utorok 20. decembra 2016

Zoohit box zima 2016 – NEsponzorované!!!

Keďže máme dve mačičky, ktoré máte možnosť sem tam zahliadnuť aj na fotkách, ako nám asistujú pri fotení, tak okrem kozmetiky často objednávame aj jedlo, maškrty a hračky práve pre našich dvoch maznáčikov. Po prvom cca roku nakupovanie v bežných obchodoch, vláčenia ťažkých niekoľkokilogramových vriec s podstieľkou do záchodíkov, sledovania akcií v letákoch, naháňania sa po supermarketoch aby sme z každej akcie kúpili čo bolo treba a následné presviedčanie o tom, že to je tá najlepšia papka, ktorú som im mohla v obchode kúpiť som si jedného dňa povedala DOSŤ a dala som sa na objednávanie cez internet. Prvý e-shop, z ktorého som jedlo pre mačičky objednala bol práve zoohit.sk a viac som iný ani nemusela hľadať. Objednávam pravidelne, všetko od kapsičiek, konzervičiek, granúl, najrôznejších maškŕt až po hračky a kvalitnú podstieľku, na ktorej ušetrím toľko, že môžeme našim zlatíčkam dopriať také maškrty a krmivo, ktoré nie len v bežných obchodoch nemajú, ale v špeciálnych zverimexoch by sme si ho nemohli dovoliť.


Zoohit (v zahraničí zooplus) je európska sieť e-shopov s krmivom pre zvieratká, čo znamená, že to čo kupujeme je vyrábané pre nemecký či francúzsky trh, takže je to často kvalitnejšie než tá istá značka vyrábaná pre strednú Európu. Ak by ste chceli získať viac info, určite navštívte priamo stránku http://www.zoohit.sk/


Tento rok sa v zime objavil v predaji aj špeciálny mystery boxík, no a práve tu sa dostávame k spojeniu nášho blogu a príspevku o jedle pre zvieratká – boxík, ktorý sme si objednali bez toho aby sme vedeli čo je vo vnútri! Cena boxíku bola 9,99 € a aká je skutočná hodnota produktov, ktoré sa v ňom ukrývali, to sa dozviete po tom, čo odhalíme jeho obsah.


Concept for Life – All Cats, 400 g
Hneď ako prvé tu máme vrecko granúl, ktoré u nás patria k najobľúbenejším. Sú to granule od prémiovej značky Concept for life, ktorá ponúka kompletné vyvážené krmivo rôznych druhov. Granule s označením All Cats sú hydinové granule vhodné pre všetky mačičky od 1 roka. Majú kontrolovaný obsah kalórií, takže sú vyváženým krmivom vhodným na každý deň, vďaka obsahu vlákniny pomáhajú zbavovať sa prehltnutých chlpov a vyvážený obsah minerálov zase pomáha k udržiavaniu dravého močového ústrojenstva. Tieto granule máme odskúšané, mačičkám chutia a majú aj vhodný tvar plochých koliesok s dierkou, ktorý sa im ľahko rozhryzie.


Feringa – Sterilised Poultry, 400 g
Rovnako naše mačičky vyskúšali už aj tieto granule Feringa určené pre dospelé sterilizované mačky. Toto vyvážené krmivo je vyrobené z hydinového mäsa s obsahom tekvice, brusníc a mačacej mäty bez obsahu obilnín. Tiež obsahuje hodnotné proteíny, z ktorých mačičky získavajú energiu a zložky, ktoré sa starajú o ich ideálnu telesnú hmotnosť a zdravie. Granule sú v tvare väčších guličiek, ktoré sa menšej mačičke horšie rozhrýzali.


Hill’s Science Plan – Oral Care, 250 g
Suché krmivo od Hill’s je vyvinuté v spolupráci s veterinármi. Tieto granule vyrobené z kuracieho mäsa majú špeciálne zloženie, ktoré sa stará o zdravie zubov vašej mačičky. Granule sú väčšie, takže ich mačky musia viackrát prehryznúť čím sa z ich zubov odstraňuje povlak a zubný kameň. Zároveň majú vyvážené zloženie, ktoré prispieva k udržaniu ideálnej hmotnosti.


Sheba – Cuisine in Sauce, 2 x 85 g
Tieto kapsičky Sheba v omáčke sú vyrobené s prídavkom kvalitného králičieho mäsa. Obsahujú jemné kúsky mäska v lahodnej omáčke. Krmivo je určené pre dospelé mačky, je vyrobené bez pridaných farbív a konzervačných látok a vďaka praktickému baleniu v kapsičky ho mačičke ľahko naservírujete.


Iams – Naturally, 2 x 85 g
Ďalšími kapsičkami sú tieto dve od značky Iams s príchuťou divokého tuniaka v lahodnej omáčke. Prírodné zloženie kapsičiek je obohatené o vitamín E, omega 3 a 6 mastné kyseliny podporujúce zdravie pokožky a lesk srsti, vlákninu pre lepšie trávenie a proteíny, ktoré pomáhajú v udržiavaní silných svalov.


Animonda – Rafiné Soupé, 100 g
Toto mokré krmivo v praktických kapsičkách máme vyskúšané a naše mačičky ho majú veľmi rady. Je to kompletné krmivo vyrobené s prísadou hovädzieho a husacieho mäsa v stredne hustej omáčke, v ktorej sú kúsky šťavnatých jabĺk. Toto krmivo je vyrobené bez prídavku cukru, sóje, umelých farbív a konzervačných látok. V ponuke sú mnohé príchute, napríklad so syrom, cestovinami, šunkou či v bylinkovej omáčke.


Animonda – Carny Exotic, 85 g
Ďalším krmivom od značky Animonda je  kapsička z exotickej edície s klokaním mäsom. Je to kompletné krmivo pre dospelé mačičky s vysokým, až 68% podielom mäsa (20% tvorí klokanie mäso). Krmivo je bohaté na taurín, je vyrobené bez obsahu sóje a obilnín a taktiež neobsahuje umelé farbivá ani konzervačné látky. Tieto kapsičky sme pre ich pomerne vysokú cenu zatiaľ nevyskúšali, no už sa na ne tešíme, teda naše mačičky.


Animonda – Vom Feinsten, 50 g
Poslednou kapsičkou od značky Animonda je doplnkové krmivo s lososom a kuracím mäsom v omáčke. Táto v podstate maškrta obsahuje vysoký podiel mäsa, vďaka čomu je dobrým zdrojom prírodného taurínu, ktorý podporuje funkciu srdca a zrak.  Je bez obsahu gluténu a sóje, neobsahuje ani umelé látky, stabilizátory či farbivá.


Almo Nature – Sensitive, 70 g
Toto krmivo sa už pomaly radí k špeciálnym krmivám, aj keď nie je vyslovene veterinárne. Táto kapsička určená pre citlivé mačky s kuracím mäsom obsahuje probiotiká a minerály, ktoré podporujú zdravé trávenie. Krmivo určite vyskúšame, no sme rady, že naše mačičky takúto špeciálnu stravu nepotrebujú.


Cosma – Nature Tuna, 70 g
Toto je ďalšie krmivo, s ktorým už máme skúsenosti a je naozaj pre vyberavé mačičky. Konzerva je s tuniakom a obsahuje až 75% čistého mäsa bohatého na proteíny, ktoré je dusené vo vlastnej šťave. Konzervy neobsahujú žiadne umelé sladidlá, arómy ani farbivá. Mäso je nakrájané na jemné kúsky, takže mačičky neoblížu iba šťavu, ale zjedia všetko do posledného kúska.


Catessy – Katzensticks Bar-B-Q mit Pute, 50 g
Tieto konkrétne mäsové paličky sme doteraz nemali, no naše mačičky vyskúšali už mnohé iné. Mäsové paličky sú určené ako odmena či maškrta a u nás je to jeden z najobľúbenejších druhov maškŕt. Tieto paličky sú s morčacím mäsom a neobsahujú obilniny.


Sanabelle – Snack Ente & Granatapfel, 55 g
 Nakoniec som si nechala najobľúbenejšie mäsové paličky našej mačky a to paličky od Sanabelle. Sú nasekané na menšie kúsky a majú praktické uzatvárateľné balenie. Samotné paličku sú mäkké a šťavnaté, majú vysoký podiel mäsa, obsahujú minerálne látky, sušené ovocie, yuccu a taurín. Sú vhodné aj pre mačky s citlivým trávením, pretože neobsahujú obilniny. Tieto v červenom obale obsahujú kačacie mäso a granátové jablko.

Sme na konci, takže ešte mi zostáva prezradiť vám celkovú hodnotu produktov. Zoohit superbox stál 9,99 € a hodnota produktov bola 19,65 € čo je bez pár centov dvojnásobok.

Páčil sa vám tento príspevok o boxíku, ktorý neobsahoval kozmetiku, ale krmivo pre zvieratká? Sledujete nejaké blogy či stránky s recenziami krmiva pre zvieratká, prípadne by vás niečo také zaujímalo? Dajte nám vedieť v komentároch.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...