piatok 15. februára 2013

LadyBox február 2013

Tento mesiac sme boli viac než milo prekvapené, pretože 13.2. som dostala SMS od prepravnej spoločnosti a 14.2. mi už okolo 13:00 volal kuriér, že mi nesie balíček. Dalo sa s ním dohodnúť, kto ho na adrese doručenia prevezme, takže naozaj veľká spokojnosť.

Tento mesiac bol obsah boxu ladený tak trochu valentínsky. Taktiež aj doručenie boxov bolo naplánované okolo 14.2. Taktiež sme sa opäť mohli tešiť na luxusné balenie v krásnej krabičke s logom LB. 



Lirene Micelárna voda na oči a tvár, 200 ml
Micelárne vody sa momentálne tešia veľkej popularite. Chválime výber produktu, no aj to, že v boxe nie je „otrepaná“ Bioderma, ale niečo nové. Micelárna voda Lirene je vhodná pre každý typ pleti. Je natoľko jemná, že ju môžete použiť aj keď máte citlivú pleť. Pleť dokonale vyčistí a poradí si aj s make-upom a tiež odlíčením očí (teda okrem vodeodolného).


Fleur de Santé tekutý rúž s leskom, 3,5 ml odtieň Pearly rose
Opäť tu máme produkt od značky Fleur de Santé. Rúž má pekný odtieň, je dobre pigmentovaný a má pekný lesk. Podľa popisu rúž obsahuje kolagén pre vyplnenie drobných vrások, vitamín E, ktorý pery chráni a tekutý sterol, ktorý dodáva perám hydratáciu a výživu. Tento produkt bol personalizovaný, takže sa v boxoch nachádzali rôzne odtiene, my sme s tým našim spokojné.



Lavera Basic sensitive balzam na pery, 4,5 g
Vyživujúci bio balzmam na pery so 100% prírodným zložením, ktorý sa hodí ako ochrana aj prvá pomoc v súčasnom nevyspytateľnom počasí. Balzam nefarbí, je bez chuti a ani po nanesení na pery nevonia. Tyčinka má veľmi jemnú vôňu, no po nanesení už nič nie je cítiť. Balzam obsahuje jojobový olej, prírodné vosky a bambucké maslo, všetko v bio kvalite.



Nobilis Tilia čokoládová fantázia, 50 ml
Luxusný čokoládový balzam vhodný aj na suchú a citlivú pleť. Balzam je tuhý a pri kontakte s teplou pokožkou sa mení na olej. Balzam je vyrobený z čistého kakaa, čistých rastlinných masiel a olejov v bio kvalite, balzam je teda vďaka svojmu bio zloženiu aj jedlý.



Sans Soucis Moisture aqua benefits, 30 ml
Krém, ktorý pleť hydratuje a zároveň zvyšuje jej elasticitu a pevnosť. Krém obsahuje vodu z kúpeľného mesta Baden-Baden, špeciálny beta-glukán, extrakt zo zelených morských rias a olej z marakuje. Krém je biely, po nanesení sa dobre vstrebáva a má jemnú nevtieravú vôňu.



Biosilk Silk therapy, 15 ml
Profesionálna hodvábna regenerácia vyživuje vlasy bez potreby zmývania či iných zdĺhavých procedúr. Stačí ak prípravok nanesiete do umytých, ešte mokrých či vlhkých vlasov a je to hotovo. Hodváb vlasy regeneruje, hydratuje, dodáva im lesk a chráni ich pred UV žiarením. Prípravok obsahuje čistý hodváb, vitamíny a rastlinné výťažky, čo vlasom dodáva pružnosť a hodvábnu mäkkosť.


Lavera Faces my age omladzujúci denný krém, 3 x 1 ml
Tri vzorky omladzujúceho denného krému s obsahom oleja karanja, bio bieleho čaju, kyseliny hyaluronovej, koenzymu Q10 a výťažkami z Cova Btrox.


Smoklin 10 tabliet + Smoklin 2 x detoxikačný čaj
Prípravky Smoklin majú silný antioxidačný účinok a chránia organizmus pred negatívnymi vplyvmi fajčenia a pobytu v zafajčenom prostredí. Prípravok je vhodný aj pre nefajčiarov.
Osobne by som radšej prijala nejaké iné vitamíny, napríklad obyčajné C-čko.


A teraz trochu čísiel!!!
Cena LadyBoxu pre Slovensko je 13,- €
Hodnota všetkých produktov a vzoriek, ktoré sme v našom boxe mali je 41,97 €

Ak vás LadyBox zaujal určite zájdite na oficiálnu stránku http://www.ladybox.cz/

S obsahom boxu sme až na tie bonusové tabletky spokojné. Zaujala nás hlavne micelárna voda, hydratačný krém a čokoládový balzam, ale tak vo všeobecnosti až na tie tabletky vyskúšame úplne všetko. 


2 komentáre:

  1. Také jsem s únorovým Ladyoxem spokojená. Mám odstín nude pink (světlejší než pearl rose) a za mě personalizaci rozhodně jedničku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj my sme s odtieňom spokojné, videla som aj taký tmavší, tak sme si želali aby sme taký tmavý nemali.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...