streda 15. júna 2016

New in máj 2016

Ani sme to nemali v pláne a naše májové nákupy sa zmenili na riadnu nádielku. Hlavne tá kopa lakov a dekoratívnej kozmetiky sa nám nejako vymkla spod kontroly a okrem novej Maybelline paletky tu máme aj rozjasňujúci krém, špirálu, linky, rúž, púdre a tiež hneď niekoľko lakov na nechty.


MAC – Strobe Cream
Najviac sa tešíme z rozjasňujúceho hydratačného krému na tvár od MAC, ktorý je vhodný na každodenné použitie a tiež pod make-up. Krém má jemné, ľahké zloženie, vďaka čomu sa rýchlo vsiakne do pleti. O rozžiarenie unavenej pleti sa postará perleťový prášok, ktorý odráža svetlo a pleti tak dodáva svieži vzhľad. Práve kvôli tomuto efektu je tento krém ako stvorený na leto, kedy rozžiarená, sviežo vyzerajúca pleť nemôže chýbať.


Revlon – Colorstay Makeup Normal/Dry skin, 150 Buff
Makeup Colorstay od Revlonu sa dá u nás kúpiť v dvoch variantách a to na normálnu až suchú aj zmiešanú pleť. Tento, ktorú je určený skôr na suchšiu pleť je tekutý, vďaka čomu sa naozaj dobre nanáša a na pleti pôsobí prirodzene. Ak vás zaujal či už Revlon alebo tento make-up, určite si pozrite nasledovné články: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/revlon-colorstay-make-up-review-2x.html a http://nightowlsdaily.blogspot.sk/revlon-uz-aj-u-nas.html

L’Oréal – Color Riche, Blake’s Delicate Rose
Po kolekcii červených a nude rúžov prišla značka L’Oréal s novou kolekciou venovanou úspešným ženám, ktorá sa nesie v ružových odtieňoch. My sme si opäť vybrali rúž v odtieni Delicate Rose, ktorý je vytvorený a pomenovaný podľa herečky Blake Lively. Tento unikátny odtieň má jemne matný zamatový vzhľad a zároveň ružový sheen, ktorý farbe dodáva hĺbku a po nanesení na pery nepôsobí plocho, ako niektoré vyslovene matné odtiene. Odtieň tohto rúžu je prekrásny a ťažko by ste hľadali podobný.




Maybelline – The Blushed Nudes
Novej paletky The Blushed Nudes sme jednoducho neodolali. Je zostavená prevažne z jemných odtieňov hnedej a ružovej, s pomocou ktorých vytvoríte množstvo pekných kombinácií. Viac fotiek nájdete v článku tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/maybelline-blushed-nudes-paletka.html

Catrice – All Matt Plus Shine Control Powder, 015 Natural Beige
Po dlhšej dobe sme si opäť kúpili zmatňujúci púder od Catrice, ktorý medzi časom trochu zmenil dizajn a zrejme aj zloženie. Teraz by mal vydržať až 12 hodín bez nutnosti prepúdrovania. Názov a číslo odtieňu, ktorý sme si zvykli kupovať sa nezmenil, tak snáď bude aj púder stále rovnako kvalitný.


Maybelline – SuperStay Better Skin Skin Perfecting Powder Foundation, 010 Ivory
Po naozaj veľkej nespokojnosti s make-upom z tejto rady sme si povedali, že jej dáme pokoj, no čas prešiel a my sme mali kupón na 50% zľavu práve na tento púder... no nekúp to za polovicu! Je to klasický púder aj keď je na jeho obale napísané „powder foundation“ čiže púdrový make-up. Jeho zloženie je vylepšené o 2% kyseliny salicylovej, ktorá bojuje proti nedokonalostiam pleti. Pri nanesení na make-up je aj v najbledšom odtieni trochu tmavší, než by sa od odtieňa pomenovaného Ivory očakávalo. Navyše sa veľmi práši. Ale aspoň sme zistili, prečo je vlastne tento púder taký prehnane drahý! Pozrite si obrázok otvoreného púdru, kde 2/4 tvorí veľké zrkadlo, 1/4 miesto na špongiu a iba 1/4 samotný púder. Aj keď zrkadlo je naozaj na pochvalu, tá mini panvička, ktorá vraj obsahu 9 g produktu...


Maybelline – The Falsies Push up Drama, Very Black
Síce to už nie je úplná novinka, no je to najnovšia špirála od Maybelline, ktorú u nás majú. Aj nad jej kúpou sme dlhšie váhali, no opäť nás premohla zvedavosť. Špirála má opäť nový druh kefky, tento krát sú to umelé štetinky v tvare písmena „U“. Už som ju raz aj vyskúšala a môžem zhodnotiť, že WAU efekt umelých rias tam bol, skutočne po pár ťahoch boli moje riasy pokryté čiernou a poriadne predĺžené, no s kefkou sa veľmi ťažko rozčesávajú jemné mihalnice a po pár ďalších ťahoch sa začali tvoriť hrudky. Takže ak máte husté jemné mihalnice, ušetrite si peniažky na niečo iné a túto špirálu nekupujte.



Essence – Longlasting Eye Pencil, 20 Lucky Lead
Essence – Longlasting Eye Pencil, 01 Black Fever
Ak by som si mala momentálne vybrať najlepší produkt od Essence, určite by som zvolila tieto gélové linky. Stoja naozaj málo, no pritom svojou kvalitou predbehnú mnohé drahšie. Sú v trochu vynovenom balení (vrchnáčik), no je to stále tá istá čierna linka, ktorú som celú prednedávnom minula. Praktické vysúvateľné balenie vám umožní minúť celú produkt, čo pri strúhacích ceruzkách nie je možné. Pigmentácia je naozaj veľmi dobrá a výdrž tak isto. Linka je krémové, takže sa dobre nanáša, no po zaschnutí sa už z miesta nepohne. Ak hľadáte dobrú očnú linku, tak určite vyskúšajte tento druh od Essence, nemali by ste byť sklamané.



Essence Little Eyebrow Monsters LE – 01 Monsters In Style
Essence Little Eyebrow Monsters LE – 01 Don’t Touch The Monster
Kefku na obočie a novú pinzetu sme potrebovali, takže nám táto limitka prišla naozaj vhod. Okrem už spomenutých vecí nás však nič iné veľmi nezaujalo. Viac o celej limitka nájdete v tomto článku: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/essence-little-eyebrow-monsters-le.html


Sally Hansen – Miracle Gel Top Coat, 101 Top Coat
Sally Hansen – Miracle Gel, 259 Throwing Shade
Mali sme zľavu na 50% na jeden z gélových lakov od Sally Hansen. Na tento marketingový ťah sme sa dali nalákať a predsa len sme si kúpili jeden farebný a k nemu aj povrchový lak. Farebný sme si vybrali v staroružovom odtieni s názvom 259 Throwing Shade. Lak má po nanesení v dvoch vrstvách dobré krytie a nanáša sa v rovnomerných vrstvách. Povrchový lak je hustejší, keďže má vytvoriť gélový efekt. Ja som ich už vyskúšala, no zrejme som spravila chybu, keď som pod farebný lak naniesla aj podkladový, ktorý tam podľa návodu (ktorý som si samozrejme prečítala až pri nanášaní priesvitného laku) nemal byť. Preto bol výsledok taký, že vrchná vrstva nestvrdla, ale až 24 hodín sa do nej dalo zaryť nechtom. Dám im však ešte jednu šancu a keby to aj nevyšlo, farebný lak sám o sebe je fajn. 
UPDATE: kým som dopísala článok, tak táto dvojica dostala ďalšiu šancu a výsledok je rovnaký. Farebný lak super, no gélový top coat opäť vytvoril gumový povrch, ktorý nie a nie zaschnúť a vytvrdnúť. 


Sally Hansen – Complete Salon Manicure, 406 Purple Heart
Zľavu sme mali aj na jeden kus laku od Sally Hansen z rady Complet Salon Manicure. Keďže ide leto vybrali sme si bledučko fialový odtieň.

Sally Hansen – Luxe Lace, 830 Eyelet
Sally Hansen – Luxe Lace, 820 Crochet
Vo výpredaji sme objavili aj tieto dva trblietkové laky, opäť od Sally Hansen. Laky obsahujú šesťuholníkové trblietky rôznych veľkostí od skutočne veľkých až po malé, ktoré prechádzajú do mini bodiek. Základ oboch lakov tvorí priesvitný lak, v ktorom je skutočne veľa čiastočiek. Jeden z lakov obsahuje iba biele čiastočky, druhý je zmesou bielych a bledo modrých. Oba laky nás zaujali hlavne preto, že sa budú hodiť na vytvorenie galaktických nechtíkoch.


Sally Hansen – Double Duty Base & Top Coat
Skutočne už posledným lakom od Sally Hansen (a naozaj im nerobíme reklamu) je tento lak 2 v 1, ktorý je vhodný na použitie ako podkladový aj ako povrchový lak, takže je perfektný na cestovanie, keďže namiesto 2 fľaštičiek máte všetko v 1. Lak by mal nechty spevniť, zabraňovať ich lámaniu a štiepeniu a na povrchu zase chrániť manikúru pred odlupovaním a odieraním. Ešte sme ho však nestihli vyskúšať.


Essence – Nail Polish Remover Pads
Takže tento produkt, to je nejaká mágia alebo čosi podobného, lebo inak to nevieme vysvetliť. Tá mini škatuľka obsahuje 30 tenučkých mini tampónikov, ktoré absolútne nie je cítiť odlakovačom, ale majú ovocnú vôňu a prosím pekne, ešte to aj skutočne odlakováva. Na trblietky by to bolo asi prikrátke, ale jedným tampónikom sme odlakovali všetkých 10 nechtov na oboch rukách, iba dve vrstvy jednofarebného laku, base a top coat, ale aj tak. Tampónik je napustený niečím mastným, čo rozpustí lak a uzatvorí ho v tampóniku. Keď už nevládze odlakovávať a pohlcovať lak, začne byť trochu lepkavý ako cukrová voda. Na dlhšie nechty bolo treba tampóniky dva, no aj tak to naozaj funguje.

Essence – Nail Stickers, 16 Jewelry
Neodolali sme ani týmto nálepkám na nechty. Je to ako keby sieť alebo rybie šupiny. Nálepky sú na povrchu lesklé a majú staroružovú farbu.


Garnier – Dvojfázová micelárna voda 3 v 1
Tak toto je prvá micelárna voda, ktorá skutočne odstráni make-up aj vrátane špirály. Princíp je rovnaký ako pri dvojfázových odličovačoch, stačí zatriasť aby sa premiešali vrstvy a môžete sa odlíčiť. Je vhodná na tvár, oči aj pery, takže s ňou môžete odlíčiť všetok make-up. Zloženie je obohatené o micely, ktoré odstraňujú nečistoty a arganový olej. Ak ste doteraz váhali, tak by ste ju naozaj mali vyskúšať.

Mixa – Bi-phase Cleanser 2x
Ak ide o odličovanie očí, tak jednoznačne odporúčame Mixu. Je to ten najjemnejší odličovač, ktorý neštípe, nie je mastný a poradí si s každou špirálou či linkou. V tomto prípade reklamy naozaj neklamú a Mixa je určite vhodná aj pre tú najcitlivejšiu pleť.

Balea – Micelárne odličovacie obrúsky 2x
Odličovacích obrúskov nikdy nie je dosť a keďže ich u nás až toľko druhov nedostať, no a niektoré sú zbytočne predražené a s inými sme neboli až také spokojné, tak naša voľba opäť padla na Balea. Snáď aj tento rok pripravia nejaké voňavé limitované, aby sme stále nepoužívali tie isté.


Balea – Osviežujúci sprej Aqua 2x
Horúce dni už klopú na dvere, preto sme sa vyzbrojili aj novou zásobou chladivých sprejov. Ak nechcete zbytočne vyhadzovať peniaze za drahé spreje od Vichy či Avéne, tak tento od Balea vám poslúži presne tak isto. Zloženie hovorí jasne: voda a nitrogén (plyn, ktorým má na starosti prúdenie vody pod tlakom), takže nič viac ani menej, no to osvieženie v horúci letný deň skutočne stojí za to. Sprej je vhodný na tvár aj telo a v jemnej vrstve ho môžete použiť aj na make-up, len pozor aby ste si nerozmazali špirálu ;)

Balea – Duschschaum Hawaiian Dream
S prichádzajúcim letom sa v DM-ke objavili aj nové letom voňajúce sprchové gély a telové mliečka. Určite by sme si boli vybrali aj viac, no naše zásoby hovoria inak, preto sme sa uskromnili iba s touto sprchovou penou. Pena by mala mať vôňu havajských kvetov tiare a kokosového mlieka, takže sa veľmi tešíme. Aj keď tieto peny sú skôr iba pre voňavý efekt v sprche, táto v ružovo modrom balení bola naozaj neodolateľná.

Balea – Fuss und Schuh Deo Lovely
Dobrým pomocníkom na leto je určite aj takýto chladivý sprej na nohy s citrusovo mätovou vôňou. Sprej je vhodný na osvieženie nôh a tiež do topánok, ktoré taktiež pekne prevonia. Praktické je aj jeho menšie balenie, ktoré je vhodné na cestovanie aj na každodenné nosenie v kabelke.


Gillette Satin Care – Olay Vanilla Dream Shave Gel 2x
Gillette Satin Care – Lavender Kiss Shave Gel
Áno s blížiacim sa letom narastie aj spotreby gélov na holenie, lebo tie všetky šaty, sukne a šortky nám predsa v skriniach nevisia iba tak na parádu. V Tescu sme natrafili na tieto gély na holenie od Gillette, ktoré mali v zľave a keďže si nespomínam, že by sme ich niekedy boli skúšali, tak som naozaj nemusela dlho rozmýšľať, či pôjdu so mnou domov. Gél v zlatom balení je vytvorený v spolupráci so značkou Olay, má vôňu vanilky a vďaka pridanému hydratačnému krému Olay by mala byť pokožka po oholení extra jemná a hydratovaná. Ten v bielo fialovom balení je s vôňou levandule.

Balea – Rasiergel Coconut Kiss
V DM-ke nás zase zaujala táto limitovaná edícia gélu na holenie s vôňou kokosu a kvetov ibišteka. Ak aj vy máte tieto gély rady, tak sa poponáhľajte aby sa vám ušiel aj v tejto limitovanej vôni.


Gillette Venus – Swirl
Úplnou novinkou je aj táto nová sada žiletiek a rúčky s guličkou, ktorá umožňuje otáčanie žiletky pri holení. Gulička skutočne umožňuje otáčanie do prava aj do ľava, no samozrejme v obmedzenom rozpätí. Rúčka sa dobre drží, z časti je pogumovaná a tiež má pekný dizajn. Samotné hlavice so žiletkami sú vybavené až 5 čepielkami a samozrejme zvláčňujúcimi prúžkami. Je to celkom zaujímavá novinka a v tomto cenovo výhodnom balení, kde k rúčke dostanete až tri žiletky sa aj cenovo oplatí (a budete to mať ešte lacnejšie, ak v DM použijete kupón na zľavu 25% za 75 bodov).


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...