrupiniek, ktoré odstránia odumreté bunky a nadbytočné produkty usadené na pokožke a zanechá ju hladkú a žiariacu. Výťažky z listov černice zase napomáhajú zvyšovať produkciu kolagénu a podporujú regeneráciu buniek aby pokožka bola jemná a zdravá.


Thisworks Plus+ - Sleep Plus + Hair Elixir, 5 ml
S týmto elixírom na vlasy, ktorý pôsobí počas noci, dosiahnete zdravo vyzerajúce, hydratované, ľahko poddajné vlasy, ktoré budú hladké, jemné a lesklé. Elixír obsahuje zmes botanických olejov, ako arganový, jojobový, či baobabový, ktoré sa o to postarajú a má unikátnu príjemnú vôňu, ktorá vám spríjemní nočný spánok.

Aprílový boxík zvalcoval mnoho predošlých, pretože obsahoval 7 produktov v plnom, polovičnom alebo cestovnom balení. Spomenúť určite treba aj celkový objem produktov, ktorý je 289 ml!!!

Celková hodnota tohto boxu vrátane časopisu Elle bola tento mesiac 56,16 €. Síce niektoré predošlé boxíky mali vyššiu hodnotu, tento mnohé z nich prekonáva práve veľkosťou a druhom vybraných produktov.

Čo hovoríte na obsah aprílové lookfantastic boxu? Ktorý produkt vás zaujal najviac?

2 komentáre:

  1. Tie boxy sú neskutočne krásne! Vidno že sa oplatí o nich zainvestovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Teším sa na môj kedy už konečne dorazí :-) produkty sa mi páčia akurát ten Tanworx nesedi ani mne, ináč krasna krabička aj balenie :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...