utorok 13. augusta 2013

Bath & Body Works - candles

Americkým obchodom, ktorý u nás nemáme a najviac ma lákal bol samozrejme Bath & Body Works. Všetky tie haul videá od amerických blogeriek, ktoré tam vždy nakúpia voňavé sviečky, sprchové gély... tomu sa proste nedá odolať keď ste tam.


V prvom príspevku vám predstavím sviečky, ktoré som si priniesla. Aj keď som si kvôli váhovému limitu kufra musela kupovať tie mini, voňajú rovnako ako tie obrovské.
Každá sviečka je v sklenenom poháriku s viečkom, na prednej strane s nálepkou s názvom a zospodu s oficiálnym popisom vône (tieto popisy aj preložíme) a ostatnými informáciami o výrobku.

Nasledujúce sviečky sú zo špeciálnej letnej kolekcie inšpirovanej Talianskom.


GELATO
Sladká krémová zmes malín a jahôd s cukrom sa stáva perfektnou vôňou, ktorej podľahnete. Bravo, bravo!


LIMONCELLO
Pozdvihnite poháre na počesť tejto vône inšpirovanej obľúbeným talianskym nápojom Limoncello, so stopami Sorneto citrónov, cukrovej trstiny a náznakom citrónovej chuti.


SICILIAN ORANGE
V slnkom zaliatych talianskych sadoch rastú najsladšie a najšťavnatejšie pomaranče, čo inšpirovalo túto očarujúcu citrusovú zmes pomarančov, sicílskeho bergamotu a slnkom pobozkaných ľalií a mandarínkových kvetov.


ESPRESSO BAR
V Taliansku si nikdy neberiete kávu so sebou, namiesto toho sa zastavíte a nasávate arómu pražených kávových zŕn a sladkej vanilky čo bolo inšpiráciou pre túto vôňu.

Ďalšie sú z bežnej ponuky a z ponuky sviečok zo stáleho sortimentu White Barn.


WATERMELON LEMONADE
Uhaste svoj smäd počas dlhých letných dní s touto osviežujúcou zmesou melónovej ľadovej triešte, perlivej vody a čerstvo vymačkaných citrónov.


LAVENDER VANILA
Zmes dvoch nadčasových vôní - levandule a krémovej vanilky - sa stane nezabudnuteľnou s dotykom cédrového dreva, jemného jazmínu a citrusov.


EUCALYPTUS MINT
Čerstvý eukaliptus a mäta s kvapkou citrusov vytvárajú radostnú vôňu, ktorá evokuje krásu rezkej prechádzky na sviežom horskom vzduchu.


PINEAPPLE MANGO
Lahodné čerstvo odtrhnuté mango a sladký tropický ananás sú doplnené krehkým lotosom a náznakom hrejivej vanilky.


FROSTED CUPCAKE
Potešenie pre skutočných milovníkov jedla - čerstvé vanilkové struky, cukor, cesto a bohatý maslový krém spolu vytvárajú neodolateľnú vôňu.

Okrem sviečok som si priniesla aj takýto krásny stojanček na tieto mini varianty. Určite si ich ešte prinesiem vo viacerých variantách.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...