pondelok 24. februára 2014

Wet n Wild Coloricon – review + swatche

Tiene jednej z najlacnejších drogérkových značiek dekoratívnej kozmetiky v USA sú hodnotené často lepšie, než mnohé iné drahé luxusné značky. Presne tak, ide o značku Wet n Wild a pletky tieňov, ktoré za pár dolárov dostanete pomaly v každom obchode. Keďže tieto tiene ospevujú aj všetky naše obľúbené zahraničné blogerky, museli sme ich vyskúšať aj na vlastnej koži.

Máme dokopy tri paletky, z ktorých vám dnes predstavím tú najväčšiu a to paletku 8 tieňov. V blízkej budúcnosti sa teda môžete tešiť aj na ukážku dvoch menších trio paletiek.

Wet n Wild Coloricon 738 Comfort Zone



V tejto konkrétnej paletke sú tiene rozdelené do dvoch skupín. Každá skupina obsahuje 4 farebne ladiace tiene, pomocou ktorých hravo vytvoríte kompletné líčenie.

A teraz k už spomínanej kvalite týchto tieňov. Tiene sú nádherne jemné, skutočne bohato pigmentované, výborne sa zachytávajú na štetec a následne sa dokonale aplikujú na viečko. Farby sú výrazné až žiarivé, dobre sa s nimi pracuje, krásne sa dajú tieňovať, takže sú vhodné aj na dymové líčenie. Nemrvia sa, nie sú v nich hrudky, neprášia sa... keby ich predávali aj u nás už máme všetky paletky, ktoré majú v ponuke, pretože sú to skutočne kvalitné tiene v prekrásnych farbách.


Swatche sú robené BEZ POUŽITIA PODKLADOVEJ BÁZY!!!
Tie tiene sú skutočne takto dobre pigmentované, jemné a krásne sa nanášajú!

Prvý stĺpček v poradí z hora dole: Browbone, Eyelid, Crease, Definer

Druhý stĺpček v poradí z hora dole: Browbone, Eyelid, Crease, Definer

Naozaj ich teda každej z vás vrelo odporúčame ak sa vám náhodou naskytne možnosť tieto tiene vyskúšať. Nebudete ľutovať!

Naše hodnotenie  

8 komentárov:

  1. Vyzerajú krásne! Ten prvý stĺpček nemá chybu, dokonalé farby.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ou krásné odstíny :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne farby a tá pigmentácia je skvelá :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super odstíny, jednou bych nějakou tu vychvalovanou Wet-n-wild paletky chtěla vyzkoušet, škoda jen té horší dostupnosti.

    Radu - UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Musím říct, že odstíny jsou nádherné!:)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...