piatok 12. augusta 2016

New in júl 2016

V júli sa nám odolať nakupovaniu až tak veľmi nedarilo, no väčšina produktov spadá do kategórie telovej a pleťovej kozmetiky, ktoré čoskoro aj použijeme. Opäť som neodolala laku na nechty, no nekúpte trblietkový Gosh lak, ktorý vám za 1 € ponúknu vo FAnn parfumérii pri pokladni.


Revlon – Colorstay Makeup, 150 Buff
Na kúpu nového balenia Revlon make-upu som využila kupón z júlovej kupónovej knižky z FAnn parfumérie, ktorú som predtým dostala k nákupu. Zľava 30% sa naozaj oplatila a keďže Revlon sa dá u nás kúpiť iba v spomínanej sieti parfumérií, kde je všetko predražené, tak ma možnosť ušetriť celkom potešila. Tento make-up je naozaj výborný, pretože má ľahké zloženie, ktoré splynie s pleťou a pôsobí veľmi prirodzene. Viac sa o tomto make-upe dozviete v našej recenzii tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2016/05/revlon-colorstay-make-up-review-2x.html

Gosh – OhMy, 039 Infinity
Ako som už prezradila, tento trblietkové lak Gosh stál presne 1 €. Obsahuje zmes menších a väčších zlatých, strieborných, modrých a zelených trblietok v priesvitnom základe. Lak je veľmi pekný a bude sa hodiť na jeseň a zimu.

Catrice – All Matt Plus Shine Control Powder, 015 Natural Beige
Zatiaľ sme púdrom od Catrice nikdy neboli sklamané, pretože sú kvalitné, majú prirodzené odtiene, neprášia a dobre sa spoja s akýmkoľvek make-upom. Tento zmatňujúci púder je s menšími prestávkami kedy prejde zmenou obalu už veľmi dlho. Určite je obľúbený hlavne vďaka svojej zamatovo jemnej textúre. Po nanesení pôsobí veľmi prirodzene, pleť prirodzene zmatní, no zároveň pôsobí veľmi prirodzene.


Ebelin – Blender Brush
Ponuka štetcov na make-up je u nás ešte stále veľmi slabá a tie štetce čo sa dajú kúpiť (Gosh, Pupa) sú naozaj veľmi drahé. Dobrú kvalitu v kombinácii s prijateľnejšou cenou priniesla aspoň DM prostredníctvom svojej značky Ebelin. Vyskúšali sme už väčší štetec na púder a teraz ma zaujal štetec na očné tiene. Je mäkký, má dobrý tvar a štetinky sú na konci do šikma zrezané pre ešte jemnejší pocit.



The Body Shop – Moringa Shower Gel
Sprchový gél od The Body Shop s krásnou sladkou až medovou vôňou som dostala ako darček. Obsahuje olej zo semienok stromu moringa, ktorý je v ázii známy aj ako strom života a výťažky z neho sa používajú v ajurvéde. Gél má hustú konzistenciu, takže určite bude vytvárať hustú voňavú penu.


Balea – Ginger & Lemon Duschlotion
Priznám sa, že tento produkt ma zaujal hlavne svojim letným obalom. Je to hustá sprchovacia emulzia s výťažkami zo zázvoru a citrónu, s jemným zložením a neutrálnym pH šetrným k pokožke. Tento jednoducho povedané sprchový gél má tiež zaujímavú až pikantnú zázvorovú vôňu, ktorá sa jemne mieša s citrónovou vôňou.


Mixa – Anti-Imperfection Tinted Protecting Care
Produkty od značky Mixa sú vždy kvalitné a tak sme sa rozhodli vyskúšať ďalší z ich produktov. Tento krát nás zlákala reklama a vybrali sme si krém, ktorý potláča a odstraňuje nedokonalosti pleti. Ochraňuje ju pred vznikom vyrážok, hydratuje, zjednocuje, zmatňuje a chráni pred agresívnym vplyvom látok v ovzduší. Krém obsahuje čistiaci zinok, pred slnkom chráni ochranným faktorom SPF 15, je hypoalergénny a bez obsahu parabénov. Trošku môže odrádzať jeho pigmentácia, ktorá na prvý pohľad vyzerá dosť oranžovo, no jeho odtieň sa dobre prispôsobí odtieňu vašej pleti.


Mixa – Optimal Tolerance Micellar Water
Mixa – Anti-Imperfection Micellar Water
So zľavou som nakupovala aj produkty od Mixa, pretože v DM bola 25% zľava na celý sortiment tejto značky, tak som okrem DD krému neodolala ani micelárkam. Máme ich odskúšané a sú naozaj jedny z najlepších. Nelepia, nie sú mydlové, majú pH priaznivé pre pleť a sú vhodné aj na citlivú či podráždenú pleť. Micelárna voda Optimal Tolerance obsahuje upokojujúci pantenol, vďaka čomu je vhodná práve na citlivú pleť so sklonom k podráždeniu. Je bez obsahu parabénov, alkoholu a parfemácie. Micelárna voda Anti-Imperfection obsahuje čistiaci zinok, takže je vhodná na problematickú rýchlo sa mastiacu pleť so sklonom k tvorbe vyrážok. 

1 komentár:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...