utorok 22. novembra 2016

Empties október 2016

Plná krabica prázdnych fľaštičiek a tubičiek je jasným znakom toho, že tu máme ďalšie empties.



Herbal Essences – Naked 0% Shampoo, Volume, 400 ml
Ak by sme si mali vybrať jednu značku vlasovej kozmetiky, ktorú by sme chceli mať bežne dostupnú v drogérkach, tak by to bola určite boli šampóny a kondicionéry Clairol Herbal Essences. Pred pár rokmi sa na chvíľu objavili aj u nás, no následne opäť zmizli z obchodov. Tie najlepšie sú z rady Naked, ktoré sú bez parabénov, silikónu a farbív, takže nezaťažujú vlasy. Tento šampón bol určený na zväčšenie objemu vlasov a skutočne ich vďaka ľahkému zloženiu nezaťažil a dodal im vzdušnosť a objem. Šampón mal navyše príjemnú sviežu vôňu grapefruitu a mäty.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Avon Senses – Sensual Mystique Exotic Rose & Jasmine Shower Creme, 500 ml
Ďalším produktom je hydratačný sprchový gél od Avonu. V tomto prípade šlo o hustejší krémový sprcháč s pomerne výraznou vôňou ruží a jazmínu. Sprchový gél bol fajn, vytváral hustú penu a nevysušoval pokožku, vôňa však bola príliš intenzívna a keďže nemáme veľmi rady vôňu ruží, tak sa nám ani nepáčila.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, samotný gél je fajn, no nám nevoňal

Garnier Mineral – Action Control 48h Anti-perspirant, 150 ml
Toto je jeden z našich najstálejších obľúbencov, ku ktorému sa vraciame aj po vyskúšaní iných produktov. Koľko ľudí, toľko názorov, no ten náš je taký, že deospreje od Garnier sú tie najlepšie aké sa u nás dajú kúpiť. Nedráždia pokožku, skutočne chránia pred potom a pachom, nemajú zbytočne prenikavú silnú vôňu a nešpinia oblečenie.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Anatomicals – New York, London, Paris and Foam Hand Sanitiser, 60 ml
Aj keď sme boli z nápadu antibakteriálnej peny na ruky nadšené, všetko to nadšenie rýchlo opadlo po jej prvom vyskúšaní. Bola odporne lepkavá, takže sa vôbec nedala používať. Viac o nej ani nemáme čo napísať.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Essence – Studio Nails 24/7 Nail Base, 8 ml
Nájsť dobrý podkladový lak na nechty je naozaj veľmi ťažké. Toto bol náš obľúbený, no pred časom ho prestali vyrábať a síce sme si z neho spravili zásobu, tak ani tá nebola nekonečná a toto je posledná prázdna fľaštička od Essence Studio Nails 24/7 Nail Base podkladového laku. Jednu z našich najstarších recenzií, ktorá bola venovaná práve base a top coatu od Essence nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/nail-tips.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Žiaľ už sa nedá kúpiť

Figs & Rouge – 100% Organic Aloe & Mint Balm, 17 ml
Dnešný seriál o nekvalitných produktoch pokračuje presláveným balzamom od Figs & Rouge... Aj keď ho väčšinou každý chváli, ja som nedokázala prísť na to, čo na ňom je také super. Tento mastný balzam sa vôbec nevstrebával do pokožky a mal tak neskutočne mastné zloženie, že to bolo ako natierať sa bravčovou masťou. Podľa mňa je to predražený nanič produkt.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE, je to zbytočne drahý kelímok mastného krému


Mixa – Micellar Water Anti-Imperfection, 400 ml
Produkty od značky Mixa sme si veľmi obľúbili, takže rady skúšame aj novinky v ich ponuke. Táto micelárna voda bola určená na zmiešanú až mastnú pleť a jej hlavnou úlohou bol boj proti nedokonalostiam takejto pleti. Tak ako všetky produkty Mixa, aj táto micelárka bola veľmi jemná, neštípala, nedráždila ani nespôsobovala začervenanie pleti. Je hypoalergénna, bez obsahu alkoholu a parabénov, má neutrálne pH a obsahuje čistiace zinok, ktorý napomáha k čisteniu pleti a bojuje s nedokonalosťami. Je to vlastne taká vylepšená micelárka určená hlavne na problematickú a mastnú pleť.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Mixa – Bi-phase Cleanser, 125 ml x 2
Skutočné číslo 1. máme aj v prípade odličovaču očného make-upu. Tento malý, ale zato účinný odličovač od Mixa určite za ten čas, čo sa dá kúpiť, poznáta už všetky. Je veľmi jemný, nedráždi pokožku, neštípe v očiach, nie je mastný a skutočne si poradí s akýmkoľvek make-upom. Viac sa o ňom dočítate v našej review tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/mixa-soothing-toner-mixa-bi-phase.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, raz ho vyskúšate a už iný nebudete chcieť

Murad – AHA/BHA Exfoliating Cleanser, 30 ml
Tento pleťový peeling sme si našli v lookfantastic boxíku. Bol to klasický peeling so stredne jemnými peelingovými čiastočkami, ktorý príjemne pleť očistil od zvyškov make-upu a nečistôt. Po opláchnutí zanechával pleť čistú a na dotyk hladkú.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Lancer – The Method Polish, 14 g
Aj tento malý zázrak sme dostali v LF boxíku. Je to zvláštny druh peelingu, ktorý sa používa ešte pred čistením pleti. Nanáša sa na navlhčenú pleť, ktorú svojimi maličkými no zato poriadne drsnými zrniečkami očistí doslova ako šmirgľový papier. Na tento zvláštni pocit si treba zvyknúť, no táto metóda čistenia pleti naozaj už po pár použitiach priniesla viditeľne čistejšiu pleť. Lancer je americká značka pleťovej kozmetiky a ich produkty vrátane tohto sú poriadne drahé, no investícia do nich sa určite oplatí.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


MaxFactor - Longlasting Performance Make-Up, 102 Pastelle, 35 ml
Tento make-up mi najskôr nevyhovoval farbou, keďže je trochu tmavšia, než by ste si u druhého najbledšieho odtieňa predstavovali, no keď som sa v lete trochu opálila, sedel mi úplne perfektne. Čo sa týka jeho ostatných vlastností, vonkoncom mu nemám čo vytknúť. Má skôr tekutejšiu konzistenciu, ktorá je veľmi ľahká a jednoducho sa nanáša. Krytie je stredné až vyššie a tiež veľmi rovnomerné, po nanesení som vôbec nemala pocit, že mám na tvári masku, no kryl skutočne výborne. Zjednotil pleť, nezvýrazňoval nedokonalosti, nezlieval sa do vrások, neotláčal sa. Mal jemne matný finiš a stačilo ho iba ľahko zafixovať púdrom v t-zóne. Keďže preferujem skôr žiarivý finiš než matný a to najmä v lete, neprekážalo mi, ak som sa začala trochu lesknúť, nie je to však nič s čím by si zmatňujúce papieriky a trochu púdru neporadilo. Výdrž bola tiež veľmi slušná priemerná až lepšia.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Catrice Bold Softness LE – Colour Correctiong Powder, C01 Correction ‘n Perfection, 9 g
Tento zjednocujúci púder bol z jednej z tohtoročných limitiek od Catrice. Púder sa skladal z rôznofarebných častí, ktoré po zmiešaní vytvárali púder, ktorý zjednocoval tón pleti, potláčal viditeľné začervenanie, zmierňoval prejavy únavy pleti a dodával jej svieži žiarivý vzhľad. Púder bol na dotyk zamatovo jemný a po aplikácii dodával rovnaký zamatový finiš. Tento púder by sme určite privítali aj v bežnej ponuke. Navyše mal veľmi pekné luxusne pôsobiace balenie so zrkadielkom vo vnútri.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, škoda, že sa už táto limitka nedá kúpiť

Essence All That Greys LE – Porcelain Loose Face & Body Powder, 01 Be Classy & Fabulous, 6 g
Tento mesiac sa mi podarilo minúť aj zvyšky púdru z limitky od Essence. Toto bol zase pre zmenu sypký púder a bol balený vo veľmi peknej papierovej škatuľke. Púder bol veľmi jemný, mal ľahké krytie a pôsobil ako bezfarebné transparentné púdre. Celkom dobre však zjednotil pleť a dodal jej porcelánový vzhľad, ktorý však nebol dlhotrvácny a počas dňa si vyžadoval ďalšiu úpravu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Skôr NIE, vyskúšať ho bolo fajn, no nebol až taký kvalitný ako sú iné sypké púdre.


Maybelline - Lash Sensational, Black, 9,5 ml
Momentálne našou najobľúbenejšou špirálou od Maybelline, a vlastne celkovo, je Lash Sensational. Má výraznú čiernu farbu, tekutejšiu konzistenciu, mihalnice predĺži, zahustí, nehrudkuje, neopadáva, nerozmazáva sa a s gumenou kefkou sa riasy dajú krásne rozčesať. Viac si môžete prečítať v review tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/maybelline-lash-sensational-review.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Maybelline - The Rocket Volum' Express, Black Waterproof, 9,6 ml
Pred Lash Sensational, to bola práve The Rocket, ktorá zastávala čestné miesto na našom kozmetickom stole a siahali sme po nej každý deň. Keďže som chcela na leto nejakú vodeodolnú maskaru, rozhodla som sa si zaspomínať na tohto nášho obľúbenca v jeho rozmazaniu vzdornej edícií. Je to naozaj skvelá špirála a skvelá je hlavne jej veľká gumená kefka, ktorá hravo rozčeše všetky riasy a zabráni ich zlepovaniu a hrudkovaniu. Viac si môžete o nej prečítať v review tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/maybelline-rocket-volum-express-review.html Len varujem, že tá vodeodolná verzia nebola tak celkom vodeodolná, teda aspoň na mne, trochu sa mi otláčala na horné viečko, inak je ale skvelá.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Yves Rocher – Beauty Mascara, 81. Noir, 6,5 ml
Táto špirála bola na náš vkus veľmi nenápadná. Jej zloženie bolo tekutejšie, špirála nehrudkovala ani nezlepovala riasy, no nedala sa navrstviť, takže sme aj po troch vrstvách boli stále tam, kde po prvej vrstve. Špirála mala veľmi prirodzený efekt, preto je vhodná skôr pre začiatočníčky alebo tie z vás, ktoré majú rady jemný make-up. Špirála riasy nepredlžovala ani nezhusťovala, v podstate ich iba jemne zafarbila na čierno.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? Skôr NIE

Maybelline - Brow Drama, Dark Brown, 7,6 ml
Táto skvelá fixačná maskara na obočie od Maybelline je výborným každodenným pomocníkom. Či potrebujem už vyplnené obočie zafixovať, alebo zvolím prirodzenejší look a použijem iba túto maskaru na zafarbenie aj fixáciu, vždy som rýchlo hotová a spokojná. S kefkou sa veľmi ľahko manipuluje, keďže má na konci akoby guľôčku s dlhšími štetinkami, ktoré obočie dobre prečešú a nanesú akurátne množstvo maskary. Viac sa dozviete v našej review tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/maybelline-brow-drama-review.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, stále dookola.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Essence - Lash & Brow Gel Mascara, 9 ml
Ďalším naším obľúbecom na úpravu obočia je tento priesvitný gél od značky Essence. Nepoužívame ho už zďaleka tak často, ako kedysi, keďže ho predbehla maskara na obočie od Maybelline, stále má však na našom kozmetickom stole svoje miesto. Je priesvitný, takže s ním zafixuje obočie každý bez rozdielu jeho farby, skutočne dobre drží a zvýrazní jednotlivé chĺpky obočia, takže vyzerá pekne upravene, ale zároveň prirodzene. Viac si môžete prečítať v review tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/essence-lash-brow-gel-mascara.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

L'oréal - Super Liner Blackbuster, Extra Black, 7 ml
Túto linku sme si nikdy veľmi neobľúbili a keďže už nám tu na ňu dosť dlho sadá prach, rozhodli sme sa ju poslať do koša, kam aj patrí. Má hrubý hrot s ktorým sa ťažšie manipuluje, a vytvoriť precíznu linku je tak skutočne umenie, zo začiatku to ešte celkom šlo, no už po krátkom čase sa hrot rozstrapkal. Má síce výraznú čiernu farbu, no aplikácia je nerovnomerná a linka je akoby lepkavá a pri viacerých vrstvách vynecháva a drobí sa. Už takmer od začiatku s ňou bolo náročné namaľovať linky na obe oči, keďže po prvom už začala písať menej výrazne a to aj napriek tomu, že sme ju skladovali pekne hrotom dole. Výdrž tiež nie je veľmi dobrá a linka sa pomerne ľahko začne rozmazávať. Vôbec nám teda nevyhovovala a ani by sme ju nikomu neodporučili.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Essence – Longlasting Eye Pencil, 01 Black Fever, 0,28 g
Strúhacie ceruzky na oči sú často nepraktické, pretože sa lámu, môžete sa nimi poškriabať a navyše ich strúhaním prichádzate aj o samotný produkt, takže vám vydrží mnoho kratšie. Preto som si veľmi obľúbila vysúvacie ceruzky a hlavne túto od Essence, ktorá je z bežnej ponuky, takže ju vždy majú v stojane, stojí iba niečo cez 1 € a zároveň má príjemnú krémovú konzistenciu, vďaka ktorej vytvoríte rovnomernú linku. Linka sa ľahko nanáša, má výraznú čiernu farbu, dá sa bez problémov naniesť aj na práškové očné tiene a bez zmeny vydrží po celý deň.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Maybelline – Baby Lips, 20 Grape Vine, 4,4 g
Baby Lips balzamy na pery, presne tak ako EOS a ostatné dobre známe druhy balzamov buď zbožňujete, alebo nemôžete vystáť. My Maybelline Baby Lips zbožňujeme vo všetkých druhoch a vôňach. Tento balzam s vôňou hrozna je zo základnej kolekcie a bežne sa predáva aj u nás, napríklad v DM-ke.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? Určite ÁNO


Balea – Micelárne čistiace obrúsky, 25 ks
Už klasicky tu máme opäť aj micelárne čistiace obrúsky od Balea, ktoré sú v pomere ceny a kvality tými najlepšími, ktoré sa u nás dajú kúpiť. Sú vyrobené z kvalitného materiálu so štruktúrovaným povrchom, ktorý napomáha k lepšiemu čisteniu pleti. Sú napustené micelárnou vodou, ktorá je veľmi šetrná k pokožke, nedráždi a nespôsobuje začervenania.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

The Face Shop – Blackhead Out Aloe Nose Strip, 2 ks
Pravidelné zastúpenie v našich empties majú aj tieto čistiace pásiky na nos od The Face Shop. Dajú sa kúpiť v dvoch verziách, či už si však zvolíte tie s obsahom aleo vera alebo s vulkanickým uhlím, oboje veľmi dobre čistia upchaté póry. V poslednej dobe tieto pásiky opäť prešli zmenou vzhľadu balenia, tak ich určite už čoskoro uvidíte opäť vo vynovenom dizajne, verím však, že v rovnakej kvalite.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Freeman – Facial Clay Mask, Mint & Lemon, 15 ml
Posledným produktom je bahenná pleťová maska obohatená o výťažky z mäty a citrónu. Táto maska bola určená na problematickú pleť. Maska čistila a minimalizovala póry a upokojovala pleť. S bahennými maskami od Freeman máme naozaj dobré skúsenosti, sú veľmi jemné a dobre sa rozotierajú, zároveň pomerne rýchlo začnú schnúť a doslova vysávať kožný maz z rozšírených pórov. Ak by ste tieto masky chceli vyskúšať, určite v prípade problematickej a rýchlo sa mastiacej pleti odporúčame práve tieto bahenné masky.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...