štvrtok 3. októbra 2013

MUA prichádza na Slovensko

Septembrový LadyBox definitívne naštartoval MUA mániu v Čechách aj na Slovensku. Vydaním septembrovej krabičky bol dokonca spustený aj oficiálne český e-shop, v ktorom si môžete zakúpiť celú radu produktov značky MUA a tiež Fashionista. Až 4 rôzne produkty si mohli zákazníčky LadyBoxu vyskúšať vďaka septembrovej edícii venovanej práve uvedeniu značky MUA - MakeUpAcademy na trh.
E-shop ponúka kompletnú radu produktov a postupne naskladňuje aj horúce novinky, takže konečne si prídu na svoje všetky z vás, ktoré značku MUA doteraz nevyskúšali.


MUA je zatiaľ dostupná iba pre zákazníčky z Čiech, pretože oficiálna distribúcia bola zatiaľ spustená iba pre Česko. No Slovensku nemusia byť sklamané, pretože už o pár týždňov sa distribúcia produktov rozšíri aj k nám. 

Okrem očakávaného spustenia predaja aj pre Slovensko prebieha aj uvádzacia súťaž. Každý kto sa registruje na stránke http://www.makeupacademy.sk a bude zdieľať odkaz má šancu vyhrať nákup zdarma.

Tak čo tešíte sa na spustenie predaja aj pre Slovenko? Alebo ste si tak ako my objednávali MUA z Anglicka a tak produkty tejto značky pre vás nie sú až takou horúcou novinkou?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...