utorok 27. decembra 2016

Real Techniques - Your Picks - Berlin Limited Edition Makeup Brush Set

Štetce na make-up od značky Real Techniques patria k našim najobľúbenejším. Máme ich v zbierke už niekoľko - veľký štetec na púder, štetec na lícenku a tiež limitovanú sadu štetcov Nic's picks. Za touto značkou stoja slávne youtuberky Sam a Nic Chapman a tento krát sa rozhodli zostaviť sadu najobľúbenejších štetcov, ktoré sú "must-have" podľa fanúšikov, čiže Your Picks. 


Fanúšikovia taktiež hlasovali za dizajn samotných štetcov a zvíťazila téma Berlín, ktorá bola inšpirovaná grafitmi, ktorými je Berlín preslávený. Ako všetky štetce od Real Techniques, aj tieto sú syntetické, takže sú vhodné na nanášanie púdrových, krémových aj tekutých produktov a sú vyvážené pre ľahké uchopenie a jednoduchšiu aplikáciu. 



V sade sa nachádza 5 štetcov na tvár a oči, sú nimi:
Buffing Brush - Ideálny je na nanášanie púdrového, minerálneho či krémového make-upu a vytvorenie stredného až plného krytia, keďže dobre zapracováva make-up do pleti.

Contour Brush - Vhodný je na kontúrovanie a rozjasňovanie, a tiež na nanášanie púdru na menšie plochy, ako napríklad na zafixovanie korektoru pod očami

Stippling Brush - Má dve rôzne dĺžky štetiniek pre jemnejší finiš. Produkt sa prichytí iba na dlhšie štetinky a tie kratšie ho pomôžu lepšie zapracovať, netreba sa tak už teda báť ani tých výrazne pigmentovaných líceniek, ktoré doteraz ležali niekde v kúte.

Deluxe Crease Brush - Má naozaj multifunkčné využitie, ľahko s ním nanesiete očné tiene či už do záhybu oka alebo na celú plochu viečka, takisto je ideálny na rovnomerné nanášanie korektoru, alebo na kontúrovanie nosa.

Base Shadow Brush - Perfektný pomocník na nanášanie očných tieňov, ako na celé viečko, tak aj do záhybu a vytvorenie jednoduchého smokey eye.



Stretli ste sa už so štetcami Real Techniques? Boli ste s nimi spokojné? Akej značke štetcov dávate prednosť?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...