piatok 27. decembra 2013

Objednávka z mel.sk + darček v hodnote 10,- €

Počas dvoch adventných nedieľ mal e-shop mel.sk, ktorý okrem iného ako jediný oficiálny e-shop na Slovensku predáva aj kozmetiku Essence a Catrice, super akciu kedy ku každej objednávke bez rozdielu hodnoty pribalili balíček produktov od značky Essence v minimálnej hodnote 10,- €.

Keďže pár dní predtým bolo na FB stránke Essence oznámené, že zimné krémiky nebudú v predaji v DM-kách, ale iba vo vybraných drogérkach, tak sme neváhali a objednali sme si ich z mel.sk, takže sme zároveň využili aj akciu balíčka zadarmo.

K nafoteniu toho, čo sme si objednali a hlavne toho, čo bolo v predvianočnom mega Essence balíčku sme sa síce dostali až teraz, no určite vám odporúčame pozrieť si, čo všetko sme dostali.

Toto sme si objednali:

Essence 24h Hand Protection Balm - Banana Dark Chocolate
Essence 24h Hand Protection Balm - Strawberry Dark Chocolate
Essence 24h Hand Protection Balm - Kiwi Dark Chocolate
Na tieto krémiky sme sa veľmi tešili, pretože zásobiť sa Essence zimnými krémikmi na celý rok je už taký náš zvyk. Síce sme tento rok odolali a z každej "príchute" sme si kúpili iba 1, veľmi milo nás prekvapilo keď sme zistili, že oproti tým minuloročným majú o 25 ml väčší objem. Krémiky na ruky zo zimných limitiek od Essence mali predtým objem 75 ml, no teraz majú až 100 ml.


Essence Eye Makeup Remover Waterproof
Odličovač vodeodolného make-upu musíme mať vždy v zásobe a tento sme už mali aj v minulosti a boli sme celkom spokojné, tak sme si ho prihodili do virtuálneho košíka, keď sme nakupovali s tým, že nám to poštár priniesol až k dverám.


Essence Show Your Feet Nail Stickers
Objednali sme si aj nálepky na nechty, síce som chcela kamienky, no tie už žiaľ nemali skladom, tak som si nakoniec vybrala takéto strieborno-šedé kvetinkové.


Toto všetko sme dostali:


Essence Circus Circus LE Pocket Eau de toilette
Kabelkovú verziu voňavky z limitky Circus Circus, tak toto by už samo o sebe bolo super ako darček k nákupu. Navyše ona má naozaj celkom peknú jemne sladkú citrusovú vôňu, teda minimálne nám sa páči.



Essence All Over Bronzing Powder 01 Bronzing Queen
Tak takýto produkt som nikdy doteraz nevidela, je to bronzer s množstvom zlatých trblietok v zaujímavom balení so štetcom, ktorým sa bronzer aplikuje priamo. Štetec je vlastne súčasťou balenia a prášok sa zvnútra dostáva doňho a potom na pokožku. Je to celkom zaujímavo vymyslené, len škoda, že ten bronzer je taký mega trblietavý.



Essence Soft Matt Eyeshadow 01 Velvet Passion
Práškové očné tiene v matnom nude odtieni, takéto tiene som tiež ešte nevidela, takže zrejme ide o nejaké staršie výrobky, no sú naozaj veľmi pekné a určite ich využijeme.



Essence Kajal Pencil 09 Rock Star
Kajalové ceruzky na oči síce veľmi nepoužívame, pretože zvyknú byť pomerne slabo pigmentované, no určite si ju necháme v našej zbierke a možno ju z času na čas použijeme aj pri bežnom líčení. Má peknú chrómovú šedo-modrú farbu, takže keby bola gélová, určite by sme ju využili omnoho lepšie.



Essence Lipgloss 19 Glam Girl
Lesk na pery, ktorý má slabšiu pigmentáciu, no veľa trblietok je naopak celkom fajn. Lesk sa nám páči a určite ho využijeme, navyše má peknú sladkú vôňu.



Essence Pure Skin Anti-spot Wash-peeling
Malé balenie čistiaceho pílingu nás tiež veľmi potešilo, pretože z čistiacej rady Pure Skin sme toho zatiaľ až tak veľa nevyskúšali, takže takto aspoň budeme mať možnosť skúsiť zase ničo nové.


Essence Nail Art Cracking top coat 05 Crack me! Mauve
Takýto lak už v našej zbierke máme, takže určite čoskoro poputuje do nejakej GA :)


Essence Nail Art Glitter 01 Glam it up!
Ozdobné hviezdičky na nechty vo fialovej farbe so zeleným perleťovým odleskom sme tiež ešte nevideli, no veľmi sa z nich tešíme. 



Stihli ste aj vy využiť túto skvelú akciu? Ak hej a dostali ste iné veci ako my, určite nám dajte vedieť. Ak ste doteraz nepoznali e-shop mel.sk určite si ho dajte do záložiek, pretože tam majú celý sortiment značiek Catrice aj Essence a často mávajú aj limitky, momentálne majú všetky.

Tento príspevok nie je nijak sponzorovaný, no my sme s nákupmi na mel.sk tak spokojné, že sme sa jednoducho opäť raz museli podeliť s tým, čo všetko sme nakúpili.

5 komentárov:

  1. Tak to je krásný dáreček :) Zuz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to je super :)! o takýchto zľavách treba dať ale skôr info ;), xixi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To platilo iba jeden deň, teda dve nedele, ale nikto nevedel, že to po tej prvej ešte zopakujú, aj my sme nakupovali až na tú druhú akciu, lebo prvú sme zmeškali.

      Odstrániť
  3. Ja som tiež využila tú akciu ;) A mne prišli trblietavé tiene v odtienu 02 best friends a dvojo trblietok na nechty, ten peeling mi neprišiel :) a ešte mi prišiel topcoat v inom odtieni :) a zvyšok rovnako :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takže tie balíčky boli skoro rovnaké, vďaka :)
      Fíha dvoje trblietky na nechty, to závidíme :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...