nedeľa 4. augusta 2013

Old vs. New

Essence Pure skin čistiace pásiky na nos, mimochodom náš obľúbený produkt z rady na čistenie pleti, vymenil obal a keďže sme mali ešte v zásobe jeden posledný z tých starých, tak sme ich porovnali.

  • Zmena dizajnu na obale celého balenia aj jednotlivých pásikov je jasná na prvý pohľad. Jemnú kombináciu bledo modrej a bielej vystriedala výrazná modrá a oranžová.
  • Po otvorení pásika vyzerá všetko tak ako predtým. Pásik prilepený na priehľadnej fólii má rovnakú farbu aj tvar.
  • Odlepovanie pásika z priehľadnej fólie bolo jednoduchšie pri starom prevedení, ten nový tam nejak silnejšie držal na kraji, no možno to tak bolo iba pri tom jednom pásiku. Po tom ako som ho načala z kraja to už šlo jednoducho.
  • Prilepenie pásika bolo rovnaké pri novom aj starom, na navlhčený nos sa prilepil dobre aj rýchlo.
  • Ja aj sestra sme si pásiky na nose nechali po rovnakú dobu, ja som použila starý a ona nový. Výsledok nás však trošku sklamal, pretože ja mám čistejší nos a na mojom pásiku toho bolo raz toľko ako na jej. Rozdiel medzi pásikmi bol aj po odlepení, môj starý bol taký tvrdší (taký aký bol vždy po použití), ten jej nový bol pružnejší, no mali sme ich na nose rovnako dlho.

Nejak nám z toho teda vyšlo, že tie staré boli lepšie, no pri porovnaní zloženie sme zistili, že ich zloženie je rovnaké. Dosť nás to prekvapilo, no keďže sú to jediné pásiky, ktoré skutočne fungujú budeme ich používať naďalej. Skúsime tie nové nechať pôsobiť trochu dlhšie alebo si viac navlhčiť nos, rozhodne sa ich pokúsime donútiť fungovať rovnako ako ich predchodkyne. Keďže majú rovnaké zloženie mali by fungovať rovnako, no nám sa to nepotvrdilo.




3 komentáre:

  1. Niekde som citala, ze ked sa naparite predtym, ze je to lepsie. Mne nejako extra nefunguju ani tie stare, tak neviem :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Väčšinou ich používame po sprchovaní, to je v podstate rovnaký efekt. Tie staré nám fungovali naozaj dobre, no tieto nové sú dáke iné aj keď majú rovnaké zloženie ako mali tie staré.

      Odstrániť
  2. Já za sebe říkám, že mi ten nový funguje přesně jako ten starý. Žádnou změnu nepozoruji.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...