pondelok 21. apríla 2014

Návod: registrácia účtu na PayPal

Poprosili ste nás o návod ako sa registrovať na PayPal, ebay a ako odtiaľ nakupovať, preto sme ich pre vás pripravili čo najskôr. Nakupovanie z ebay je riadna závislosť, preto ak ste doteraz nevedeli ako na to, pohodlne sa usaďte a prečítajte si kompletnú sériu návodov aj s obrázkami.

Upozornenie na úvod!
Na to aby ste mohli mať účet či už na PayPal alebo na ebay musíte mať 18 rokov a vlastniť debetnú alebo kreditnú kartu.

POZOR! Všetky údaje, ktoré zadávate, musia byť pravdivé! Meno a priezvisko sa musia zhodovať s menom a priezviskom majiteľa karty, ktorú registrujete a to isté platí pre adresu.

Aj keď sme všetko detailne popísali, nakupovanie z ebay si vyžaduje aspoň akú-takú znalosť angličtiny, pretože aj keď vás my prevedieme registráciou, nakupovať už budete bez našej asistencie. Pripravili sme síce aj návod na vzorový nákup, no to je iba jedna z miliónov vecí, ktoré tam môžete kúpiť.

Najskôr začneme registráciou na PayPal, táto registrácia je trochu zložitejšia a náročnejšia, no ak nemáte PayPal, nič si z ebay nekúpite, preto začíname práve tu!

Obrázky sa dajú zväčšiť kliknutím na ne!


Registračný formulár je poriadne dlhý a nevošiel sa na jeden obrázok, preto som ho rozdelila na dve časti




Po registrácii pokračujeme nastavením informácií o karte, ktorú budete používať na platenie prostredníctvom vášho PayPal účtu



Najzložitejšia časť je určite overenie vášho účtu, môžete to najskôr vyskúšať aj bez overenia a uvidíte, či vám platba z ebay prejde alebo nie. 


A to je všetko. Na prvý pohľad to môže vyzerať veľmi komplikovane, no v podstate je to iba bežná registrácia, kde musíte zadať aj údaje o vašej karte.

Ak máte akékoľvek otázky k návodu neváhajte napísať nám do komentárov, určite sa na všetky pokúsime odpovedať a pomôcť vám s registráciou aj nakupovaním.

2 komentáre:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...