piatok 2. augusta 2013

Sportswear

Kde ho nakupujete vy?

Keďže to značkové je často trochu predražené našli sme lacnejšiu a pritom stále kvalitnú variantu s obmieňaným sortimentom, zaujímavými kúskami, peknými farbami a celkom dobrým výberom veľkostí. A kde vlastne to športové oblečenie nakupujeme? No predsa v H&M ;)

Dnes sme tam opäť zašli na záťah a keďže nás nákupná politika založená na slogane "no nekúp to" držala celý deň, H&M sme nemohli obísť bez zastávky pri pokladni.

Kúpili sme si jedno tričko, ktoré bolo dokonca vo výpredaji a dve športové podprsenky.

Pointou tohto článku však nie je to, čo sme si kúpili my, ale to aby sme s ponukou športového oblečenia v H&M oboznámili vás. Takže ak ste o tom, že v H&M vôbec môžete kúpiť zaujímavé športové oblečenie vôbec nevedeli alebo ste oň nikdy neprejavili záujem určite by ste to mali napraviť.

Tričká, tielka a športové podprsenky
Nájdete ich v rôznych farbách, strihoch, vyrobené z rôznych materiálov a ak potrebujete L či XL nájdete aj také strihy, ktoré nebudú v tejto veľkosti iba o 1 cm širšie než S ;)


Tričká, tielka http://www.hm.com/sk/tops
Športové podprsenky http://www.hm.com/sk/sport_bras

Bundy a mikiny
Tie sa vám zídu tiež, hlavne keď sa nám na jeseň ochladí. Aj keď nemajú vychytené logo cez pol predného dielu, tak vám zaručujem, že vám poslúžia úplne rovnako.


Tepláky, šortky
K tým všetkým pekným vrchným dielom to chce aj nejaké tie spodné a tie sa v ponuke nájdu tiež. Krátke či dlhé, obtiahnuté či široké, aké len chcete také tam majú. Treba sa iba poriadne prehrabať medzi vešiakmi a pohľadať to čo sa vám páči.

Tepláky a šortky http://www.hm.com/sk/pants

Okrem ponuky na stránke sa určite zájdite pozrieť aj do predajne, pretože napríklad veci, ktoré sú momentálne vo výpredaji či niektoré zo starších kolekcií na stránke už nenájdete.

A kde nakupujete športové oblečenie vy? Dávate prednosť značkám ako Adidas, Nike... alebo ste si našli lacnejšiu alternatívu?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...