streda 18. decembra 2013

Ladybox december 2013

Decembrový/prosincový LadyBox nás úplne dostal! Krásna, krásna, krááááásna krabička, ktorá je doteraz najkrajšia zo všetkých! A obsah boxíku tiež stojí za to: 4 plné balenia kozmetických produktov, štetec, sladkosť, jedno cestovné balenie a 6 malých vzoriek, tomu sa hovorí vianočná nádielka ako sa patrí. Nás celkovo potešil tak výber produktov ako aj umiestnené značky, preto si myslíme, že tento boxík bol najlepší minimálne čo sa roku 2013 týka.


Ziaja Osviežujúci sprchový gél Lime-citrus exotic cocktail, 270 ml
Plné balenie produktu od značky Ziaja nás riadne potešilo, hlavne keď ide o limitovanú edíciu sprchového gélu. Osviežujúci sprchový gél má príjemnú citrusovú vôňu a síce si ho asi odložíme na leto, no máme z neho veľkú radosť.


Cosm’etika Vegan Organic Eyeshadow, 3 g
Značka Cosm’etika sa už raz veľmi dávno v LB objavila a to, že ju vidíme opäť nám vôbec neprekáža. S bronzerom, ktorý sme dostali predtým sme veľmi spokojné a tiene tiež vyzerajú prekrásne. Na obale síce nie je uvedený názov, no tiene sme dostali v tmavšom šedo-modrom, ktorý sa nám veľmi páči. Tiene sú 100% prírodné a vegánske, obsahujú minerálne pigmenty, ktoré zaručujú ich výdrž po celý deň.


 tieň na fotkách vyzerá fialový, no v skutočnosti je šedo-modrý

 bez podkladovej bázy

 s podkladovou bázou

Jordana Texture Nail polish, odtieň 07 Stormy Gray, 15 ml
Plné balenie laku na nechty s efektom tekutého piesku je tiež super. Okrem toho sme ešte nikdy nevyskúšali lak od síce lacnejšej drogérkovej, no americkej značky Jordana, takže ho určite rady vyskúšame. Celkom sa nám páči aj odtieň, ktorý sme dostali. Síce sa nám asi najviac páčil fialový odtieň, ktorý sme videli na iných blogoch, no tento šedý je tiež veľmi pekný.


Anatomicals New York, London, Paris and Foam Hand Sanitiser, 60 ml
Dezinfekčná pena na ruky od Anatomicals, ktorá je ako stvorená do kabelky. Dezinfekčné gély sú už ich bežnou výbavou dávno, no takúto penu som ešte od žiadnej značky nevidela, takže opäť sa LB podarilo predstaviť nám nejakú novinku.


LadyBox štetec na očné tiene
Plochý štetec na očné tiene ako vianočný darček sa LadyBoxu veľmi podaril. Má príjemné mäkké a jemné štetinky, čo je pri štetcoch určených na nanášanie tieňov na viečka veľmi dôležité, pretože práve jemné štetinky zaručujú zachytenie dostatočného množstva produktu v štetčeku a následné bezproblémové nanášanie na viečko pokryté podkladovou bázou. Navyše má veľmi pekný dizajn.



Palmer’s Cocoa Butter Formula for Dry Ashy Skin, 50 ml
Cestovné balenie telového mlieka na suchú pokožku. Mlieko obsahuje kakaové maslo, vitamín E, bambucké maslo a kyselinu mliečnu. Toto telové mlieko vyhladzuje pokožku, odstraňuje odumreté bunky a samozrejme hydratuje. Na vyskúšanie nového produktu od značky Palmer’s sa veľmi tešíme, pretože tak ako všetky osatatné aj toto mliečo krásne vonia.


Racio Biscuitos ovocné sušienky, príchuť lesné ovocie, 43 g
Sušienky majú ovocnú náplň z ovocnej šťavy a sušeného lesného ovocia. Nás jedlo ako bonus vždy poteší, hlavne ak je to niečo, čo sme ešte nikdy nemali.


Natura Siberica Extra-firming Hand Cream, 6 ml
Vzorka spevňujúceho krému na ruky, ktorý navracia pokožke rúk pružnosť. Krém obsahuje výťažky zo sibírskeho žen-šenu a rastliny Limonnik Nanai, ktorá obsahuje anti-oxidanty a vitamíny E a C.
 
Natura Siberica Extra-firming Facial Mask, 6 ml
Vzorka spevňujúcej masky na tvár, ktorá je určená pre zrelú pleť. Aj táto maska obsahuje výťažky zo sibírskych rastlín, ktoré majú liftingový účinok, zvýrazňujú kontúry tváre, vyhladzujú vrásky a posilňujú a ochraňujú pleť.


Mixa 24h Moisturising Cream Anti-dryness
Vzorka hydratačného krémiku od značky Mixa, ktorý sa už v minulosti objavil aj v plnom balení. Ak ste ho premeškali, určite vyskúšajte túto vzorku, pretože my sme s ním veľmi spokojné.

Mixa Body Milk Repairing Surgras, 7 ml
Od značky Mixa bola v boxíku aj druhá vzorka a tento produkt sme zatiaľ nemali možnosť vyskúšať. Ide o regeneračné telové mlieko s obsahom glycerínu a ovseného mlieka.


Palmer’s Cocoa Butter Formula Firming Butter, 5 ml
Vzorka tohto spevňujúceho telového masla sa už v LB niekoľkokrát objavila. Ide o telové maslo s obsahom kakaového masla, bambuckého masla, kolagénu, elastínu, žen-šenu a vitamínu E. Toto telové maslo pomáha vyhladzovať strie a spevňovať pokožku.

Palmer’s Cocoa Butter Formula, 5 ml
Aj vzorky a cestovné balenia klasického kakaového masla sa už v LB objavili a práve na základe nich sme si tento produkt doslova zamilovali. Toto telové maslo je určené na suchú pokožku, ktorú zjemňuje a tónuje.


Bonus za predplatné:
Goldwell Dual Senses Color shampoo, 50 ml
Ako darček za predplatné sme dostali cestovné balenie šampónu na farbené vlasy od značky Goldwell. Tento produkt sme v LB doteraz nevideli, no celkom nás potešil. Na farbené vlasy sa mi hodí a navyše má krásnu vôňu lesných plodov.


A teraz trochu čísiel!!!
Cena Ladyboxu pre Slovensko je 14,- €
Hodnota všetkých produktov, ktoré sme v boxe mali je 21,35 € + 6 ks vzoriek, ktorých cena sa z uvedených údajov nedala vyrátať a bonus za predplatné

My sme s týmto vianočným boxíkom nadmieru spokojné a čo vy?

3 komentáre:

  1. ahojte kočky ja som vychytala červeny lak co je pre mna katastrofa.....inak ak by sa vam z nejakych pricin nehodil ten antibakterialny produkt rada vymenim za nieco z boxov alebo aj za ten lak Ela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ten červený sme nechceli ani my, najkrajší bol síce ten fialový, no hneď druhý v poradí je tento šedý. Veru k tej červenej farbe sa tá textúra veľmi nehodí.
      Z posledných boxíkov máme napríklad neotvorený Lady Speed Stick, lebo my také dezodoranty vôbec nepoužívame, Inak my sme asi jedny z najspokojnejších zákazníčok Ladyboxu, lebo nám sa väčšinou všetko hodí a páči a využijeme to aj všetky vzorky vyskúšame. Málo je takých vecí, ktoré sa nám nepáčia či nehodia, momentálne okrem toho Lady Speed Sticku, ktorý máme ešte aj s tou ochrannou fóliou nemáme nič na výmenu. Už dávnejšie sme sa úspešne zbavili Lambre tieňov, ktoré sme dostali 2x.

      Odstrániť
  2. Šampon od Goldwell byl totiž v Senzaboxu :-) Vůbec mi teď přijde, že jako dárky za předplatné dávají to, co jim zbylo u Senzaboxu... Mno, každopádně já jsem s prosincovou krabičkou ukončila pravidelné odebírání krabičky, pro mě už to není ono, kupovala jsem si právě jak Ladybox, tak Senzabox a musim říct, že edice bývaly mnohem povedenější, takže je to pro mě od sloučení už většinou zklamání...

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...