štvrtok 3. novembra 2016

Sephora Favorites Give Me Some Lips

Sephora pre svojich zákazníkov často pripravuje zaujímavé ponuky a akcie, medzi ktoré patria aj exkluzívne Sephora sety, ktoré sú zostavené z tých najpopulárnejších a najlepších značiek a produktov.



Set s názvom Give Me Some Lips obsahuje 6 produktov na pery, z čoho sú 4 deluxe vzorky a 2 plné balenia. Zastúpenie produktov v sete je rozmanité, nachádza sa v ňom balzam na pery, lesk, 2 tekuté rúže, klasický rúž a jumbo ceruzku. Všetko je zabalené v peknej krabičke v tvare veľkých pier.
Tieto sety sa oplatia aj pre svoj pomer ceny a skutočnej hodnoty produktov. Cena tohto setu 28 $ hneď niekoľkonásobne prevyšuje jeho hodnotu, ktorá je až 97 $.


Lancôme – Juicy Shaker, 313 Boom-Meringue, 6,5 ml
Prvým produktom, ktorý sa v sete nachádza v plnom balení je populárny Juicy Shaker lesk na pery od Lancôme. Má dvojzložkové zloženie a lesk treba pred použitím zahrkať aby sa spojili, od tejto vlastnosti lesku je odvodený aj jeho názov. Odtieň Boom-Meringue je krásny jemnučko ružový odtieň s jemným ružovým sheenom. Má krásnu vôňu, vôbec nelepí ani nevysúša pery.



Smashbox – Always On Liquid Lipstick, Stepping Out, 3,8 ml
Druhým plným balením je tento matný tekutý rúž Smashbox, ktorý má ľahké zloženie, vďaka ktorému sa ľahko aplikuje, no zároveň má dlhú výdrž a po zaschnutí sa nezmazáva ani neotláča. Rúž je v odtieni Stepping Out, čo je tmavý nude odtieň s teplým podtónom.



Fresh – Sugar Rosé Tinted Lip Treatment, 2,2 g
V Sephore najpredávanejší balzam na pery je práve tento od značky Fresh. Balzam si podľa nich zamiluje každý, kto ho vyskúša a je obľúbený aj medzi hollywoodskymi celebritami. Balzam je v nápaditom balení so šróbovacím uzatváraním, takže sa vám neotvorí v kabelke. Odtieň Sugar Rosé má po nanesení veľmi jemný ružový odtieň. Príjemná je aj vôňa, tento konkrétny vonia ako cukor, ruže a mentol.



Kat Von D – Studded Kiss, Lovecraft, 1,2 g
Ďalším rúžom s matným finišom je tento rúž v klasickom balení od Kat Von D. Odtieň Lovecraft je zaujímavý ružový nude odtieň so studený fialovým podtónom.



NARS – Satin Lip Pencil, Rikugien, 1,7 g
Od NARS sa v sete nachádzal rúž v podobe jumbo ceruzky. Rúž má krémovú konzistenciu so saténovým finišom. Nie je však super pigmentovaný, takže sa hodí na každodenné používanie. Odtieň so zvláštnym názvom Rikugien je staroružový odtieň s jemným sheenom.



Too Faced – Melted Liquified Long Wear Lipstick, Chihuahua, 5 ml
Posledným produktom z tohto setu je tekutý rúž od Too Faced. Rúž má hustú krémovú konzistenciu, veľmi dobrú pigmentáciu a lesklý finiš. Odtieň Chihuahua je tlmený nude odtieň s fialovým podtónom.

Ktorý z produktov na pery z tohto setu sa vám najviac páči? 

2 komentáre:

  1. Nejvíc mě asi zaujala tekutá rtěnka od Smashbox, ta barva je moc pěkná...také se mi líbí balení rtěnky od Kat Von D :) Jinak na mém blogu probíhá giveaway kdyby jsi měla zájem :)
    http://www.terripeterk.com/2016/11/lets-celebrate-two-years-with-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...