pondelok 30. januára 2017

Lookfantastic box január 2017

Januárový boxík nám prišiel poštou tak neskoro, že to len tak tak stihol pred vydaním toho februárového. Boxík má vynovené balenie v trochu inej škatuľke, ktorá je trochu menšia a po pravde nie až taká krásna ako boli tie staré, no dôležitý je jeho obsah. Aj v novom roku pokračuje spolupráca s Elle, takže okrem boxíka plného produktov dostávame ako bonus aktuálne číslo britského vydania magazínu Elle.




Trifle Cosmetics – Liquid Glow, Liquid Luminizer, 20 g
Prvým produktom, ktorý na nachádza v januárovom Lookfantastic boxe je tekutý rozjasňovač od značky Trifle Cosmetics. Má ružovú metalickú farbu ktorá na prvý pohľad môže vyzerať dosť odstrašujúco, po rozotrení ale vyzerá pekne a prirodzene aj vďaka tomu, že neobsahuje žiadne výrazne veľké trblietky. 



Jeho zloženie zahŕňa kakaové maslo, ktoré pleť vyživuje a hydratuje, čo ho robí ideálnym na použitie v suchých zimných mesiacoch. Zloženie tohto rozjasňovača je tiež hypoalergénne, neupcháva póry, neobsahuje chemikálie, ako napríklad minerálne oleje, parabény či ftaláty a vhodné aj pre vegánov.


Jelly Pong Pong – Fairy Lashes Curl Mascara, 8 ml
Špirálu od Jelly Pong Pong sme v minulosti dostali v jednom z Ladybox boxov. Bola to základná verzia Fairy Lashes vo fialovej tubičke a s odstupom času stále môžem konštatovať, že to bola najhoršia špirála akú som vo svojom živote vyskúšala. Voči zaradeniu tohto produktu do LF boxu sme boli už teda od začiatku skeptické. 


Táto špirála sa má postarať o dokonalé vytočenie rias, má im dodať dĺžku a objem. Jej zloženie má byť dlhotrvácne, hypoalergénne, bez obsahu chemikálií a vhodné aj pre citlivé oči. Je tiež obohatené o výťažky zo semiačok moringy, ktoré pomôžu tomu aby riasi vydržali rovnako krásne po celý deň.


The Vintage Cosmetic Company  Rose Gold Slanted Tweezers
Tretím plnohodnotným produktom v januárovom LF boxe je táto luxusne vyzerajúca pinzeta na obočie od značky The Vintage Cosmetic Company. Ako môžete vidieť, nádherné je nie len balenie, ale aj samotná pinzeta, ktorá je vo farbe ružového zlata. Je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a má šikmý skosený tvar, ktorý je ideálny na precízne vytvarovanie obočia.



Nuxe – Gentle Toning Lotion, 35 ml
V boxe bola opäť zastúpená aj značka Nuxe, a to s ďalším produktom, ktorý sme zatiaľ nevyskúšali. Tentokrát ním je jemné tonikum, ktoré pleť osvieži, dočistí a zmenší veľkosť pórov bez toho, aby pleť podráždilo či vysušovalo. Je obohatené o množstvo prírodných látok, ako výťažky z vilínu, ruže či kokosu, ktoré pleť tiež vyživujú. Stačí ho jednoducho naniesť na vatový tampón a následne na vyčistenú pleť, bez oplachovania a pred použitím hydratačného krému.


Pixi by Petra – Brow Tamer, Translucent, 4,5 ml
Ďalším produktom z kategórie dekoratívka je bezfarebný gél na obočie od značky Pixi. Tento gél obsahuje výťažky z aloe vera a panthenol, ktoré pleť upokojujú a zabezpečujú, že obočie po zafixovaní vydrží v želanom stave po celý deň. Kefka má perfektnú veľkosť pre jednoduché a precízne vytvarovanie, gél po nanesení chĺpky zafixuje a predĺži výdrž produktu, ktorý bol nanesený podeň.


Briogeo – Don’t Despair, Repair! Deep Conditioning Mask, 29 ml
Tento produkt sa nám v LF boxe síce opakuje, no aj tak nás jeho zaradenie potešilo. Hoci sme ho ešte nevyskúšali, keďže sa nedostal na rad, čítali sme mnoho pozitívnych recenzií a naše vlasy niečo podobné rozhodne v tomto suchom mrazivom počasí potrebujú. Táto maska s obsahom aganového, avokádového, šípkového a mandľového oleja od organickej značky Briogeo je tým správnym záchrancom pre vlasy. Dodáva im lesk, jemnosť, elasticitu a silu a zanecháva ich revitalizované a zdravé.

Celková hodnota produktov v januárovom boxíku je spolu s magazínom ELLE neuveriteľných 81,45 €. Najdrahšími produktami sú špirála od Jelly Pong Pong 24,52 € a rozjasňovač od Trifle Cosmetics 19,45 €.

2 komentáre:

  1. Tento boxik mam aj ja, akurat namiesto tonika od Nuxe tam mam Nuxe kremik vo fialovom obale, inac ten rozjasnovac som skusala natupkat uz na zafixovanu tvar po nanesenom rozjasnovaci a je fakt skvely, urobi skvely efekt. Celkovo toto januarove vydanie za mna super.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, tento mesiac tam mohli dva rôzne produkty od Nuxe. Väčšinou sú boxíky rovnaké, ale niekedy býva viac možností.
      Rozjasňovač je veľmi pekný, krásne odráža svetlo.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...