štvrtok 7. júla 2016

Essence Juice it! LE

Výber limitky Essence na leto bol konečne o čosi lepší, než po minulé roky. Limitovaná edícia s názvom Juice it! http://www.essence.eu/sk/trendy-edicie/juice-it/ je zameraná na ovocie a neónové farby, čo sa k letu hodí a aj samotné produkty sú využiteľné a po vyskúšaní určite neupadnú do zabudnutia. My sme síce siahli iba po lakoch na nechty a ozdobných nálepkách,  no zaujímavé sú aj ostatné produkty z tejto limitky.


Zatiaľ čo v zahraničí dostávali blogerky boxík s väčšinou produktov na recenzovanie, my sme museli obehnúť niekoľko obchodov, aby sa nám ušlo všetko, čo sme chceli. Najväčší záujem bol určite o kefy na vlasy pripomínajúce Tangle teezer a tiež o laky na nechty.


Limitovaná edícia Essence Juice it! obsahuje dva odtiene gélového rúžu na pery, ktorý je obdobou Maybelline Color Sensational Popstick http://nightowlsdaily.blogspot.sk/catrice-vs-maybelline.html. Ďalej dva odtiene ceruzky na pery s leskom, balzam na pery v rozkošnom jabĺčkovom balení, taktiež lícenku v dvoch odtieňoch, 4 farby už spomínaných lakov na nechty, nálepky na nechty, toaletnú vodu a kefu na vlasy.


Okrem lakov vyzerajú veľmi dobre ceruzky na pery a tiež lícenky, nad ktorými ešte stále tak trochu uvažujem. Najmenej zaujímavo pôsobí toaletná voda, kefa na vlasy (plast je pomerne tvrdý a zrejme bude škriabať) a tie gélové rúže, ktoré sú skôr niečo ako balzamy na pery.

Essence LE Juice it! Lak na nechty – 01 I Love You Cherry Much
Essence LE Juice it! Lak na nechty – 02 You’re One In a Melon
Essence LE Juice it! Lak na nechty – 03 Orange Is The New Black
Essence LE Juice it! Lak na nechty – 04 Peach Dreams Are Made Of This

Essence LE Juice it! Nálepky na nechty – 01 Easy Peasy Lemon Squeezy

Nechali ste sa zlákať niektorými kúskami z tejto limitky? Čo vás zaujalo najviac?

Najbližšie sa môžete už v auguste tešiť na kontúrovaciu limitku od Catrice a exotickú limitku Exit to Explore od Essence!!!



1 komentár:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...