piatok 30. decembra 2016

Caudalie Travel Set

Okrem sád štetcov sme si nemohli nechať ujsť ani tento cestovný set od francúzskej značky Caudalie. Obsahuje 6 rôznych produktov v cestovnom balení v praktickej kozmetickej taštičke a svoje zastúpenie v ňom má pleťová, telová aj vlasová kozmetika. 



Micellar Cleansing Water, 30 ml
Túto micelárnu vodu sme už mali možnosť vyskúšať vďaka Lookfantastic boxom, a tak vieme, že s ňou budeme spokojné. Jej súčasťou je organická hroznová voda a výťažky z kamilky, je vhodná pre všetky typy pleti vrátane citlivej. Pleť nevysušuje, jemne ju hydratuje a zanecháva ju hodvábne jemnú. Je to vlastne odstraňovač make-upu, čistič pleti a toner v jednom. Má príjemnú osviežujúcu vôňu pomarančových a citrónových kvetov s tónmi vodného melónu a mätových lístkov.

Vinosource Moisturizing Sorbet, 10 ml
Ako micelárna voda, rovnako aj tento pleťový hydratačný sorbet obsahuje organickú hroznovú vodu a výťažky z kamilky. Má ľahkú gélovo-krémovú konzistenciu, ktorá pleť osvieži, upokojí, hydratuje a zanechá ju hladkú a jemnú. Je vhodný pre všetky typy pleti, hlavne však pre pleť citlivú či podráždenú, ktorej uľaví a zredukuje jej začervenanie.

Rose de Vigne Shower Gel, 30 ml
Tento sprchový gél má 100% rastlinné zloženie, ktoré sa postará o to, aby pokožka bola po sprchovaní jemná, hladká, čistá a prevoňaná. Vôňa je svieža, jarná, spájajú sa v nej tóny ruže a rebarbory.

Gentle Conditioning Shampoo, 30 ml
Tento šampón obsahuje prírodné aktívne ingrediencie, ako napríklad hroznový ocot a výťažky z hroznových zrniečok, ktoré vlasy jemne čistia, posilňujú, dodávajú im lesk a jemnosť. Je vhodný pre všetky typy vlasov vrátane farbených vlasov a má príjemnú osviežujúcu vôňu bielej ruže.

Nourishing Body Lotion, 30 ml
Hydratačné telové mlieko je obohatené o antioxidanty a hroznové polyfenoly, ktoré zabraňujú predčasnému starnutiu pokožky, výťažky z ginkgo biloby stimulujú mikro-cirkuláciu krvy, čím pokožku spevňujú a vyhlaďujú a ostatné aktívne ingrediencie sa starajú o jej vyživenie a hydratáciu. Konzistencia je ľahká, nemastná a mlieko sa rýchlo absorbuje do pokožky.

Divine Oil, 3 ml
Posledným produktom z tohto cestovného setu je viacúčelový suchý olej. Použitý môže byť na telo, tvár, vlasy, pridaný do kúpeľa či ako masážny olej. Skladá sa z unikátnej zmesi olejov, vrátane hroznového, ibištekového, sezamového a arganového oleja, ktoré dlhodobo navrátia vlhkosť a intenzívne vyživia pleť, telo aj vlasy. Hroznové polyfenoly sú silným antioxidantom, ktorý chráni pleť pred voľnými radikálmi, zabraňuje starnutiu pleti a zachováva kyselinu hyalurónovú, ktorá pleť vyhladí, napne a uchová mladistvo vyzerajúcu. Olej sa rýchlo vstrebáva, nie je mastný a má jemnú kvetinovo-drevitú vôňu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...