streda 8. júna 2016

Maybelline The Blushed Nudes paletka

Konečne sme sa dočkali niečoho nového v našej chudobnej slovenskej ponuke. Ide o paletku 12 práškových očných tieňov Maybelline The Blushed Nudes, ktorá je mladšou sestrou paletky Maybelline The Nudes http://nightowlsdaily.blogspot.sk/maybelline-nudes-paletka.html



Táto paletka je zostavená z jemnejších odtieňov, prevažne bledo ružových a bledo hnedých. Nechýba však ani bledučký odtieň, ktorý je vhodný na zvýraznenie vnútorného kútika a oblasti pod obočím a zastúpenie majú aj tmavšie odtiene vhodné do ohybu viečka a na zvýraznenie spodných mihalníc.


Väčšina odtieňov obsahuje jemný sheen alebo trblietky, jednoznačne matný je iba jeden odtieň. Tiene sú na dotyk zamatovo jemné a vďaka dobre pigmentácii sa ľahko nanášajú. Jediným nie veľmi dobrým odtieňom je najtmavší v pravo dolu. Síce je dobre pigmentovaný, je vytvorený z matného čierneho základu s obsahom ružových trblietok, čo spôsobuje jeho nerovnomerné nanášanie, keďže čierny základ je menej kvalitný, než ostatné odtiene.

s bleskom

bez blesku

Celkovo sa vám však určite oplatí, túto paletku si kúpiť. Dostanete v nej rôzne odtiene hnedej a ružovej, ktoré sa spolu dajú skombinovať, takže pomocou jednej paletky dokážete vytvoriť niekoľko rozličných kombinácií. Vďaka pevnému plastovému obalu je vhodná aj na cestovanie. Paletka neobsahuje zrkadielko, priehľadné okienko má však svoju výhodu, všetky odtiene vidíte bez potreby jej otvorenia. 

1 komentár:

  1. mám rada takéto odtiene.jemné a samozrejme perleťové.celkom vydarená paletka

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...