nedeľa 17. marca 2013

Giveaway

Aj keď máme na pláne dve GA keď dostiahneme 50 sledovateľov tu na blogu a 100 na FB, rozhodli sme sa spraviť jednu menšiu GA ešte predtým.

Ako ste si iste všimli, našou srdcovkou sú laky na nechty. Napíšte nám preto do komentárov pod týmto príspevkov, či máte podobnú "lakomániu" a či sa vám viac páčia klasické jednofarebné krémové laky alebo skôr rôzne trblietkové.
Aby sme vás zaradili do žrebovania o nasledovné ceny musíte sa pridať k našim sledovateľom cez Google friends a tiež na Facebooku.

Do GA sa môžete zapojiť do 22.3.2013 do 20:00, potom vyžrebujeme 1 víťazku, ktorá získa lak Essence 03 Hello holo, Nevo odstraňovač nechtovej kožičky a ružovú gumičku twistband z H&M.

GA je pre Slovensko aj Česko :)


7 komentárov:

  1. sledujem cez gfc aj fb

    som priam zavisla od lakov na nechty najradcej mam holo alebo trblietave laky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :) Ja som si vždy myslela, že mám mániu na laky, ale zistila som, že sú aj väčšie závisláčky, napríklad také, čo majú všetky existujúce odtiene jednej farby. Mne stačí zopár :D a páčia sa mi všetky možné druhy :) no v poslednej dobe mám úchylku na trblietkavé a iné efekty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. sledujem :-)

    Ja som zavisláčka na lakoch, už sa to pomaly ukľudnuje ale mala som obdobie keď som ich kupovala stále, teraz ich mám myslím 102 :D
    A milujem rôzne trblietkavé laky :-) ale samozrejme aj obyčajné dokážu byť niekedy super ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja v poslednej dobe som sa zamilovala do lakov bez trblietok. Avšak nikdy nepohrdnem trblietkami. Veď čo by som to bola za dievča =P

    OdpovedaťOdstrániť
  5. zdravime :)
    sledujeme aj tu aj cez FB :)
    a pacia sa nam laky vsetky ci svetle ci tmave ci vyrazne ci trblietave ako kedy ako kde ale kazdy lak sa da vyuzit :)lakov mame asi 50-70 odhadom :)
    Ela a Ika

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zdravím :)
    Sledujem aj cez GFC aj na FB :)
    a Laky sa mi páčia rôzne od svetlých , tmavých , trblietavých , matných.. proste všetky su krásne :3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...