nedeľa 17. novembra 2013

Catrice Arts Collection LE

Ani neviem kedy sa v obchodoch objavila táto prekrásna limitka od Catrice. Limitka sa skladá iba z dvojíc paletiek tieňov a lakov na nechty. U nás máme však iba menšie stojany a preto máme iba 2 z troch paletiek, no laky si môžete kúpiť všetky. Limitka má názov Arts Collection a teda poviem vám, popri tej Bieberovskej vyzerá omnoho luxusnejšie.

Paletky so 6 tieňami, lícenkou a rozjasňovačom sa k nám dostali v odtieňoch C01 (ružová) a C02 (zelená), zatiaľ čo laky máme všetky tri v odtieňoch C01 Pinkroque (ružový), C02 Forevergreen (zelený) a C03 Bronze-Deco (ronzový).


My sme si zatiaľ z tejto limitky nič nekúpili, pretože tieňov máme viac než nám je treba, no keby mám zvyšných necelých 8,- €, tak by som si tú paletku kúpila už iba kvôli tomu prekrásnemu baleniu. Mimochodom laky sú tiež nádherné, z tých si možno ešte niektorý zaobstaráme.

Čo na túto limitku hovoríte vy? Páči sa vám, alebo ste dali prednosť Beauty Beats od Essence?

3 komentáre:

  1. Odpovede
    1. Tak to neviem, my ju na Slovensku máme v predajniach DM. Ale podľa oficiálnej web stránky Catrice v českej lokalizácii túto limitku nemáte zaradenú.

      Odstrániť
  2. Tato kolekce se mi líbí o mnoho více než ta Biebrovská. U nás v DM Catrice moc nemají, ale bývá spíše v Rosmannovi, tak se do něj zítra zkusím podívat, když jdu okolo. Líbí se mi zelená a zlatá varianta a obaly jsou také pěkné.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...