štvrtok 9. januára 2014

Big winter haul

My by sme si mali dať "no buy" počas celého roka 2014. Aj keď sme toto nazbiera ešte počas decembra a teraz začiatkom roka, no už to pomaly nemáme kde skladovať, takže to je jasným dôkazom toho, že nám stačí. Respektíve aby sme to všetko stíhali míňať by nás na to muselo byť viac než dve. Túto haul rozdelím podľa značiek, pretože sme naozaj nakupovali z každého rožka troška a reálne sme potrebovali iba tie odličovače a pleťovú vodu.

Essence
Ako už býva zvykom najväčšie zastúpenie medzi produktami, ktoré nám pribudli majú veci od Essence a veci na nechty, teraz sme siahli hlavne po ozdobách z najnovších kolekcií a už sa nevieme dočkať, kedy ich vyskúšame.

Laky na nechty v dvoch trblietkových odtieňoch a to 112 Time For Romance - bordový a 121 Gold Fever - zlatý.



Rôzne ozdoby na nechty, hlavne z minuloročných jarných aj jesenných noviniek, najviac nás zaujali asi tie prúžky.

09 Just Magic

01 Fantastic Metallics

02 Amazing Bling Bling

08 You Rock!

Duo Stylist

V decembri sme vyskúšali aj dve kontúrky na pery, jednu od Essence a druhú od Catrice. Červená Longlasting Lip Pencil od Catrice je v odtieni 050 Red Lip District a tmavšia nude ružová Essence Lipliner je v odtieni 07 Cute Pink.




Catrice
Opäť sme siahli po kompaktnom púdri od Catrice. Je to vlastne náš obľúbený púder iba v novom obale. Kontúrku na pery ste už videli vyššie.

All Matt Plus 020 Nude Beige


Mixa
V prípade značky Mixa sme zase siahli po dvojfázovom odličovači a pleťovej vode v nápaditom balení s pumpičkou.

Bi-phase Cleanser

Soothing Toner

Ziaja
Dvojfázový odličovač sme premiérovo skúsili aj od značky Ziaja.

Odličovač očí - dvojfázový

Balea
DM-ková značka Balea sa zase privtierala do nášho nákupného košíka v podobe sprchového gélu s vôňou jabĺk a škorice a tiež sme si kúpili čistiace pásiky na nos.

Anti-Mitesser Nosestrips

Dusch Peeling

TreacleMoon
Túto na Slovensku asi nedostupnú značku sme objavili v Maďarsku a hneď sme si na skúšku vzali sprchový gél aj sprchový peeling. Nám ich obal nápadne pripomína značku Philosophy predávanú v Sephore.

One Ginger Morning Bath and Shower Gel

The Raspberry Kiss Body Scrub

4 komentáre:

  1. Super nákupy! Z tých ozdôb na nechty mám skoro všetko, chýbajú mi akurát kamienky rock it, ktoré som už mala v rukách, ale nakoniec som sa rozhodla, že ich nepotrebujem. Sovičky, viete mi poradiť, ako mám použiť tie fólie, resp. "celofány" na nechty?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie sme ešte neskúšali, ale pokiaľ viem, treba to prilepiť na nie celkom zaschnutý lak, taký asi 2 minúty preschnutý, no a potom už len zalakovať top coatom a malo by to držať.

      Odstrániť
  2. Skvelý výber :) Tie laky Essence sú krásne.

    Rada by som Vás pozvala na môj blog, kde momentálne prebieha Giveaway o voňavú cenu :)
    http://bytzenoujeuzasne.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...