pondelok 21. apríla 2014

Návod: registrácia účtu na eBay

Ak ste zvládli registráciu účtu na PayPal, môžete sa pustiť do registrácie na eBay. Táto registrácia je omnoho jednoduchšia, ale aj tu nás čaká niekoľko rôznych nastavení, cez ktoré treba prejsť, aby bol váš účet kompletný a funkčný.

Upozornenie na úvod!
Na to aby ste mohli mať účet či už na PayPal alebo na ebay musíte mať 18 rokov.

POZOR! Všetky údaje, ktoré zadávate, musia byť pravdivé! Meno, priezvisko a adresa, ktoré zadáte totiž budú tie, na ktoré vám budú objednané veci zaslané.

Aj keď sme všetko detailne popísali, nakupovanie z ebay si vyžaduje aspoň akú-takú znalosť angličtiny, pretože aj keď vás my prevedieme registráciou, nakupovať už budete bez našej asistencie. Pripravili sme síce aj návod na vzorový nákup, no to je iba jedna z miliónov vecí, ktoré tam môžete kúpiť.

Druhým krokom je teda registrácia na samotnom eBay.

Obrázky sa dajú zväčšiť kliknutím na ne!




Samotná registrácia bola síce krátka, no ešte treba prejsť niekoľkými dodatočnými nastaveniami, ktoré som spomínala na začiatku.


Zadanie správnej adresy je veľmi dôležité, pretože na túto adresu vám budú všetky objednané veci prichádzať!




Ešte dôležitejšie než adresa je prepojenie vášho PayPal účtu aby ste mohli rýchlo a jednoducho za všetko zaplatiť.


Ja považujem registráciu na ebay za tú jednoduchšiu, takže ak ste najskôr úspešne zvládli PayPal, teraz ste už museli uspieť na 100%! Už teraz som zvedavá na to, čo si vďaka našim návodom nakúpite. Posledný návod, ktorý sme pre vás pripravili je návod na samotný nákup a platbu.

Ak máte akékoľvek otázky k návodu neváhajte napísať nám do komentárov, určite sa na všetky pokúsime odpovedať a pomôcť vám s registráciou aj nakupovaním.

1 komentár:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...