piatok 4. apríla 2014

New in - marec 2014

Catrice - Prime and Fine Pore Refining Anti-Shine Base
Catrice - Prime and Fine Anti-Red Base
Podkladové bázy z jarných noviniek od Catrice boli najväčším ťahákom asi pre mnohé z nás. Hlavne tá zelená bola astronomicky rýchlo vypredaná asi takmer vo všetkých obchodoch. Tá v bielom obale by mala vyhladzovať a zmatňovať pleť a zelená zase neutralizovať začervenanie pokožky.



Bielu bázu sme si objednali z mel.sk, odkiaľ sme v marci spravili poriadne veľkú objednávku. Celú haul toho, čo sme si objednali si môžete pozrieť tu http://nightowlsdaily.blogspot.sk/objednavka-z-melsk.html

 
Rimmel - Stay Matte Liquid Mousse Foundation, odtieň 100 Ivory
Na tento penový make-up sme čítali mnoho dobrých ohlasov a pozitívnych recenzií, preto sme sa ho rozhodli vyskúšať aj my. A ako bonus sme naň mali v DM kupón na 50% zľavu, takže nás vyšiel cca 2,50 € čo je oproti Maxfactoru za 15,99 €, ktorý sme mali predtým naozaj riadny rozdiel. Zatiaľ sme ho vyskúšali iba pár krát, no je naozaj dobrý. Určite napíšeme aj podrobnejšiu review.



Garnier Pure - Čistiace adstringentné tonikum
Garnier - 2 v 1 Posilňujúci odličovač
Čistiace tonikomu od Garnier z rady Pure je náš dlhoročný obľúbenec, a tak ho vždy máme po ruke. Z noviniek sme sa rozhodli vyskúšať nový dvojzložkový odličovač, tiež sme naň doteraz čítali samú chválu, tak sme zvedavé.


Balea - Odličovacie obrúsky s grapefruitom
Balea Soft & Clear - Čistiace obrúsky
Tie v ružovo balení sú bežné odličovacie obrúsky, no tie modré sú pre nás novinkou. Obrúsky sú čistiace a obsahujú dokonca aj kyselinu salicylovú, takže pozor na oči. Sme na ne naozaj veľmi zvedavé a minimálne v empties sa o nich dočítate niečo viac.


Essence Nail Art - Nail Polish Remover Ultra
Priznám sa, že tento konkrétny odlakovač v tomto balení sme ešte doteraz nikdy neskúsili, tak sme zvedavé. Tak trochu dúfam, že bude trochu silnejší než tie klasické Essence odlakovače.


Garnier Ultra Doux – Recette de Provence Šampón marhuľa a mandle
Tieto šampóny tak neskutočne krásne voňajú, že sú to asi moje nové najobľúbenejšie šampóny. Okrem toho majú zloženie bez parabénov, silikónov a vytvorené podľa francúzskej receptúry, takže fakt ak ste ich ešte nikdy nevyskúšali, určite by ste im mali dať šancu. Z tejto konkrétnej vône máme aj balzam a tiež je úžasný.
 
Syoss – Keratin Hair Perfection Shampoo
Ďalší z produktov, ktoré sme sa rozhodli vyskúšať na základe kupónu na zľavu a v tomto prípade aj reklamy. Šampón obsahuje keratín a je určený hlavne na suché a poškodené vlasy. Pri pravidelnom používaní by mal posilniť štruktúru vlasov a dodať im pružnosť a žiariví lesk, tak sme zvedavé. Šampón od Syoss sme ešte neskúšali, no napríklad s ich farbami na vlasy som spokojná.


Fa – Nutri Skin Care & Protect 48h anti-perspirant
Aj na tento produkt sme mali kupónik do DMky.


Tento mesiac sa musím pochváliť aj časopismi. K maganízu Eva bola pribalená naozaj slušná vzorka Dove Intensive Repair kondicionéru, ktorý nádherne vonia, tak dúfame, že bude aj dobrý. Madam Eva si síce pravidelne nekupujeme, no knižke z Evitapressu sme neodolali.



6 komentárov:

  1. Jee ty štětce od Essence jsou krásný, taky jsem je chtěla, bohužel jsem je už nikde nesehnala :-( Jinak moc hezký článek!

    > Na mém blogu probíhá giveaway o krásnou dekorativní kosmetiku Mary Kay, budu moc ráda, když se také zapojíš! http://www.chicoco.cz/2014/04/april-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tu Madam Evu som si tiez kupila a bola som po dlhej dobe aj milo prekvapena dobrym citanim v nej

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. Tak to ma mrzí, tá limitka sa rozpredala naozaj poriadne rýchlo.

      Odstrániť
  4. balea obrúsky presne hentie zbožňujem. a štetcov je mi ľúto, tiež som ich veľmi chcela a nie a nie zohnať, hádam ešte niekedy v nejakej limitke budú :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...