nedeľa 7. októbra 2012

Lauren Luke Brushes

Lepší prvý príspevok ako ukážka profesionálnych kozmetických štetcov, ktoré navrhla jedna z najuznávanejších youtube make-up gurus panacea81 snáď ani neexistuje.

Na začiatok pre tých, ktorí by mali otázky ohľadom platby a doručenia z UK dodám, že od objednania priamo zo stránky Lauren Luke a platby cez PayPal som ich dostala do 5 pracovných dní. Štetce prišli v takejto krásnej čiernej obálke s mašličkou a listom podpísaným priamo od Lauren :)


V tomto prípade rozhodne platí, že nezáleží na kvantite, ale na kvalite. Kompletná sada 8 štetcov totiž hravo pokryje všetky potreby aj tých najnáročnejších. Štetce prémiovej kvality sú až na dva vyrobené z prírodného materiálu (kozej srsti - Cpara Hircus).



Foundation brush



je vyrobený zo syntetického PBT vlákna. Je vhodný na nanášanie make-up, krémových podkladov a tiež iných produktov na tvár s krémovým zložením. Vďaka jeho tvaru sa vám podarí naniesť make-up rovnomerne aj v oblastiach okolo nosa a očí, kde sa prstami či špongiou dokonalý efekt dosiahne veľmi ťažko.

Large powder brush



tento skutočne obrovský štetec je môj najobľúbenejší. Je vyrobený z kozej srsti a má jemné dlhé štetinky. Vhodný je na púder, bronzer, líčka či highligher. Vďaka svojej veľkosti produkt rovnomerne nanesie a pri farebných produktoch dosiahnete krásne vytieňovanie do stratena.

Flat contour brush



aj tento štetec je jemný, vyrobený z kozej srsti. Je vhodný na nanášanie sypkých produktov na líčka, nos a sánku. Tento štetec vám pomôže vytvoriť tak ostré línie ako aj vytieňovanie produktu.

Tapered blending brush & Blending eye shadow brush




tieto dva štetce sú si dosť podobné, odlišujú sa iba v dĺžke štetiniek a nebadateľne v hrúbke. Oba sú vyrobené z kozej srsti a slúžia na vytváranie dymového líčenia, nanášanie a tieňovanie práškových očných tieňov a tiež aplikáciu pigmentov. Na rozdiel od bežných štetcov sú väčšie vďaka čomu dosiahnete lepšie vytieňovanie a spojenie jednotlivých farieb, čo dodá líčeniu pekný zjednotený vzhľad.

Flat eye shadow brush



plochý štetec opäť z kozej srsti je veľmi jemný, no zároveň dostatočne pevný aby naniesol očné tiene presne tam, kam treba. Štetec je vhodný na nanášanie práškových aj krémových očných tieňov a je dobrým pomocníkom pri vytváraní výrazného líčenia.

Pencil brush



sada obsahuje aj tenký štetec z kozej srsti, ktorým hravo nanesiete tiene na spodné viečko, tesne pod spodné mihalnice pre výrazné líčenie. Tiene sa ním dajú krásne vytieňovať do stratena a tiež vytiahnuť od vonkajšieho kútika.

Angled liner brush



posledný zo sady je štetec na gélovú linku vyrobený z umelého PBT vlánka. Štetec je tenký a pružný vďaka čomu sa vám podarí naniesť gélovú linku lepšie než ceruzkou.

Všetky štetce sú veľmi jemné a bez zápachu. Rúčky štetcov sú dostatočne dlhé a hrúbka je prispôsobená ich vlastnostiam a hrúbke. Štetce na linku či tiene sú tenké aby sa s nimi dobre pracovalo a zbytočne hrubé rúčky tak nezavadzajú v pohľade do zrkadla.



Štetce máme zatiaľ krátko a ešte ich iba skúšam, no zatiaľ veľká spokojnosť!!! :)  

2 komentáre:

  1. Ako ich hodnotíš teraz, keď už ich používaš nejakú tu dobu ? Ktoré z nich sa oplatí objednať ktoré nie ? Zvažujem tie na make-up, púder a ešte pencil brush a flat eye shadow brush. Mýslíš, že sa oplatí kúpiť túto značku, alebo mám hľadať inde ?

    Kamila

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie štetce sú rozhodne kvalitné a s tými z drogérky napr. essence alebo štetcami z Avonu sa nedajú ani porovnať. Moje úplne top sú ten veľký štetec na púder (ja fakt veľký!), potom ten plochý na tiene, tiež tie blending štetce používam a neviem si ich vynachváliť, samozrejme pencil bush tiež, tie štyri na tiene sú vlastne z rovnakých vlákien. Ten na linku je super tenký. Jediný ktorý neviem poriadne ohodnotiť je štetec na make-up keďže ja uprednostňujem nanášanie make-upu prstami, ale je úžasne jemný.
      Ak to porovnám s inými sadami, tak sa to aj oplatí. Tie štetce sú podstatne lacnejšie než Sigma a tiež lacnejšie než Zoeva. Vraj sú ešte celkom dobrej kvality Elf štetce ale nie tie najlacnejšie, čiže 8 Elf štetcov by ťa vyšlo asi toľko čo tieto aj s poštovným.
      Akože ja som spokojná a rozhodne nemám pocit, že by tých 54 € za štetce vrátane poštovného bolo až tak veľa keď si vezmem, že Zoeva sada stojí 88 € na nemeckej stránke bez poštovného (u nás tie štetce ešte nemajú) a je tam kopa štetcov, ktoré by som nevyužila a menšiu čo by za hŕňala štetce na tvár aj oči nemajú.
      Za mňa určite palec hore a spokojnosť :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...