nedeľa 18. augusta 2013

NightOwls čítajú VOGUE

Vogue alebo ak chcete módna biblia je časopis, ktorý sa venuje móde, móde a móde. Vychádza v 23 krajinách a my úbohé Slovenky si ho môžeme kúpiť v Panta Rhei za nehorázne sumy. No ale odolajte, to sa nedá! A tak sme si ho pár krát kúpili aj za tie nehorázne peniaze a pokladníčky určite krútili hlavou, že ony by toľko za časopis ešte k tomu v angličtine nedali.

Teraz keď mám možnosť priniesť si pár vydaní z USA, tak neváham a poctivo kupujem každé číslo. Momentálne najnovšie septembrové vydanie je každý rok špeciálne tým, že je veľmi, veľmi hrubé a za rovnakú cenu ako tie 4x tenšie. Aby ste vedeli o akej hrúbke hovorím, tak je to presne 902 strán, z ktorých každú jednu osobne schválila Anna Wintour, šéfka amerického Vogue.



A čo ma ako bonus potešilo v tomto vydaní je fakt, že za $ 5,99 som dostala 902 stranový časopis a kupón na zľavu $ 4,- na dva produkty na oči značky Covergirl.


4 komentáre:

  1. jennifer lawrence ♥ hunger games 2 ;) už sa nemôžem dočkať

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. My sme na tom podobne, Hunger games zbožňujeme, knihy aj postupne prichádzajúce filmy :)

      Odstrániť
  2. ahoj, koľko stojí tu na slovensku? :) uvažujem o kúpe :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Stoja od 11,99 do 13,99 EUR, záleží či chceš americký, britský, taliansky... a tiež od vydania, tento septembrový stál o dolár viac, lebo je veľmi hrubý, bežne tu Vogue stojí $ 4,99. U nás sa dá kúpiť v Panta Rhei. Ja som si tento kúpila v USA. Rozhodne rátaj minimálne 11,99 € a tento hrubý môže stáť až tých 13,99 €.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...