sobota 10. mája 2014

BHcosmetics Galaxy Chic baked eyeshadow palette

Konečne máme našu vysnívanú paletku od BHcosmetics, ktorá je absolútne úžasná, jedinečná, neokukaná, iná ako väčšina a už dávno sme po nej túžili. Túto paletku sme si objednali z nášho obľúbeného slovenského e-shopu http://www.romiebeauty.sk kde sme si už predtým kúpili Sleek paletky, takže nad objednaním Galaxy Chic sme neuvažovali ani o minútku viac ako bolo treba.


BHcosmetics Galaxy Chic baked eyeshadow palette je paletka s 18 jedinečnými zapečenými očnými tieňmi, ktorých farby sú inšpirované vesmírom. Tiene sú výborne pigmentované a na prekvapenie veľké, priemer každého zapečeného kopčeka je až 2,5 cm. Tieto tiene sú jedinečné aj v tom, že väčšina z nich je metalická a iba pár z nich obsahuje aj väčšie trblietky.


Všetky swatche sú BEZ POUŽITIA PODKLADOVEJ BÁZY!
Prvá foto je vždy bez blesku s popisom odtieňov, druhá je s bleskom.

1. rad


2. rad


3. rad


Paletku sme už niekoľko krát použili a už teraz môžeme povedať, že medzi naše najobľúbenejšie odtiene patria Comet, Uranus, Sun, Meteor, Moon a Asteroid.



Tak čo páči sa vám táto paletka? Vedeli ste o nej, respektíve o značke BHcosmetics už predtým? 

8 komentárov:

  1. tak to je famozne :D uplne uletena nadherna paletka :D keby ze nemam 100 neivem kolko kusovu z elfu a este milion dalsich tienov tak si necham povedat je naozaj krasna a napad s planetami sa mi nesmierne paci a tie farby su dokonale

    Ela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa je to jedna z najnápaditejších paletiek aké som kedy videla a konečne niečo, čo sa vymyká zo stereotypu neutrálnych odtieňov.

      Odstrániť
  2. Nádhera! :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. o této značce slyším prvně a ta paletka nemá chybu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Uz som ju párkrát zaregistrovala na nete, no až po vaďom príspevku ma zaujala. Vyzerá viac než skvele! Wow!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Naozaj ju môžeme odporúčať, je úžasná a aj keď máme kopu iných paletiek, takéto odtiene sa v nich iba ťažko dajú nájsť.

      Odstrániť
  5. Krásna paletka, tie farby sú neskutočné :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Uzasna paletka, uz som ju videla na viacerych blogoch a velmi ma laka si ju kupit, trosku ma este brzdi to ze som na PN tak skrtim vydavky ale potom ma uz asi nikto neudri :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...