utorok 16. augusta 2016

Lookfantastic box august 2016

Augustový lookfantastic box je venovaný populárnym britským značkám. Boxík je plný produktov, ktoré sa starajú o vyživenia a ochranu pleti a vlasov, samozrejme nechýbalo ani nové číslo magazínu Elle. Nás hneď na prvý pohľad zaujali hlavne pleťové spreje a balzam na vlasy od známej značky Percy & Reed. Poďme si však postupne predstaviť celý obsah posledného letného boxíku.





Ren – Flash Defence Anti-pollution Mist, 9 ml
Hneď ako prvý tu máme pleťový sprej, ktorá však nie je iba obyčajnou osviežujúcou vodičkou. Je to ochranný sprej, ktorý vďaka svojmu zloženiu s obsahom zinku a aminokyselín chráni pleť pred oxidatívnym stresom spôsobovaným dráždivým prostredím v mestách. Špeciálne zloženie chráni pleťové bunky pred znečistením a bojuje proti podráždeniu pleti a vzniku vyrážok spôsobovaných práve nečistotami v ovzduší. Sprej je vhodný pre všetky typy pleti. Jeho použitie je určené na tvár, krk a dekolt. Naniesť ho môžete hneď po použití hydratačného krému alebo nakoniec na hotový make-up. Tento sprej teda pleť nie len osvieži, ale ju aj chráni pred znečistením a podráždením.


Renu – Lip & Eye Active Lift, 7 ml
„Nezáleží na tom aký je váš vek, vždy by ste mali investovať do očného krému a krému na pery.“ takýto popis pridali tvorcovia lookfantastic boku k tohto mesačnému špeciálnemu produktu, ktorý pre nás vybrali. Keďže pokožka okolo očí a úst je tenšia než na iných častiach tela, tak ako prvá podlieha známkam starnutia. Tento krém obsahuje zmes aminokyselín, výťažkov zo sóje a manioku a aktívneho magnézia, ktorá pomáha stimulovať kolagén a vyhladzovať pleť. Pridaný výťažok z arniky pomáha zmierňovať čierne kruhy pod očami.


Bloom & Blossom – Rejuvenating Facial Spritz, 40 ml
Druhým osviežujúcim pleťovým sprejom s pridanou hodnotou je tento omladzujúci sprej od Bloom & Blossom. Obsahuje výťažky z listov prasličky lekárskej a pupočníka ázijského, ktoré pomáhajú vyhladzovať vrásky a zmierňovať tmavé kruhy pod očami. Tento prírodný sprej vyrobený iba z 11 zložiek pleť osvieži, omladí a dodá jej zdravý vzhľad.


Percy & Reed – Perfectly Perfecting Wonder Balm, 30 ml
Do boxíku sa opäť dostal aj zaujímavý produkt vlasovej kozmetiky od populárnej britskej značky Percy & Reed. Je to balzam na vlasy, ktorý pomáha dostať pod kontrolu neporiadne vlasy, ktoré v dôsledku pôsobenia horúceho slnka strácajú hydratáciu, sú suché, strapaté a ťažko sa upravujú. Tento balzam je vhodný ako základ pred použití stajlingových prípravkov, taktiež uhladzuje odstávajúce jemné vlásky, dodáva im hydratáciu a lesk a tiež podporuje dlhšiu výdrž účesu. Balzam by sa mal aplikovať do uterákom vysušených vlasov po ich celej dĺžke. V prípade, že máte rýchlo sa mastiace vlasy, nie je vhodné nanášať ho až ku korienkom.


Balance me – Congested Skin Serum, 7 ml
Toto upokojujúce pleťové sérum na vyrážky sa o našu pleť stará hneď niekoľkými spôsobmi. Obsahuje antibakteriálny esenciálny olej z vavrínu kubébového, upokojujúc výťažky z levandule a čistiaci eukalyptový extrakt. Sérum je určené špeciálne na vyrážky, zmierňuje ich začervenanie a pomáha k ich rýchlejšiemu ústupu.


Bee Good – Vanilla & Honey Lip Balm, 10 ml
Ako posledný tu máme balzam na pery, ktorý je určený hlavne na suché a popraskané pery. Jeho výživné zloženie s včelím voskom, medom z divokých kvetov a borákovým olejom pery do hĺbky hydratuje a ošetruje. Má jemnú vynilkovo-medovú vôňu a vďaka zrezanému aplikátoru sa dá ľahko naniesť aj bez zrkadla.

Aj keď bol tento boxík zameraný skôr na starostlivosť o pleť, produkty boli iné než bežné krémy a masky. Osviežujéce pleťové spreje, sérum na vyrážky či vyživujúci medový balzam na pery zase raz ukázali, aký rozmanitý môže byť obsah „krabičky krásy“.

Opäť nezaostávala ani hodnota produktov, ktorá bola aj s magazínom Elle až 60,80 €. Najdrahším produktom bol krém krém od Renu, ktorého hodnota bola 19,81 €.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...