piatok 13. septembra 2013

AriZona čaje

Americká maškrta, ktorú ako prvá objavila sestra na Slovensku. Tak s touto vecou sa s vami definitívne musíme podeliť, aj keď je už koniec leta, čiže sme na to trochu  pozabudli. A tiež to nie je kozmetika, ale s tipmi na niečo dobré je hriech nepodeliť sa.

Možno ste už tieto farebné plastovné fľašky s veľkým nápisom AriZona už videla napríklad v Bille alebo DM-ke, no ak nie alebo ak ste sa ich doteraz neodhodlali vyskúšať, tak vám naozaj odporúčame siahnuť po nich aspoň raz. Uvidíte, že neoľutujete, aj keď vás ich chuť možno prekvapí.

AriZona čaje totiž nie sú klasické "ľadové čaje", čiže kopa umelých sladidiel, ale sú to pravé varené čaje, ktoré dali do fľašiek. Takže je to vlastne ako keby ste si doma uvarili čaj, ale nie je horúci a namiesto z hrnčeka ho pijete z plastovej fľaše. Jedna varianta je síce ako ľadový čas a v USA som tiež našla taký s označením Half and Half (polovica čaj, polovica limonáda), no tie neboli až také dobré. Tieto čaje prekvapujúco chutia naozaj dobre a tiež je to zaujímavý nápad. Niečo takéto som rada vyskúšala, jasné že to nie je niečo čo by človek pil namiesto vody, no sem tam si spríjemniť deň alebo uhasiť smäd niečim takýmto je celkom fajn.

Slovenská varianta je teda ako môžete vidieť v plastových fľaškách, tie americké sú balené v plechovkách. 



Sestre zo slovenskej ponuky najviac chutil Biely čaj s čučoriedkovou príchuťou (posledná fľaška), mne z tých, čo som našla v obchode v USA Zelený čas so ženšenom a medom (prvá plechovka) a potom Sladký čaj (posledná plechovka).

A čo vy, objavili ste už na Slovensku tieto zaujímavé čaje a odhodlali ste sa ich aj vyskúšať? Ak hej, ktorý vám chutil najviac?

2 komentáre:

  1. Čaje Arizona zbožňujem. Najviac mi chutil biely s príchuťou čučoriedok potom ešte ten zelený čaj s medíkom. :) Tie sú najsamlepšie. :) Granátové jablko bolo hrozné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Granátové jablko ani mne veľmi nechutilo, najlepší je ten čučoriedkový, ale ostatné sú tiež dobré.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...