nedeľa 23. októbra 2016

Lookfantastic box október 2016

Októbrový lookfantastic box s názvom "Pamper" nás má rozmaznávať vďaka množstvu kvalitných produktov. Pleťová maska od Oskia London, kúra na vlasy s výťažkami z kaviáru, ceruzka na pery od známej značky Laura Geller a mnoho ďalšieho tvorilo obsah októbrového boxíku v peknej ružovej krabičke.




Oskia - Renaissance Mask, 12 ml
Ako špeciálny produkt na tento mesiac vybrali tvorcovia lookfantastic boxu pleťovú masku od značky Oskia. Táto maska, ktorá získala niekoľko ocenení má napomáhať obnove buniek bez podráždenia a zanechať pleť po použití hebkú a žiariacu. Obsahuje množstvo skrášľujúcich zložiek, ako sú výťažky z marakuje, hrozna, citrónu, papáje či grapefruitu, ktoré odstraňujú odumreté bunky a nečistoty z pleti. Prebiotiká zase pleť chránia pred vonkajšími vplyvmi a udržujú ju sviežu a zdravú.



Mio - Liquid Yoga, 53 ml
Ďalším produktom, ktorý sa nachádza v októbrovom boxe je prípravok do kúpeľa od značky Mio. Obsahuje esenciálne oleje, magnézium, výťažky z arniky, levandule a mandarínky, ktoré zmiernia napätie a bolesti svalov, uvoľnia celé telo a úžasná mentolová vôňa vytvorí správnu relaxačnú atmosféru.


Polaar - The Genuine Lapland Cream, 10 ml
Tento balzam na pery od značky Polaar je vraj tajomstvom žien z mrazivého Laponska. Obsahuje výťažky z polárnych plodov brusníc a černíc, ktoré pery vyživia, ochránia pred vonkajšími vplyvmi a zanechajú ich jemné a hydratované. Balzam neobsahuje žiadne parabény, umelé vône, farbivá, alkohol či minerálne oleje a je vhodný aj pre citlivé pery.


Murad - Intensive-C Radiance Peel, 10 ml
Pleťový peeling od značky Murad je intenzívnou kúrou, ktorá okamžite oživí a rozžiari pleť. Obsahuje zmes kyseliny glykolovej, vitamínu C a kvetu opuncie, ktoré pleť ošetria, hydratujú, poskytnú jej dôležité antioxidanty a ochránia ju pred škodlivými vonkajšími vplyvmi.


Laura Geller - Pout Perfection Waterproof Lip Liner, Claret, 1,2 g
Super dlhotrvácna a krémová ceruzka na pery dodá rúžu skvelé krytie a zabráni rozpíjaniu okolo pier. Vďaka jojobovému oleju a vitamínu E sa rovnomerne a hladko nanáša, pery vyživuje a hydratuje, neotláča sa a zaistí že budú vyzerať dokonale po celý deň bez toho aby bola potrebná ďalšia aplikácia. Z troch rôznych odtieňov ktoré sa mohli v boxe objaviť sme dostali odtieň Claret, čo je krásny červeno-hnedý teplý odtieň, ktorý je ako stvorený na jeseň.




Alterna - Caviar Moisture Intense Treatment, 25 ml
Táto kúra na vlasy je skvelým prípravkom pre dehydrované vlasy, ktoré potrebujú dodať hydratáciu a silu. Obsahuje výťažky z kaviáru, ktoré napomáhajú rozštiepené vlasy regenerovať, uhladiť  a zanechávajú ich lesklé a hladké. Kúra môže byť nanesená na celú dĺžku vlasov, od korienkov, čím sú poškodené vlasy posilnené a vyzerajú zdravšie. Jej zaujímavosťou je že sa nanáša do suchých vlasov pred umývaním a šampónovaním, keďže je veľmi intenzívna.

Októbrový boxík mal celkovú hodnotu 67,33 €, najhodnotnejším produktom bola ceruzka na pery od Laura Geller.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...