streda 11. decembra 2013

EVA diár 2014

Ani sme sa nenazdali a opäť je tu časopis EVA s diárom na budúci rok. A teda poviem vám, tento rok budete z dizajnu ešte unesenejšie ako tomu bolo pred 12 mesiacmi. Vždy nápaditý dizajn je tento rok ešte šmrncnutý eleganciou v podobe lesklého zlatého obalu. Väzba aj zatváranie na gumičku zostali nezmené, ale však načo meniť niečo, čo je na 100% dobré a funkčné. 
Vo vnútri opäť nájdete kalendár s veľkými kolónkami na všetko podstatné, na čo nesmiete zabudnúť, taktiež mesačné prehľady a dostatok miesta na poznámky.

Ak ste si ešte nestihli ukorystiť ten svoj ligotavý EVA diár, tak sa poponáhľajte, lebo januárová EVA (1/2014) s diárom mizne z obchodov a trafík ako teplé rožky!!!




4 komentáre:

  1. Dneska som si preňho bola.. a úprimne? dosť ma sklamali tam tie reklamy, minulý rok mali toto 100% lepšie spracovanie a mali viac miesta na poznámky, aj keď toto je tiež fajn, ale viac by sa hodilo lepšie..ale dizajn je skvelý:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie reklamy sa vždy dajú vytrhnúť ;) to sa mi na tom napríklad páči, že tie reklamy sa dajú dať von bez toho aby to nejak poškodilo diár.

      Odstrániť
    2. to ano, ale mohli to spraviť tak ako minulý rok, myslím že by to bolo lepšie:) ale tak aspoň sa to dá vytrhnúť :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...