štvrtok 1. augusta 2013

Ako zrecyklovať Balea krabičky

Aj vám sa niekde v skrinke kopia farebné plastové krabičky z Balea Young vlhčených obrúskov na tvár? Ani vy ich nepoužívate na to, na čo sú určené lebo sú priveľké, majú veľký otvor a obrúsky sa z nich zle vyberajú a rýchlo vysychajú? My sme na tom rovnako, no dnes sme prišli na jedno ich zaujímavé využitie. Doteraz sme totiž pri našom make-up stole zbierali použité odličovacie tampóny, čistiace a papierové obrúsky a iný malý odpad do sáčkov, lebo nám bolo za ťažko prejsť zakaždým dva kroky k smetnému košu. Z jedného boxíku sme si teda vytvorili mini odpadkový kôš, ktorý sa dá zatvoriť a môžeme ho mať položený priamo na stole. Aby sa nám krabička z vnútra nešpinila, náš doteraz používaný sáčok sme vložili do nej a keď bude plný iba ho vymeníme za čistý.

Čo vy na to, páči sa vám tento nápad ako využiť plastové Balea krabičky?




Sáčok môžete do krabičky vložiť zvonku cez otvor alebo do vnútra pod vrchnú časť. Na ilustráciu sme použili čisté tampóny a nie reálny odpad ;)

Taktiež nám do komentárov napíšte ak máte nejaký iný tip ako tieto krabičky využiť, lebo aj napriek tomu, že v dvoch ďalších skladujeme nejaké drobnosti máme ešte pár voľných.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...