nedeľa 6. apríla 2014

Empties marec 2014

Prešiel ďalší mesiac a nám sa opäť naplnila krabica prázdnymi obalmi od najrôznejších kozmetických produktov, ktoré sme v priebehu mesiaca minuli. Opäť v nej má zastúpenie všetko od šampónov a telovej kozmetiky až po dekoratívku a starostlivosť o ruky a nechty. Síce je tých produktov tento mesiac akosi menej, vyskúšali sme aj nejaké tie vzorky aby sme to dobehli aspoň v počte minutých produktov.



Garnier Ultra Doux – Šampón na farbené vlasy Arganový olej a brusnice, 250 ml
Produktov na vlasy z rady Ultra Doux určite na našom blogu ešte veľa uvidíte, pretože sú úžasné a stále nás láka skúšať ďalšie varianty. Tento šampón určený na farbené a melírované vlasy obsahuje vyživujúci arganový olej a výťažky z brusníc známe pre ich antioxidačné a ochranné vlastnosti. Šampón má hustejšiu krémové konzistenciu, dobre pení, vlasy dôkladne umyje a ako všetky produkty z rady Ultra Doux naozaj prekrásne vonia. Tá francúzska receptúra má proste niečo do seba.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, šampóny a balzamy Garnier Ultra Doux vám určite odporúčame vyskúšať!

Pure Fiji - Coconut Milk Shampoo Starfruit Infusion, 29 ml
Na vyskúšanie šampónu Pure Fiji sme sa veľmi tešili už len vďaka jeho úžasnej vôni. Má tropickú ovocnú vôňu, ktorú je po použití z vlasou cítiť ešte na ďalší deň, nie je to však nič nepríjemné či vtieravé. Dobre penil a vlasy po umytí boli jemné, hebké a leské. Nemastil ich ani nevysušoval.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, ale je dosť drahý, možno ak natrafíme na nejakú zľavu.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Yves Rocher – Fruit de Noël, 300 ml
Telové mlieko z limitovanej edície sme dostali v LadyBoxe. Mliečko bolo parfumované a malo ovocnú, jemne citrusovú vôňu. Zloženie je obohatené o olej repky olejnej a esenciálne oleje z pomaranča, grapefruitu a bergamotu. Mlieko malo pomerne riedke zloženie, ľahko sa rozotieralo a rýchlo sa vstrebávalo do pokožky. Toto telové mliečko je však vhodné skôr iba na normálnu pokožku, veľmi suchú pokožku by nedokázalo dobre hydratovať a citlivú pokožku by mohol kvôli silnej parfumácii podráždiť.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi NIE, poznáme mnoho lepších telových mliek.

Či by tento produkt sovičky odporučili? Asi NIE

Garnier Mineral – Clean Sensation Anti-perspirant, 150 ml
Aj keď deospreje od Garnier patria k našim najobľúbenejším, pri tomto konkrétnom sa nám vôbec nepáčila silná vôňa, ktorá pripomínala detský púder a boh vie čo ešte a po použití sa v miestnosti vznášala ešte veľmi dlho. Zloženie s ultra-absorbčným minerálom vulkanického pôvodu a antibakteriálnymi zložkami síce znelo veľmi sľubne, no tá vôňa sa nedala prehliadnuť. 

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE, tento konkrétny si už určite nekúpime

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE, tento antibakteriálny s mineralitom si určite nekupujte

Palmer's - Cocoa Butter Formula Massage Cream for Stretch Marks, 30 g
Výrobky značky Palmer's patria k našim obľúbeným a výnimkou nebol ani tento masážny krém na strie. Mal hustú konzistenciu, dobre sa vstrebával a nezanechával na pokožke nepríjemnú mastnú vrstvu. Tá po použití bola hladká a jemná. Viac sa o ňom môžete dozvedieť z našej recenzie tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/01/palmers-cocoa-butter-formula.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, ak to niekto potrebuje, tento výrobok by mohol byť jeho dobrým pomocníkom.

Dr. Hauschka - Lavender Sandalwood Calming Body Wash, 10 ml
Na vyskúšanie kozmetiky Dr. Hauschka som sa veľmi tešila, no poviem vám, tento sprchový gél teda rozhodne nie je žiadny trhák. Dr. Hauschka je certifikovaná prírodná kozmetika a ako to už pri tých bio sprcháčoch často býva, nie sú nič prevratné. Parfemácia je taká tá prírodná, cítiť tam mix byliniek, no práve levanduľu, po ktorej by mal tento sprchový krém voňať, len veľmi málo. Penenie je tiež len priemerné, hoci má tento sprchový krém dosť hustú konzistenciu. Ja si na prírodné sprchové krémy veľmi nepotrpím a tak radšej zostanem pri klasických drogérkových, vyhovuje mi skôr ovocná a svieža parfemácia.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite NIE.

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE, len ak si potrpíte na prírodnú kozmetiku.


Avon Planet Spa – Dead Seas Minerals Foot cream, 75 ml
Tento krém na nohy je tiež z Avonu, no na rozdiel od osatných, ktoré zvykneme používať bol z rady Planet Spa. Krém obsahuje minerály z mŕtveho mora, vďaka ktorým zjemňuje drsnú, stvrdnutú pokožku chodidiel. Krém mal príjemnú vôňu, po nanesení jemne chladil, bol hustejší a síce sa trochu pomalšie vstrebával, na nohách vytvoril ako keby ochrannú vrstvu, ktorá bola na dotyk príjemne hladká.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, aj keď tento sme mali doma už dlhšiu dobu, no bol dobrý a určite by sme si ho rady kúpili znova 

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Bath & Body Works - Sweet Cinnamon Pumpkin Hand Cream, 59 ml
Tento krém na ruky bol vážne úžasný. Od jeho sladkej škoricovej vôni na zjedenie, skvelej hydratácie až po rýchle vstrebávanie sa do pokožky. Je naozaj veľká škoda že značka Bath & Body Works u nás nie je dostupná :/

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? Ak sa niekedy dostanete k sortimentu značky Bath & Body Works, poobzerajte sa aj po ich krémoch na ruky.

Essence – Studio Nails 24/7 Nail Base, 8 ml
Náš najobľúbenejší podkladový lak, náš holly grail medzi base coatami, to najlepšie čo sa za doslova pár centov dá kúpiť! Lak má mliečnu farbu, je hustejší vďaka čomu na nechtoch vytvorí hrubšiu základnú, ktorá vyhladí nerovnosti na nechtoch a vytvorí tak dobrý základ pre akýkoľvek farebný lak, či efektový lak. Viac o tomto laku sa dočítate v recenzii tu http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2013/02/nail-tips.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, ďalšiu fľaštičku sme už dokonca aj začali používať

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, každej z vás rozhodne odporúčame!


Garnier Pure - Čistiace adstringentné tonikum, 200 ml
Tonikum je určené pre zmiešanú až mastnú pleť s nedokonalosťami, rozšírenými pórmi a zvýšenou tvorbou mazu. Obsahuje aktívne zložky, kyselinu salicylovú a čistiaci zinok, ktoré sťahujú póry, vysušujú nedokonalosti a zmatňujú pleť. Produkt ako tento mávame vždy po ruke, ihneď ako sa nám na pleti objavia nejaké vyrážky či nedokonalosti, stačí po ňom párkrát siahnuť a je po probléme. Toto tonikum od Garnier je však pomerne agresívne a pleť dosť vysušuje, je vyslovene nevhodné pre suchú a citlivú pleť. Pri jeho používaní je nutné dbať aj na dostatočnú hydratáciu pleti.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, kúpili sme si ho opakovane už niekoľko krát.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, je dobrým pomocníkom v boji s nedokonalosťami pleti. Pozor však, ak máte citlivú a suchú pleť, v tom prípade sa mu vyhnite veľkým oblúkom.

Essence Pure Skin - Purifying Nose Stripes, 3 ks
Ďalšie balenie našich obľúbených pásikov.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? Samozrejme, že ÁNO

Essence Pure Skin – Anti-spot gel, 15 ml
Gél určený na začervenané vyrážky a akné máme vždy po ruke. Vyskúšali sme už viacero rôznych produktov, no táto verzia gélu v tubičke nám vyhovuje asi najviac. Gél sa nanesie iba na miesto s vyrážkou a nechá sa zaschnúť a to je celá veda. Tieto gély síce zvyknúť vysušovať pokožku, no to im rady odpustíme, pretože s vyrážkami bojujú lepšie než čokoľvek iné.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Balea Young - Soft & Care Čistiace obrúsky na pleť Light Blue, 25 ks
Tieto obrúsky, rovnako ako aj pásiky od Essence, majú v našich empties už takmer pravidelné každomesačné zastúpenie. Stále patria podľa nás v porovnaní cena vs. kvalita k najlepším na našom trhu. Tieto majú rovnakú "príchuť", ako tie vo februárových empties, majú sladkú sviežu vôňu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, no nie som si istá, či sa ešte dajú zohnať práve tieto konkrétne.

Ebelin - Jednorázové vlhčené utierky Ultra Sensitive, 20 ks
Tieto čistiace obrúsky od DM značky Ebelin sme vyskúšali po prvý krát. Obrúsky sú bez parfemácie, alkoholu, farbív a konzervačných látok, majú neutrálne pH a sú určené na citlivú pokožku. Nás však trochu štípali v okolí očí, ale nebolo to nič strašné.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Možno ÁNO, ale vyskúšali sme už aj lepšie

Či by tento produkt sovičky odporučili? Za tú cenu určite ÁNO, sú jedny z najlacnejších, dokonca sa mi zdá, že boli lacnejšie než Balea.

Ebelin - Odličovacie tampóny zo 100% bavlny, 140 ks
Klasické okrúhle tampóniky, stlačené z jednej strany s vylisovanou vzorkou boli fakt super. Keďže boli zlisované nepúšťali chĺpky a dobré boli tak na odličovanie ako aj na odlakovávanie nechtov..

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Ebelin - Odličovacie tampóny maxi, 40 ks
Síce sú tieto veľké tampóny trochu drahšou alternatívou tých klasických, nevieme si ich vynachváliť na čistenie pleti micelárkou, pleťovým tonikom a inými podobnými produktami. Keďže tampóny sú väčšie stačí nám použiť jeden, vylisovaný vzor zase zaručuje dôkladné vyčistenie pleti.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Essence - Mattifying Compact Powder, 04 Perfect Beige, 12 g
Essence zmatňujúci púder bol mojím kabelkovým pomocníkom už veľmi dlhú dobu, snáď aj vyše roka. Nepoužívala som ho veľmi často, no nosila som ho zo sebou skoro vždy, čo je vidno aj na úplne ošúchanom obale. Bol na mňa v pomerne tmavom odtieni 04 Perfect Beige, veľmi mi však vyhovoval najmä na leto, kedy bola moja pleť opálenejšia. V zime zase dodal tvári príjemnú zdravú farbu. Výdrž nebola nijak prelomová, ale priemeru sa v pohode vyrovná.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Skôr nie, púdre od Catrice sa mi zadajú byť o trošku lepšie.

Či by tento produkt sovičky odporučili? Ak niekto s make-upom začína, alebo hľadá niečo lacnejšie, no stále pomerne kvalitné, odporúčam poobzerať sa aj po týchto púdroch.

Essence – Hugs & Kisses LE Lip Scrub, 01 Be My Valentine, 5 g
Tento cukrový scrub na pery z limitky od Essence bol naozaj super. Keďže takýto scruby na pery nie sú len tak bežne k dostaniu, bolo super vyskúšať si aj takýto produkt. Mal príjemnú, sladkú ovocnú vôňu a cukrové peelingové čiastočky.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, keby bol taký produkt v bežnej ponuke Essence rozhodne by sme ho museli mať

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Maxfactor – Face Finity All Day Flawless 3 in 1 Foundation, 45 Warm Almond, 30 ml
Tento make-up patrí k tým najlepším z najlepších aké som kedy vyskúšala. Je to vlastne podkladová báza, korektor aj make-up v jednom. Má dobré krytie, dlhú výdrž, nezlieva sa a na tvári vyzerá prirodzene. Viac o tomto make-upe si môžete prečítať v našej nedávnej recenzii tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/03/covergirl-vs-maxfactor.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Catrice - Infinite Matt up to 18h Make Up, 010 Light Beige, 30 ml
Zvyšok tohto make-upu od Catrice sa mi na stolíku už povaľoval dlhšiu dobu. Nie že by nebol dobrý, mám ho veľmi rada, no už ho tam bolo iba na dne fľaštičky a bolo zložité sa k nemu dostať. Keďže ráno som mala vždy na ponáhlo, vždy som nad ním len mávla rukou. Tento mesiac som sa ho však už prinútila domíňať a opäť som si spomenula že je fakt super a mojej pleti vyhovuje. Recenziu naň môžete nájsť tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2013/01/make-up-pod-15.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, chystáme sa kúpiť si ho znovu a vyskúšať jeho vraj vylepšenú podobu.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Dove – Body Milk Essential Nourishment, 8 ml
Táto vzorka telového mlieka od Dove bola určená pre suchú pokožku. Mlieko obsahuje hĺbkovo hydratačný komplex, ktorý zaručuje pokožke hydratáciu až po dobu 24 hodín. Vôňa bola taká klasická krémiková ako by ste od Dove očakávali, mlieko sa dobre rozotieralo aj sa rýchlo vstrebalo do pokožky. 

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? Kľudne ÁNO, v prípade telových mliek je Dove určite dobrá voľba

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Mixa - Body Milk Repairing Surgras, 7 ml
Výrobky značky Mixa mi veľmi vyhovujú a tak som sa tešila aj na vyskúšanie tejto vzorky. Ako som aj očakávala, vôbec nesklamala. Toto regeneračné premasťujúce telové mlieko skvele hydratovalo, ľahučko sa rozotieralo a ihneď sa vstrebávalo do pokožky, ktorá po jeho nanesení zostala jemná a hebká. Konzistencia bola stredne hustá a parfemácia bola príjemná a nevtieravá.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? ÁNO, nebránila by som sa tomuto telovému mlieku aj v plnom balení.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, je naozaj veľmi príjemné a nezanecháva pokožku mastnú či lepkavú.

L’Oréal – Revitalift Laser X3, 1 ml
V prípade takýchto omladzujúcich a vrásky vyhladzujúcich krémikov sa po vyskúšaní jednej vzorky nedá povedať či funguje, takže jediné čo môžeme zhodnotiť je, že celkom fajn voňal a po jeho použití sme nezaznamenali žiadnu neželaná reakciu pokožky.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? Asi NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? Nevieme posúdiť

Nivea – Cellular Anti-age Denný krém, 1,5 ml
Ďalšia vzorka omladzujúceho krému, ktorý by mal vďaka obsahu kyseliny hyalurónovej, extraktu z magnólie a kreatínu urýchľovať regeneráciu pleti. Pleť by mala byť pružnejšia, intenzívne hydratovaná a chránená. Vôňa nebola veľmi neutrálna, ničím výnimočná a ani na tento krémik sme nezaznamenali žiadnu nežiadúcu reakciu pokožky.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? Asi NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? Ak uvažujete nad kúpou takéhoto druhu krému, tento by ste myslím mohli skúsiť, v porovnaní s tou vzorkou od L’Oréal mi tento prišiel lepší.

Nivea – Cellular Anti-age Očný krém, 1,5 ml
Vzorka očného krému z rovnakej rady ako bol denný krém. Táto vzorka mi vyšla asi na 5 použití a musím povedať, že krémik bol veľmi príjemný, mal neutrálnu vôňu, neštípal a síce som za ten týždeň nezaznamenala žiadne závratné zmeny, určite mi neuškodil.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? Aj ÁNO, v prípade tohto produktu by som bola ochotná zvážiť kúpu plného produktu.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Vichy – Idéalia BB Créme, 1,5 ml
Vzorka BB krému od Vichy, ku ktorej môžem povedať iba toľko, že bola oranžová ako dobre zrelá mrkva. Tiež som mala pocit, že pri nanášaní cestuje z jednej strany na druhý a nevytvára jednoliatu vrstvu, ale naopak nepekné mapy. Vzorka mi vyšla na 2 použitia, no pri oboch som bola oranžová a fľakatá, bolo to fakt strašné a nikam som tak nešla.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? NIE, NIE a NIE!!! Hrôza!

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE! 

3 komentáre:

  1. vichy je podla mňa predražený priemer.čosi som od nich mala,najsamlepšia bola termalna voda v spreji,v lete do kabelky bola užasnym pomocníkom v horúcich dňoch.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej rozhodne je to predražená značka, tento BB cream bol fakt oranžový a ešte k tomu robil mapy. My sme od nich nemali žiaden plný produkt, ale vzorky teda za veľa nestoja.

      Odstrániť
  2. Super produkty :)

    http://beautyandfashiontipsbynicol.blogspot.sk/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...