pondelok 24. marca 2014

Všade samé scrubíky...

...na tvár, pery, telo, ruky, nohy, cukrové, prírodné, umelé, jemné, hrubšie, krémové, sprchové a hlavne voňavé, presne také sú scrubíky, ktorých nikdy nie je dosť!

My sme ich už vyskúšali naozaj poriadne veľa a mnohé z nich už dávno pred tým, než sme začali robiť empties príspevky, no stále skúšame nové, pretože pre nás je ten pocit čerstvo vyscrubovanej (vypeelingovanej) pokožky na nezaplatenie.

Scrubíky na tvár


Himalaya – Purifying Neem Scrub
Tento scrub obsahuje výťažky z indickej rastliny Nimba, ktorá je známa pre svoje antibakteriálne vlastnosti, odstraňuje kožný maz a znižuje jeho nadmernú tvorbu v kombinácii s drťou z marhuľových jadier, tieto čiastočky pleť hĺbkovo čistia, odstraňujú nečistoty a odumreté bunky. Scrub je hypoalergénny, vhodný na normálnu až mastnú pleť,

Freeman – Facial Creamy Scrub Apricot
Hĺbkovo čistiaci scrub s výťažkami z marhule, drvenými škrupinami vlašských orechov a vitamínmi Cas E z pleti odstraňuje nečistoty a pleťové bunky, vyhladzuje povrch pleti, sťahuje rozšírené póry a vyživuje pleť.

Essence Pure Skin – Anti-spot wash-peeling
Veľmi jemný scrub s mikrogranulami odstraňuje z pleti nečistoty a mastnotu. Obsahuje kyselinu salicylovú, je antibakteriálny a vhodný na každodenné používanie.


St. Ives – Apricot Scrub
Scrub od populárnej americkej značky sa pýši zložením so 100% prírodnými peelingovými čiastočkami, bez obsahu olejov, parabénova  sulfátov. Jeho zloženie je hypoalergénne a bolo dermatologicky testované. Scrub pleť čistí do hĺbky a zanecháva ju žiarivú a na dotyk jemnú.

Scrubíky na pery


Essence Hugs & Kisses LE – Lip Scrub 01 Be My Valentine
Tento cukrový scrub na pery je úžasný. Má sladkú vôňu a cukrové čiastočky, ktoré pery prekrviac a odstránia z nich usadené pigmenty z rúžov či tintov. Cukor v scrube sa dá navyše zjesť.

Scrubíky na telo


Bath & Body Works – Capri Seaside Citrus Body scrub + wash
Takýto sprchový scrub plní naraz funkciu sprchového gélu aj peelingu. Drsné peelingové čiastočky pokožku masírujú, prekrvujú a čistia zatiaľ čo gél napení ako bežný sprchový gél. Tieto od B&BW navyše úžasne voňali. Toto je už žiaľ posledný, ktorý máme v zásobe a má ovocnú vôňu grepfruitu, bergamotu a nektarinky.

Balea – Creme-öl Dusch Peeling
Ešte stále v niektorých DM-kách nájdete krémovo-olejový sprchový peeling s vôňou jablka a škorice od Balea, ktorý bol ako limitka. Scrub má jemné čiastočky, ktoré zaručujú šetrné čistenie vašej pokožky. O zjemnenie pokožky sa stará mandľový olej.

TreacleMoon – The Raspberry Kiss Body Scrub
Tento krémový scrub síce nepení, no je veľmi príjemný, pretože zrniečka nie sú ani príliš drsné ani veľmi jemné, sú proste také akurát. Scrub má krásnu malinovú vôňu a síce na obale nenájdete žiadne siahodlhé opisy toho, čo by mal s vašou pokožkou robiť, je naozaj príjemný.


Reniu – Coconut Sugar Rub Pineapple Infusion
Cukrový scrub s neskutočnou vôňou ananásu so 100% panenským kokosovým olejom. Tento scrub keďže je cukrový patrí k tým drsnejším, ale ten pocit po jeho použití stojí za to. Táto kozmetika pochádza z Fiji a ak niekedy budete mať možnosť určite ju vyskúšajte.

Scrubíky na nohy


Earth Therapeutics – Tea Tree Oil Cooling Foot Scrub
Tento zaujímavý prírodný scrub americkej značky vyrobený na základe austrálskej receptúry obsahuje prírodné peelingové čiastočky, prírodnú pemzu, antiseptický deodorant a výťažky z austrálskeho čajovníka, mäty a zimných bobúľ s hojivým účinkom. Tento scrub patrí k tým drsnejším, no je použitie je veľmi príjemné.

Avon Foot Works – Beautiful Marine Salt Invigoration Scrub
Scrub s gélovým zložením s morskou soľou a gélovými guľôčkami. Scrub je veľmi príjemný, nie je príliš drsný, no soľné čiastočky si dobre poradia aj so suchou a zhrubnutou pokožkou nôh.

Avon Foot Works – Beautiful Papaya Sorbet Exfoliating Scrub
Tento scrub má krémovo-gélové zloženie a jemné peelingové čiastočky. K pokožke nôh je teda jemnejší, no vďaka väčšiemu podielu čiastočiek nohy nie len vyčistí, ale aj dobre premasíruje. Navyše má aj príjemnú ovocnú vôňu.

Toto je prehľad scrubov, ktoré momentálne máme doma, niektoré z nich práve používame a pár z nich sme už nedávno aj minuli. Keďže tieto produkty nie len pokožku čistia, ale aj príjemne masírujú rady ich používame a taktiež rady skúšame nové.

A ako ste na tom vy? Tiež máte rady voňavé scrubíky?

2 komentáre:

  1. Ten scrub na pery od essence je úžasný! A milujem značku freeman :) mám od nich tu "šmolkovskú" masku a je tiež super! :)

    http://beautyandfashiontipsbynicol.blogspot.sk/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Freeman je super :) aj my máme aj tú šmolkovú masku ;)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...