pondelok 12. decembra 2016

Lookfantastic adventný kalendár 12. deň



Foreo - Luna Play, Mint (35,45 €)
Foreo - Night Cleanser, 15 ml (5,54 €)
Dvanáste okienko bolo pre nás veľkým prekvapením a asi by nám nikdy nebolo napadlo, že sa v LF adventnom kalendári môže niečo podobné ukrývať. V tomto okienku sa skrývala značka Foreo a ich zariadenie na čistenie pleti Foreo Luna Play spolu s malým balením ich nočného čističa na pleť. S týmto malým pomocníkom už v priebehu minúty dosiahnete profesionálne vyčistenie pleti. 


Luna Play je perfektná pre začiatočníkov a taktiež na cestovanie (je najmensšia z tejto rady produktov), jej veľkosť je približne 5x5 cm, čiže niečo ako vatový tampónik. Je vybavená T-Sonic™ pulzujúcou technológiou a jej silikónové zúbky sú usporiadané do dvoch zón, vrchnej s väčšími zúbkami, ktorá čistí intenzívnejšie, pomáha čistiť póry a odstrániť nečistoty, mastnotu a odumreté bunky, zatiaľ čo väčšia zóna s jemnejšími zúbkami naspodku je vhodná na citlivú až normálnu pleť a veľké plochy pleti ako napríklad líca. Tieto silikónové zúbky sú ultra-hygienické a dokážu pleť efektívne a intenzívne vyčistiť už za jednu minútu. Táto skvelá vecička je 100% vodeodolná a obsahuje nedobíjateľnú batériu, ktorá vydrží až na približne 100 použití.


Zariadenie Luna Play v okienku sprevádzal aj ich nočný čistič. Ten je takisto vhodný pre všetky typy pleti a jeho unikátne zloženie sa počas pôsobenia premení z gélového na jemné mlieko. Tento cleanser obsahuje vzácny meteoritický prášok, ktorý detoxikuje pleť a zanecháva ju jemnú a žiarivú. Ďalej obsahuje extrakt z moringy, ktorý odstráni nečistoty, zatiaľ čo extrakt zo sladkých mandlí hĺbkovo vyživí, upokojí  a zjemní pleť a dodá jej zdravý vzhľada pružnosť.
Dvanáste okienko bolo veľkým prekvapením a tento revolučný malý pomocník na čistenie pleti nás skutočne potešil. Uvidíme či ho produkt zo zajtrajšieho okienka, alebo vôbec produkty zo všetkých zostávajúcich okienok dokážu tromfnúť.

Súhrnná hodnota LF adventného kalendára: 178,60 €

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...