piatok 9. decembra 2016

New in novemer 2016

V predposlednom mesiaci roku vyšli až dve nové limitky, takže sme si ich nemohli nechať ujsť. Z oboch sme si vybrali pár kúskov, takže ak ste zmeškali články o jednotlivých limitkách, určite si ich nezabudnite pozrieť. Okrem limitiek sme sa však snažili veľmi nenakupovať a šetriť na darčeky.


Essence The Little X-mas Factory LE
V novembri sa dostali do predaja limitované edície od Essence aj Catrice. Táto od Essence bola inšpirovaná Vianocami. Celý článok o tejto limitke aj s fotkami nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/essence-little-x-mas-factory-le.html


Catrice Victorian Poetry LE
Viktoriánskou érou je zase inšpirovaná limitovaná edícia od Catrice, ktorá má prekrásne glam obaly produktov. Viac o tejto limitke nájdete zase tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/catrice-victorian-poetry-le.html


Adidas – Pro Clear Cool & Care 48h Anti-perspirant
Fa – Invisible Power 48h Anti-perspirant
Garnier Mineral – Action Control 48h Anti-perspirant
Toto je naša pravidelná zásoba deosprejmi. Okrem tých odskúšaných od Garnier a Adidas tu máme opäť aj jeden nový na vyskúšanie. Je to deosprej od Fa, ktorých kvetinovú edíciu spred dvoch rokov sme si celkom pochvaľovali. Tento nový sprej by nemal zanechávať fľaky ani biele škvrny, takže by sme ho bez obáv mali použiť v prípade bieleho, čierneho aj farebného oblečenia.


L’Oréal – Elseve Extraordinary Clay Shampoo
Na tento šampón som sa veľmi tešila, pretože je určený na rýchlo sa mastiace vlasy, ktoré ja žiaľ mám. Okrem Head&Shoulders nie sú šampóny, ktoré by tak účinne odmasťovali vlasy aj pokožku hlavy. Keďže takéto šampóny zvyknú vysušovať, treba ich striedať aj s inými šampónmi. Menšie balenie tohto šampónu sme už takmer minuli, takže môžeme povedať, že naozaj má čistiaci účinok porovnateľný s Head&Shoulders.

L’Oréal – Elseve Argile Extraordinary Dry Shampoo
S rovnakej rady s obsahom 3 druhov blahodarných ílov s čistiacim účinkom je aj tento suchý šampón. Na rozdiel od klasického šampónu sme ho ešte nestihli vyskúšať, no veríme, že bude rovnako dobrý ako jeho veľký brat.

Batiste – Original Dry Shampoo
Okrem zatiaľ nevyskúšaného sme si vybrali ak už odskúšaný suchý šampón od známej značky Batiste, ktorá sa špecializuje práve na výrobu suchých šampónov na vlasy. Šampón s názvom Original je ich klasiky, je to vlastne taký univerzálny suchý šampón s veľmi jemnou čistou vôňou, ktorý je určený na všetky typy vlasov. V ponuke je však napríklad aj v rôznych kvetinových vôňach. Tento suchý šampón je najlepší aký sme doteraz vyskúšali a môžeme ho iba odporučiť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...