štvrtok 10. novembra 2016

New in október 2016

V našom prípade prevažujú mesiace plné nových produktov nad tými, v ktorých sa nám podarilo nakúpiť menej, než sa toho nachádzalo v našich empties. Najväčší balíček produktov Manufaktura však bol darček, no aj tak sme si toho nakúpili viac než dosť.


Manufaktura darčekový balíček
Manufaktura – Jablko Poctivý jablčný sirup
Okrem kozmetiky sa v balíčku nachádzal aj sirup a tiež sviečka, o ktorej sa dozviete o kúsok nižšie. Sirup je jablkový s karamelom a škoricou a môžete si s ním pripraviť studenú limonádu alebo ním osladiť čajík.
Manufaktura – Jablko Zvláčňujúci sprchový gél
Sprchový gél z edície jablko obsahuje prírodné výťažky z jabĺk a tiež upokojujúci panthenol. Tento sprchový gél by mal pokožku jemne zvláčňovať a hydratovať. Manufaktura sprcháč sme doteraz nemali, no už teraz sa tešíme na jeho vyskúšanie, pretože naozaj prekrásne vonia.
Manufaktura – Jablko Regeneračný krém na ruky
Krémik na ruky od Manufaktura sme už mali z letnej edície Uhorka. Tento jabĺčkový obsahuje jablkový a makadamiový olej vďaka čomu pokožku rúk intenzívne regeneruje. Krém má redšiu konzistenciu, dobre sa vstrebáva a taktiež veľmi pekne vonia po jablkách.
Manufaktura – Jablko Balzam na pery
Posledným z produktov z edície Jablko je balzam na pery. Tento regeneračný balzam na pery je obohatený o jablčný a arganový olej.
Manufaktura – Candle Nature, Bavlna
Spomínaná sviečka od Manufaktura už nie je z edície Jablko, ale z kolekcie sviečok Candle Nature. Je ručne odliata a je vyrobená zo 100% certifikovaného palmového vosku. Má vôňu bavlny, ktorá je veľmi príjemná čistá vôňa s jemne sladkým podtónom.


Catrice – HD Liquid Coverage Foundation, 010 Light Beige
Stále populárnejšími sa stávajú dlhotrvácne tekuté make-upy so stredným až vyšším krytím. Medzi novšie produkty od Catrice patrí práve tento tekutý make-up so zaujímavým aplikátorom v podobe kvapkátka, ktorý bol v uvádzacej ponuke spolu s korektorom od Catrice. Make-up má ľahké zloženie bez obsahu olejov, takže by sa mal pleti dokonale prispôsobiť a mali by ste mať pocit, akoby to bola vaša druhá koža. Vaša pleť by mala vyzerať dokonale až po dobu 24 hodín. Make-up by sa mal nanášať rovnomerne a mal by pôsobiť prirodzene. Sme naozaj veľmi zvedavé, či tento make-up splní naše očakávania a bude taký dobrý, ako ho výrobca opisuje.

Catrice – Liquid Camouflage High Coverage Concealer, 010 Porcellain
Tento korektor bežne používame, takže nás ako darček k make-upu potešil, dokonca je správny aj odtieň. Korektor má výborné krytie, má strednú hustotu, takže nie je príliš riedky ani príliš hustý a nevytvára fľaky. Dá sa navrstviť, takže ním ľahko zamaskujete aj väčšie vyrážky. Odtieň Porcellain je bledý odtieň bez ružového či oranžového tónu, takže je vhodný aj na zamaskovanie tmavých kruhov pod očami. Táto tekutá verzia Catrice Camouflage korektoru sa nám dokonca páči viac, než pôvodná verzia v kalíšku.


Catrice – All Matt Shine Control Powder, 010 Transparent
Catrice – All Matt Shine Control Powder, 015 Natural Beige
Jedny z našich najobľúbenejších púdrov sú zmatňujúce púdre od Catrice. Aj keď rozhodne nevydržia až sľúbených 12 hodín, máme s nimi lepšie skúsenosti než s inými omnoho drahšími. Dobrý je aj výber odtieňov, pre bledú pokožku je vhodný napríklad Natural Beige a veľmi dobrý je aj transparentný púder, ktorý sa dobre prispôsobí odtieňu make-upu. Tieto púdre sú zamatovo jemné, veľmi neprášia a prirodzene splývajú s rôznymi druhmi make-upu.


 

Maybelline – Color Tattoo 24hr, 102 Fantasy
Krémové očné tiene Color Tattoo od Maybelline sa svojou kvalitou vyrovnajú mnohým iným omnoho drahším krémovým tieňom omnoho zvučnejších značiek. Na dotyk sú príjemne krémové, dobre sa nanášajú prstom aj štetcom, dajú sa navrstviť, takže môžete ovplyvniť intenzitu výslednej farby. Po nanesení zaschnú a viac sa neotláčajú ani sa nezlievajú do záhybov na viečkach. Odtien 102 Fantasy patrí k novším odtieňom, je to studený hnedý odtieň s väčšími striebornými trblietkami a ružovo-zeleným sheenom.




MaXfactor – Masterpiece Transform High Impact Volumising Mascara, Black
Na základe kupónu sme sa nechali zlákať aj na túto pomerne drahú špirálu od MaXfactor. To, že európsky MaXfactor je vlastne to isté ako americké Covergirl, len v omnoho drahšej verzii sme už spomínali viackrát. Rovnako aj táto špirála má dvojičku Super Sizer od značky Covergirl. Ich kefky majú identický tvar a keďže máme Super Sizer a sme s ňou spokojné, snáď nás nesklame ani jej omnoho drahšia európska verzia.


Sally Hansen – Complete Salon Manicure, 610 Red Zin
Neodolali sme ani laku na nechty, na ktorý sme mali tiež kupón na 50% zľavu. Vybrali sme si tmavo červený odtieň s hnedým podtónom. Je to celkom zaujímavý odtieň a hlavne sa nepodobá žiadnemu inému, ktorý už máme.



Ebelin – Fan Brush
Vyskúšali sme už niekoľko štetcov od DM značky Ebelin, a keďže sú to štetce vyrábané v Nemecku, sú naozaj kvalitné. Majú jemné štetinky, sú kvalitne spracované a ich tvary aj veľkosti sú naozaj vyberané podľa toho, čo pri make-upe potrebujete. Tento vejárovitý štetec je vhodný na nanášanie rozjasňovača, pri jeho používaní máte výbornú kontrolu nad tým, kam highlighter nanášate.


SebaMed – Clear Face Hĺbkovo čistiaca pleťová voda
Kupónik na 50% zľavu rozhodol aj o kúpe tejto čistiacej pleťovej vody. Je to hĺbkovo čistiaca pleťová voda od nemeckej značky SebaMed z rady Clear Face, ktorá je určená na boj proti vyrážkam, akné, čiernym bodkám a tiež účinne odstraňuje z pleti prebytočný maz a nečistoty. Pleťová voda má pH 5,5 ideálne pre zdravú pleť.


Garnier Pure – Micelárna voda All in one
Garnier – Dvojfázová micelárna voda 3 v 1
Ďalšou zaujímavou ponukou z DM-ky sú dvojbalenia 400 ml miceláriek Garnier. Vybrali sme si micelárnu vodu z rady Pure, ktorá je určená na zmiešanú až mastnú a zároveň citlivú pleť. Túto sme doteraz neskúšali, tak snáď nám bude vyhovovať. Vzali sme si aj dvojbalenie dvojfázovej micelárnej vody, ktorá funguje ako plnohodnotný odličovač a ľahko s ňou odlíčite oči aj celú tvár. S touto micelárkou sme spokojné, už sme ju mali aj predtým a určite ju odporúčame.


Balea – Tropical Fantasy Čistiace pleťové obrúsky
Opäť dvojbalenie, tento krát sú to však čistiace pleťovú obrúsky od Balea, ktoré sa v takýchto dvojbaleniach s krabičkou objavujú v DM pravidelne. Záhadou však je, prečo sa obrúsky s letnou vôňou objavujú hlavne na jeseň a v zime. Táto limitovaná edícia má názov Tropical Fantasy.


Schwarzkopf – Essence Ultime Elastin+ Dense Volume Shampoo
Schwarzkopf – Essence Ultime Caviar+ Hair Renew Shampoo
Opäť v novom balení sa objavili naše obľúbené šampóny od Schwarzkopf z rady Essence Ultime, na ktorých vývoji sa podieľa aj Claudia Schiffer. Prvý s obsahom elastin komplexu posilňuje každé vlasové vlákno, vďaka čomu by vlasy mali získať väčšiu hustotu aj objem. Novinka v tmavofialovom obale je šampón obohatený o výťažky z kaviáru. Určený je na unavené vlasy, ktoré regeneruje, dodáva im lesk a zdravý vzhľad. Oba šampóny veľmi pekne voňajú a už teraz sa tešíme na ich použitie.


Balea – Rasiergel Oriental Flower
Ako posledný v týchto new in je gél na holenie od Balea v novej limitovanej vôni Oriental Flower. Ak ste ešte tieto gély nevyskúšali a zvyčajne siahate po mužských géloch na holenie či iných drahších značkách, tak určite vyskúšajte práve tieto od Balea, pretože sú rovnako kvalitné ako iné drahšie značky a navyše krásne voňajú. Vytvárajú hustú penu, ktorá ochráni pokožku, nevysúšajú ani nedráždia pokožku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...