pondelok 21. apríla 2014

Návod: nákup a platba na eBay

Nakoniec máme pre vás to najzaujímavejšie a to samotný návod na nakupovanie! Ak ste zvládli registráciu na PayPal aj na eBay už vám viac nič nestojí v ceste a môžete sa pustiť do nakupovania. Tipy na pár overených vecí nájdete napríklad v našich doterajších eBay hauls:

Aj keď sme všetko detailne popísali, nakupovanie z ebay si vyžaduje aspoň akú-takú znalosť angličtiny, pretože aj keď vás my prevedieme registráciou, nakupovať už budete bez našej asistencie. Pripravili sme síce aj návod na vzorový nákup, no to je iba jedna z miliónov vecí, ktoré tam môžete kúpiť.

Pre to aby ste mohli nakupovať sa už teraz stačí iba prihlásiť!



A takto vyzerá samotné nakupovanie a pridávanie vecí do nákupného košíka!





Ak máte akékoľvek otázky k návodu neváhajte napísať nám do komentárov, určite sa na všetky pokúsime odpovedať a pomôcť vám s registráciou aj nakupovaním.

Ak sa vám podarí niečo si vďaka našim návodom objednať určite nám príďte dať vedieť, rady sa pozrieme na vaše eBay hauls!

Okrem nakupovania sú zábavné aj aukcie, v ktorých sa veci dajú kúpiť ešte lacnejšie. V prípade, že by ste mali záujem aj o takýto návod dajte nám vedieť a rady ho pre vás pripravíme.

6 komentárov:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...