sobota 1. marca 2014

New in - február 2014

Garnier Ultra Doux – Recette de Provence Balzam marhuľa a mandle
Balzam na vlasy s provensálskou receptúrou. Balzam vlasy vďaka prírodným výťažkom z marhúľ a mandlí vlasy vyživuje, chráni a dodáva im hebkosť. Produkt je bez obsahu parabénov a silikónov.


Catrice – LongLasting Lip Pencil 030 Berryson Ford (tmavšia)
Catrice – LongLasting Lip Pencil 090 Reach The Peach (bledšia)
Ceruzky na pery z práve prebiehajúcich Catrice výpredajov v DMkách. Máme ju už v červenom odtieni a celkom sa nám osvedčila, preto sme siahli aj po ďalších farbách.




Catrice – Ultimate Nail Lacquer 36 Mint Me Up
Aj tento lak je z výpredaja, má krásnu tmavšiu mätovú farbu, jemné bronzové šupinky a zlatý sheen. Žiaden podobný sme doteraz v našej zbierke nemali, preto sa z neho veľmi tešíme a ešte k tomu za polovičnú cenu.


Astor – StimuLong Lengthening Mascara with Bio-Active complex
Doteraz sme žiadnu špirálu od Astor nemali, no keďže sme na túto mali kupón na 50% zľavu v DM, tak sme si povedali „no nekúp to“. Už sme ju vyskúšali a síce je to zatiaľ skôr sklamanie, no uvidíme čo sa z nej vykľuje časom. Špirála by mala podporovať rast rias a viditeľne ich predlžovať, tak sme teda zvedavé na tú podporu rastu.



Astor – Perfect Stay 204 Happy–Go–Lucky
Aj na tento lak sme mali v DM kupón, tak sme si povedali prečo ho nevyskúšať. Síce to na fotke nie je dobre vidno, no má krásny modro-fialový trblietavý odlesk.


Essence – Long Lasting Eye Pencil 01 Black Fever
Čierna mechanická ceruzka na oči od Essence, úplná klasika a možno sa o tejto rade časom dočítate aj viac, pretože za tú cenu sú naozaj celkom fajn.



Essence – Lash & Brow Gel Mascara
Novú gélovú maskaru na obočie nám už proste bolo treba a Essence je naša osvedčená jednotka. Review nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2013/08/essence-lash-brow-gel-mascara.html


Avon – SuperSHOCK Gel Eyeliner Black
Avon – SuperSHOCK Gel Eyeliner Savage
Keď som tieto gélové linky uvidela opäť v katalógu neváhala som a objednala som si nie len čiernu, ale aj ďalšiu, ktorú mali v ponuke a to v zaujímavej zeleno-modrej farbe. Ak tieto linky nepoznáte, pozrite si našu review, pretože sú skutočne úžasné, hlavne dobre pigmentované a dobre kreslia na všetky druhy tieňov. Review nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/01/avon-supershock-gel-eyeliner.html




Bioderma – Sensibio H2O
Tento mesiac sme dostali aj jedno balenie toľko ospevovanej Biodermy. Ja si pamätám, že kedysi dávno, pred možno aj 4 či 5 rokmi som ju mala, no nepamätám si, že by to bol dáky zázrak. Túto sme dostali od kamarátky, teda vypýtali sme si, predsa len jej dáme šancu ešte raz.


Tento mesiac nám pribudli aj tri Sleek paletky, o ktorých už máme samostatný článok aj s detailnými fotkami. Článok nájdete tu http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/02/sleek-paletky.html


 

3 komentáre:

  1. Pěkné laky na nehty :)) Ach Sleek paletku bych chtěla :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sleek paletku si taky musím co nejdříve pořídit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sú naozaj krásne, odporúčame aj tie paletky s blushmi, teraz sú dokonca aj nové s krémovými blushmi, no my uprednostňujeme klasické.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...