pondelok 11. marca 2013

LadyBox darček k predplatnému

Niektoré z vás možno už postrehli, že LadyBox pridal do ponuky predplatné na 3, 6 a 12 mesiacov. Ku každému predplatnému navyše získate darček, ktorý je úplne zadarmo a dokonca naň nemusíte čakať do vydania boxu ani do skončenia predplatného. Darček totiž dostanete do pár dní odo dňa, kedy obdržia vašu platbu za predplatné. Ku každému predplatnému je na výber darček z inej kategórie. Na výber máte z niekoľkých produktov, takže sa nebude konať ani žiadne nemilé prekvapenie v podobe produktu, ktorý sa vám nehodí.

My sme si k 3 mesačnému predplatnému vybrali Reniu coconut sugar rub pineapple infusion 59 ml v hodnote 179,- Kč (7,- €). Je to cukrový píling na telo a tvár s obsahom kokosového oleja, ktorý neskutočne krásne vonia. Pre tento produkt sme sa rozhodli preto, že v novembrovom boxe sme mali telové maslo, tak sme chceli skúsiť aj tento píling.



3 komentáre:

  1. Zajímalo by mě jakto, že na Slovensko dáreček za předplatné už přišel, ale já na ten svůj ještě čekám a přitom jsem měla zaplaceno týden před spuštěním prodeje březnového vydání. Asi bude chyba v metrixu. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zrejme v tom metrixe bude chyba ;)
      Ja som inak zaplatila predplatné 17.2. a darček mi prišiel 11.3.

      Odstrániť
  2. Nooo, ten darček vyzerá "na zjedenie" :D

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...